Įkraunama...
Įkraunama...

Kas gi vyksta po mirties?

QUOTE(Preila @ 2007 11 29, 22:05)
Mano sūnus 4 metukų, visada sako, kad turi kažkokią draugę blink.gif Jis ją dievina, visada sakydavo, kai buvo net 2 metukų, kad jos vardas LIGITA, ir ji labai graži bigsmile.gif Aš kartais klausiu, ką ji dabar veikia ar kur ji, o jis sako ji išėjo savo darbus dirbt blink.gif Jis su ja žaidžia , šnekasi, o man jau nejuokinga g.gif Vieną kartą aš užsidėjau striukę su kapišonu, o jis man sako, mama, kokia tu graži, panaši, į LIGITĄ blink.gif Sakau kur ta Ligita, o jis sako, nežinau, dabar ji išėjus doh.gif

ojo,gal ir tiesa vaikas sako unsure.gif bet tikrai nejauku daros tokius dalykus is vaiko girdet.
Atsakyti
Dieve,kaip jus cia idomiai pasakojat.Tai va toj knygelej ir parasyta,jog po mirties mes einam i SAVO NAMUS.Cia mes gyvenam,kaip kad i mokykla vaikai eina.Del to,kad siela tobuletu,pasiektu aukstesni lygi.Ir ten parasyta,kai kad tas berniukas sake.Gimstam kartu kiek norim,koki tobulumo lygi mums reikia pasiekt.Ir kad pasirenkame viska,tautybe,lyti,tevus.Ir kas keisciausia,jei zmogui nesiseka,gyvenime vargsta-nereikia jo gailet labai.Tiesiog taip turejo but,pats pasirinko likima.Nes tobuledama siela,turi pereit daug lygiu,ir vargas gyvenime,duoda sielai aukstesni lygi.Matot ko priskaiciau smile.gif Nezinau ar cia jums idomu,bet vis apie reinkarnacija sis tas.O jau kai numirsta zmogus,tai ten buna labai gera,ir tiesa kad verkt nereikia.Tiesiog vieni greit pasirenka kada reinkarnuotis,kiti dar palaukia.O kas turit tokius nuostabius vaikucius, ar paklauset,gal anapusybe atmena kas kaip.Nes idomu,ar ta knyga tikrai tiesa raso.Tipo mes ten gyvenam normalu gyvenima,panasu i cia.
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2007 11 30, 11:25)
Nezinau ar cia jums idomu

thumbup.gif idomu idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2007 11 30, 12:25)
Dieve,kaip jus cia idomiai pasakojat.Tai va toj knygelej ir parasyta,jog po mirties mes einam i SAVO NAMUS.Cia mes gyvenam,kaip kad i mokykla vaikai eina.Del to,kad siela tobuletu,pasiektu aukstesni lygi.Ir ten parasyta,kai kad tas berniukas sake.Gimstam kartu kiek norim,koki tobulumo lygi mums reikia pasiekt.Ir kad pasirenkame viska,tautybe,lyti,tevus.Ir kas keisciausia,jei zmogui nesiseka,gyvenime vargsta-nereikia jo gailet labai.Tiesiog taip turejo but,pats pasirinko likima.Nes tobuledama siela,turi pereit daug lygiu,ir vargas gyvenime,duoda sielai aukstesni lygi.Matot ko priskaiciau smile.gif Nezinau ar cia jums idomu,bet  vis apie reinkarnacija sis tas.O jau kai numirsta zmogus,tai ten buna labai gera,ir tiesa kad verkt nereikia.Tiesiog vieni greit pasirenka kada reinkarnuotis,kiti dar palaukia.O kas turit tokius nuostabius vaikucius, ar paklauset,gal anapusybe atmena kas kaip.Nes idomu,ar ta knyga tikrai tiesa raso.Tipo mes ten gyvenam normalu gyvenima,panasu i cia.

man irgi labai idomu thumbup.gif as taip pat tikiu reinkarnacija ir idomu butu ta knygute paskaityti.tik va nezinau koks jos pavadinimas ir kur ja gauti g.gif ar as kazka praleidau g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivux33 @ 2007 11 30, 16:42)
man irgi labai idomu  thumbup.gif as taip pat tikiu reinkarnacija ir idomu butu ta knygute paskaityti.tik va nezinau koks jos pavadinimas ir kur ja gauti g.gif ar as kazka praleidau g.gif  g.gif  g.gif

Tikrai praleidai.Buvau parasius,bet pakartosiu.Parase Sylvia Brown,Gyvenimas anapus.Knygynuose dar yra,neseniai maciau,skubekit nusipirkt.Nes kai pradedi skaityt,neina tiesiog atsiplest. thumbup.gif I visus rupimus klausimus rasi atsakymus.Ji mokslininke-mediume.Ir dar ten raso,jog reiskinys dejavu,ar taip rasos?,kai atrodo ta veiksma jau esi kazkur mates,ar zodzius kuriuos jau esi girdejes.Tai reiskia jog mes pries gimdami,sudarome plana viso gyvenimo,ir dejavu tik patvirtina kad mes laikomes to plano ir einam teisingu keliu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo faustina: 30 lapkričio 2007 - 16:05
QUOTE(faustina @ 2007 11 30, 15:56)
Tikrai praleidai.Buvau parasius,bet pakartosiu.Parase Sylvia Brown,Gyvenimas anapus.Knygynuose dar yra,neseniai maciau,skubekit nusipirkt.Nes kai pradedi skaityt,neina tiesiog atsiplest. thumbup.gif I visus rupimus klausimus rasi atsakymus.Ji mokslininke-mediume.Ir dar ten raso,jog reiskinys dejavu,ar taip rasos?,kai atrodo ta veiksma jau esi kazkur mates,ar zodzius kuriuos jau esi girdejes.Tai reiskia jog mes pries gimdami,sudarome plana viso gyvenimo,ir dejavu tik patvirtina kad mes laikomes to plano ir einam teisingu keliu. smile.gif

