Įkraunama...
Įkraunama...

Kas gi vyksta po mirties?

QUOTE(pipima @ 2007 12 01, 13:02)
Ir man dar labiau liūdna girdėti,kad jis neturi pasirinkimo atgimimui.Labai skeptiška buvau tokiems dalykams,o dar labai viskuom tikiu,nes noriu tikėti.Noriu tikėti,kad jo siela gyva ir labai noriu,kad ji būtų kažkur šalia.Bet jei jam neduota to pasirinkti,kažin ar verta tikėtis.

sakoma, kad vienam šeimos nariui išėjus ir jei neužilgo kas iš giminės laukiasi, tai labai tikėtina, kad ten atgimsta išėjęs... Pipima, tavo skausmas natūralus, bet juk teisingai mergaitės pastebi, jog tavo gyvenimas nesibaigė kar tu su brolio gyvenimu. Ir negali jis baigtis, juk yra kiti, kuriems tu tokia brangi, kaip tavo brolis buvo tau. O tu neieškok atsakymų ir prasmės, tiesiog susitaikyk su tuo- juk tai tavo brolio sprendimas. Gyvenk, nes aplink yra žmonės, kurie nori tau padėti ir kuriems tu esi reikalinga.
Atsakyti
Labai uzjauciu netekus artimuju.

Neradau temos kur galeciau paklaust ax.gif

Ramybes neduoda vienas ivykis. Pries 1,5 men nakvojau pas mama, savo kambaryje. Per miegus pajauciau , kad kazkas yra salia, atmerkiau akis ir isvydau virs saves zydra rysku kamuoli . Labai issigandau, pradejau saukt Mama. Zydra sviesele pasitrauke link lango ir dingo... Sedejau issigandus , negaledama suvokt KAS TAI BUVO .. ir iki siol nesuprantu. Mamai nieko nesakiau, nenoriu jos gasdint,kadangi gyvena viena ir daznai girdi pasalinius garsus bute.
Pries tris metus mire mano babyte.. vis svarstau ar galejo tai buti jos siela ? tai reikstu,kad ji kankinasi ir negali iseit is sio pasaulio ? o gal tai nepazistama siela uzklydo ? o gal tai visai ne siela. patarkit, prasau.
Atsakyti
QUOTE(Enejuke @ 2007 12 08, 22:47)
Labai uzjauciu netekus artimuju.

Neradau temos kur galeciau paklaust  ax.gif 

Ramybes neduoda vienas ivykis. Pries 1,5 men nakvojau pas mama, savo kambaryje.  Per miegus pajauciau , kad kazkas yra salia, atmerkiau akis ir isvydau virs saves zydra rysku kamuoli . Labai issigandau, pradejau saukt  Mama.  Zydra sviesele pasitrauke link lango ir dingo...  Sedejau issigandus , negaledama suvokt KAS TAI BUVO ..  ir iki siol nesuprantu. Mamai nieko nesakiau, nenoriu jos gasdint,kadangi gyvena viena ir daznai girdi pasalinius garsus bute.
Pries tris metus mire mano babyte.. vis svarstau ar galejo tai buti jos siela ? tai reikstu,kad ji kankinasi ir negali iseit is sio pasaulio ? o gal tai nepazistama siela uzklydo ? o gal tai visai ne siela. patarkit, prasau.

Sveika,sunku pasakyt kas ten buvo,bet as linkus manyt,jog ten tikrai buvo siela.Nes girdejau kad po mirties artimuju,kartais sielos pasirodo svieseliu pavidale,tuo noredamos pranesti kad joms viskas gerai.Ir kad jos nori aplankyt artimuosius.Bet jei babyte kaip rasai mire pries 3m manau jog visvien atejo taves aplankyt.O i extrasensa kreiptis nezadi? manau geriausiai paaiskintu. rolleyes.gif
Atsakyti
labai idomi tema..
mirus seneliui visai labiau susimastau apie mirti, ar jos bijot ar ne..
atrodo taip lengva baigt gyvenima, pasidaro baisu pagalvojus..
kalbuosi su seneliu, tikiu kad jis visa dar yra savo kambaryje, kai ieinu girdisi jo kvepavimas, toks astma sergancio zmogaus.. g.gif
taip norisi su juo pakalbet, tiek daug neisakyta, iki siol jis gyvas sirdyje, jauciu jo kvepavima, (savo noru ji prisiminant), jo balso tona, ka jis atsakytu tada ir tada, kai salia jo namu praeinu galvoju tuoj islis ir paklaus: ka darai?
nesitiki kad jo nera, kodel tik po kazkiek laiko , net po metu atsiranda dar didesnis liudesys negu per pacia naujienos suzinojima, laidojima itt
tik dabar sokas kad jo nera..
sapnuoju ji, sako kad jam truksta oro ohmy.gif
Atsakyti
artima sirdziai diskusija.....

mire Tetis. zmogus, kuri mylejau labiausiai pasaulyje. ir as buvau jo numyletine. ir kas keisciausia- tikas viena ji sapnuoju. ior sapnuoju, kaip mes kalbames, ir jis man atsako i visus mano klausimus, pasako, kad jis visada salia, visada su manim... kartais atsigulusi miegoti ir as matau tas svieseles- jos pasirodo ir isnyksta... kartais jauciu, kad lyg kazkas salia manes sedi ir laukia, kol kas ramiai uzmigsiu... kartais lyg galva man paglosto... esu apsupta jo ramybes- nors ramybe ir as anksciau buvo du nesuderinami dalykai....

ar gali buti, kad tetis tikrai yra salia manes?????
Atsakyti
QUOTE(kristulyte @ 2007 12 11, 16:25)
artima sirdziai diskusija.....

ar gali buti, kad tetis tikrai yra salia manes?????

Taip, aišku, kad gali 4u.gif
Atsakyti
o gal kas gali parekomenduoti literaturos, kurioje tokie dalykai aprasyti?
Atsakyti
Paskaityk Silvios Brown knygą gyvenimas anapus 4u.gif Tada kitaip į viską pažvelgsi , tikrai smile.gif Ir kuo greičiau, tuo geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2007 12 01, 13:02)
Ir man dar labiau liūdna girdėti,kad jis neturi pasirinkimo atgimimui.Labai skeptiška buvau tokiems dalykams,o dar labai viskuom tikiu,nes noriu tikėti.Noriu tikėti,kad jo siela gyva ir labai noriu,kad ji būtų kažkur šalia.Bet jei jam neduota to pasirinkti,kažin ar verta tikėtis.

Aš kaip tik tikiu, kad nusižudę privalės atgimti, nes neįvykdė savo misijos.
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 12 11, 23:13)
Aš kaip tik tikiu, kad nusižudę privalės atgimti, nes neįvykdė savo misijos.

būtent, kad jie iš kart atgimsta, neturėdami pasirinkimo teisės verysad.gif Ir turės vėl gyvent tą nuobodų gyvenimą, kurio jie neįvertino unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2007 12 11, 22:20)
būtent, kad jie iš kart atgimsta, neturėdami pasirinkimo teisės verysad.gif Ir turės vėl gyvent tą nuobodų gyvenimą, kurio jie neįvertino unsure.gif

Ir reikia tikėtis, kad šįkart įvertins unsure.gif
Atsakyti
Kas vyksta po mirties? Ogi nieko. Jei tave užkasa - elementariausiai supūni ir tampi maistu padarėliams, gyvenantiems žemėje, trąša. Jei sudegina, pelenus išbarsto - irgi naudos atneši. Jei supila į urną ir pastato ant židinio - jokios naudos neneši. Tiesiog tupi sau ten.
O vat kas su siela darosi - nežinau. Manyčiau - reinkarnuojiesi. Ir tiek.
Atsakyti