QUOTE(pipima @ 2007 11 30, 22:51)
žinot,svarbiausia,kad aš negaliu jam linkėti ramybės.Tiesiog negaliu.Visų laidotuvių metu,skambant giesmėms ir maldoms aš visą laiką purčiaus-jokio amžino atilsio jam viešpatie,jokio.Už ką?Tegul springsta skausmu ir ašarom,taip kaip ir mes,tegul dūsta nuo begalinio beribio sievarto,tegul sąžinės priekaištai pjausto jo krūtinę taip pat,kaip ir mums.Niekaip negaliu jam to atleisti.Koks gi čia problemų sprendimo būdas?Kas jį to išmokė?Visų numylėtas,išlauktas,tik gyvenk ir džiaukis,o šitaip ėmė ir padarė.Už ką tokie dalykai motinai?Rasti,nukabinti ir pūsti gyvybę savo vaikui į jau mirties susitingdytas lūpas?Už ką?Ir kokia jam gali būti ramybė,po to,ką jis padarė?Susprogdino į šipulius ir mano,ir mamos gyvenimus,jo nebėra,o mums kažkaip reikia pradėti iš naujo.Be jo.Tai taip nepakeliama,kad net sunku apsakyti.Niekam nelinkėčiau tokių išgyvenimų.
Matau, kad tu ant jo labai pyksti
Nereikia. Kaip toj knygoj rašo, savižudžiai baudžia save tuo, kad jie neina tiesiai į išsvajotą anapusybę, o iš kart persikūnija, arba įeina į kitos moters įščias
Bet skirtumas tas, kad jie patys negali pasirinkti kur nori atgimt. Visi kiti gali. Kaip čia jau minėjo, pasirenka viską, kitaip sakant, surežisuoja savo gyvenimą nuo iki, patys, to norėdami.Kol tos knygos neperskaičiau, aš irgi į savižudybę žiūrėjau pro pirštus
Ir pati apie tai galvojau ne kartą. Bet dabar nea
Bet svarbiausia nebepyk ant savo brolio, nuo to visiems bus tik blogiau
Yra kaip yra. O atleidimas yra gražiausias dalykas, ką gali žmogus