Reikes man pasiziuret musu bibliotekoj g.gif ,gal bus,nes lietuvisko varianto dabar tikrai kad negausiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 11 30, 17:46)
Reikes man pasiziuret musu bibliotekoj g.gif ,gal bus,nes lietuvisko varianto dabar tikrai kad negausiu  schmoll.gif

Kazin ar bibliotekoj tures.Lietuviska ta knyga.
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2007 11 30, 17:18)
Kazin ar bibliotekoj tures.Lietuviska ta knyga.

Bet Silvia Brown nelietuve,tai kodel negaletu buti internationalioje rinkoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 11 30, 18:26)
Bet Silvia Brown nelietuve,tai kodel negaletu buti internationalioje rinkoje? g.gif

Aišku, kad bus, knyga prekiaujama visame pasaulyje mirksiukas.gif Aš jau seniai ją perskaičiau, ir čia rašiau, kad labai gera knyga. Tikrai verta perskaityti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Preila: 30 lapkričio 2007 - 18:15
Kaip gerai,kad radau šitą temą.
Prieš mėnesį palaidojau savo broliuką.
Tebuvo devyniolikos ir iš gyvenimo išėjo savo noru.
Nors tai visiškai nesuvokiama.
Buvo labai linksmas,labai geras,turėjo bagalę draugų,visada buvo kompanijos siela,didelis spindulėlis visų gyvenime todėl daug,labai daug akių liko sustingusių ir paklaikusių klausime-kodėl?
Buvom labai artimi.Labai.Aš net kartais nebežinodavau jis mano vaikas,ar brolis.
Todėl likau įkasta į jo kapo duobę iki pusės.Bandau jos išlipti,bet tai nėra lengva.
Skausmas siaubingas ir pabaigos jam nėra.
Ir atsakymų.
Ieškau jų kur galiu.Ką tik baigiau skaityti knygą"Tiems,kuriuos paliko",kaip tik buvau nusižiūrėjus apie reinkarnaciją,todėl labai nudžiugau radus čia jūsų mintis.
Aš labai noriu tikėti,kad jis šalia.Ir bijau,kad mano begalinis pyktis nekenktų jam.
Tiesiog nustėrau paskaičius apie mėlyną šviesą,nes ne jis ją matė,o aš mačiau.Bijojau,kad čia mano pervargusios sąmonės vaizdinys,bet kai pasakiau kitiems ir jie ją pamatė.Po gedulingų pietų važiuojant automobilyje,prieš mūsų mašiną,automobilio šviesose,staiga atsirado mėlyna pašvaistė,o lauke jau visai tamsu buvo ir ta šviesa priekį mūsų buvo apie 1km.Ir tai tikrai mačiau ne aš viena.
Tai niekaip neišeina man iš galvos.
Noriu,kad šito žmogeliuko siela grįžtų į mano gyvenimą.Bet kokiu pavidalu,bet kokia forma,bet man reikia jo.
Ir labai reikia bet kokios informacijos.Todėl labai seksiu jūsų pasisakymus.
Atsakyti

Noriu,kad šito žmogeliuko siela grįžtų į mano gyvenimą.Bet kokiu pavidalu,bet kokia forma,bet man reikia jo.
Ir labai reikia bet kokios informacijos.Todėl labai seksiu jūsų pasisakymus.
[/quote]
Labai užjaučiu dėl brolio mirties verysad.gif Bet negalima norėti, kad jo siela grįštų pas mus schmoll.gif Jis išėjo, ir jam ten tikrai gera, o kai jus kankinatės ir šaukiat jį, jis kankinasi ten nemažiau verysad.gif Nėra taip paprasta sugrįšti, ir tai beveik neįmanoma schmoll.gif Nes sielos čia blaškosi ir neranda ramybės, jos nori išeiti, bet artimieji su savo ašarom ir skausmu, jų nepaleidžia doh.gif Taip negerai. O tau siūlyčiau būtinai perskaityti tą knygą 4u.gif Pamatysi, gyvenimas tikrai pasikeis, ir požiūris į mirtį. 4u.gif
Atsakyti
Pirmiausia uzuojauta.O tau galiu pasakyt kad nekviesk ir neprasyk kad gryztu jis.Nesidziaugsi tikrai,nes tai jau ne tas.Zinau namus kur senute gyvena su 2 sielom,nes saukes is sielvarto kad nepaliktu.Ir jie liko...anapus jie buna laimingi,ir tos sviesos pasirodymas galejo but atsisveikinimas.Bent as taip manau. g.gif
Atsakyti