Įkraunama...
Įkraunama...

Kas gi vyksta po mirties?

QUOTE(Lane @ 2007 12 11, 23:13)
Aš kaip tik tikiu, kad nusižudę privalės atgimti, nes neįvykdė savo misijos.

tikiu, bet ir manau kad nusizude jie irgi savo misija atliko unsure.gif
Atsakyti
mirus seneliui visai labiau susimastau apie mirti, ar jos bijot ar ne..

O kas pasikeis, jei bijosi? Ar nemirsi?
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2007 12 12, 11:15)
O kas pasikeis, jei bijosi? Ar nemirsi?

bijau ir ne ..
nakti atsibudus bijau diena ne.. schmoll.gif blink.gif
visiems tas pats bus tik neaisku kada
Atsakyti
nakti atsibudus bijau diena ne..

Kad jau bijai, tai bijok iki galo, dieną irgi gerai išeina.Aš tai naktį miegu biggrin.gif
O kaip atrodo tavo baimė, kokios mintys ją sukelia?
Atsakyti
scare.gif tavo avataras blush2.gif lotuliukas.gif
QUOTE(barsukele @ 2007 12 12, 12:07)
Kad jau bijai, tai bijok iki galo, dieną irgi gerai išeina.Aš tai naktį miegu biggrin.gif
O kaip atrodo tavo baimė, kokios mintys ją sukelia?

as nakti keliuosi del vaiko, o ir maziausias triuksmas, ir as jau iki ryto naktineju, drebu, blink.gif nors esu suaugusi, doh.gif mintys lenda apie atsitikimus is seimos girdetu ivykiu is pazistamu rato,
pvz, niekaip negaliu pamirst pazistamo pasitraukima is gyvenimo (19m)salia musu kaimo , miske,
vis pagalvoju, kodel, kaip jis ta padare, ir pravaziuojant netoli vis stovi akyse, kad jo siela klaidzioja kazkur, jaunas, dieve...
esu istekejus, o nakties bijau, net i virtuve nueit , ar dusa, jie atskirai nuo buto unsure.gif vis manau kad uz manes eina neseniai pasitraukes is gyvenimo kaimynas 24 metu. kad stebi..
paranoja ar kas...... o diena nieko nebijau verysad.gif
Atsakyti
Motiejuke, labai gerai pažįstu, ką sakai mirksiukas.gif Buvo laikas, kai reikdavo užlipti į antrą namo aukštą, tai visas šviesas užsidegdavau, ir numirėliai paskui vaikščiojo... O kai reikdavo naktį kieme pavaikščioti, už kiekvieno kampo stovėdavo potenciali bloga dvasia. biggrin.gif Išaugsi, patikėk.
Atsakyti
"Mirtis yra vietos pakeitimas, transformacija, kada vienos rūšies energija pasikeičia į kitą. Mirtis neegzistuoja, yra tik gyvenimas." O.M.Aivanhovas.
Šių žodžių autorius pats pasirinko savo mirties dieną- gruodžio 25-ąją dieną. Ir ramiai išėjo...
Atsakyti
Bet yra toks reiškinys kaip neišėjusios sielos?
Atsakyti
kodel neisejusios?
Atsakyti
O as visai pradedu nebijot savo mirties.Va tik del mylimo zmogucio visvien bijau,zinau kad galiu netekt verysad.gif Dvasiu ir as labai bijojau anksciau,o dabar tik pamacius persigasciau. fear.gif Negalvoju kad jos butinai pas mus atsiras.O ka jos cia veiks?Esu darius baltaja magija,kuri tikrai pavyko,ir reiskiniu namuos sulaukiau.Bet taip turejo but.Nebijojau ne trupinelio.Gal kad pradejau dometis ezoterika,ta baime ir dingo.Moterytes,nuo baimiu galima pamegint pagert kokiu maloniai raminanciu arbateliu.
Atsakyti
Ne mirties bijau - gyvenimo...
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 12 12, 19:58)
Ne mirties bijau - gyvenimo...

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti