Įkraunama...
Įkraunama...

Kas gi vyksta po mirties?

QUOTE(lauryte007 @ 2007 11 27, 21:50)
o gal kas tikite reinkarnacija? gal galit pasakyti kur galeciau apie tai gauti informacijos? is anksto dekoju mirksiukas.gif

Sveika,tikiu reinkarnacija.Turiu knyga pris keleta metu pirkus,vadinas;Reinkarnacijos naujienos.Ten daug aprasyta visko.Labai idomu.O dar geriau,dabar dar knygynuos yra knyga Gyvenimas anapus. thumbup.gif Tai irgi paaiskina kaip vyksta ta reinkarnacija.Knygyne turi pasiklaust pardavejos,parodys ko turi ta tema paskaityt.
Atsakyti
Ar yra čia, kurie prisimena savo gimimą?
O praeitus savo gyvenimus kas nors atsimenate?
Atsakyti
Prieš gimimą tai tikrai. O iš praeitų gyvenimų kelis epizodus irgi prisimenu smile.gif
Atsakyti
Mano sūnus labai gerai atsimena kelis epizodus iš praeito gyvenimo, pagal jo pasakojimus prieš 100 ar 200 metų, nes jis dar mažas, o pasakoja tokias istorines smulkmenas, kurių tikrai neišsigalvotų.
Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2007 11 29, 11:14)
Mano sūnus labai gerai atsimena kelis epizodus iš praeito gyvenimo, pagal jo pasakojimus prieš 100 ar 200 metų, nes jis dar mažas, o pasakoja tokias istorines smulkmenas, kurių tikrai neišsigalvotų.

Kaip įdomu g.gif Ką būtent jis atsimena? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2007 11 29, 16:17)
Kaip įdomu g.gif Ką būtent jis atsimena? blink.gif

Mums bekeliaujant, aplankėme senovinį dvarą ir jis pats ėmė susimąstęs pasakoti, kad jis jau gyveno tokiame dvare, pradėjo vardinti buitinio gyvenimo smulkmenas, kokių toks mažius be patirties nė iš tolo negalėjo žinoti, kokie buvo jo kambariai, kaip leisdavo laisvalaikį, kad pas juos lankydavosi daug žmonių su tokiais vežimais, vėliau išsiaiskinau, kad tai karietos...Jis tai pasakojo su tokia svajinga išraiška veide, sakančia "kaip dabar atsimenu..." smile.gif
Atsakyti
\
QUOTE(Vanduo @ 2007 11 28, 20:46)
Ar yra čia, kurie prisimena savo gimimą?
O praeitus savo gyvenimus kas nors atsimenate?

as nekiek neprisimenu praeitu gyvenimu g.gif bet tikiu kad jie yra ir kaikurie tai prisimena...
Pas mus karta rode tokia laida,kur hipnozes metu zmogus pasinere i praeita gyvenima ir atpasakojo smulkiai kaip atrodo,koks amzius ir kur gyveno.PAskui pabude pagal ta filmuota medziaga is tiesu rasdavo tuose vietose pagal archyvus ir vietoves nupasakojimus kad is tiesu gyveno toks ar anoks zmogus.TAip kad net irodyta sis dalykas smile.gif

man taip butu smalsu suzinot,kas gi buvau praeitame gyvenime ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Takelis @ 2007 11 29, 21:01)
Mums bekeliaujant, aplankėme senovinį dvarą ir jis pats ėmė susimąstęs pasakoti, kad jis jau gyveno tokiame dvare, pradėjo vardinti buitinio gyvenimo smulkmenas, kokių toks mažius be patirties nė iš tolo negalėjo žinoti, kokie buvo jo kambariai, kaip leisdavo laisvalaikį, kad pas juos lankydavosi daug žmonių su tokiais vežimais, vėliau išsiaiskinau, kad tai karietos...Jis tai pasakojo su tokia svajinga išraiška veide, sakančia "kaip dabar atsimenu..." smile.gif

o kiek jam tada buvo metuku bigsmile.gif kaip idomu kad prisimena.
Atsakyti

Papildyta:
o kiek jam tada buvo metuku bigsmile.gif kaip idomu kad prisimena.
[/quote]

5. Kas įdomu, jis visiškai laisvai priima inkarnacijos idėją, "gyvenau ir dar, ir dar gyvensiu.." JIs nesupranta, ko žmonės verkia per laidotuves : "ko verkti, jei žmogus jau kitur mažas, mažas kūdikėlis ir jam labai gerai?" Sakau, - negi taip greit, -o jis man, -ko čia laukti, nors kas kaip nori... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2007 11 29, 21:23)

5. Kas įdomu, jis visiškai laisvai priima inkarnacijos idėją, "gyvenau ir dar, ir dar gyvensiu.." JIs nesupranta, ko žmonės verkia per laidotuves : "ko verkti, jei žmogus jau kitur mažas, mažas kūdikėlis ir jam labai gerai?" Sakau, - negi taip greit, -o jis man, -ko čia laukti, nors kas kaip nori... smile.gif

oho tai bent mastymas vaiko thumbup.gif tikriausiai ne pas visus taip vaikus issivyste tas suvokimas ar prisiminimai ne tokie ryskus.Kazin nuo ko cia priklauso g.gif
Atsakyti
Labai įdomu. Kai iš vaiko tokius dalykus išgirsti, visos abejonės iki tol buvusios išlaksto. Vaikus kalbinant daug galima išgirsti mums kartais nesuprantamų dalykų. Tik gaila maždaug po penkerių metų jie pamažu tą patirtį pamiršta.
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2007 11 29, 21:49)
Labai įdomu. Kai iš vaiko tokius dalykus išgirsti, visos abejonės iki tol buvusios išlaksto. Vaikus kalbinant daug galima išgirsti mums kartais nesuprantamų dalykų. Tik gaila maždaug po penkerių metų jie pamažu tą patirtį pamiršta.

o ar visi vaikai tai prisimena g.gif
Atsakyti
Mano sūnus 4 metukų, visada sako, kad turi kažkokią draugę blink.gif Jis ją dievina, visada sakydavo, kai buvo net 2 metukų, kad jos vardas LIGITA, ir ji labai graži bigsmile.gif Aš kartais klausiu, ką ji dabar veikia ar kur ji, o jis sako ji išėjo savo darbus dirbt blink.gif Jis su ja žaidžia , šnekasi, o man jau nejuokinga g.gif Vieną kartą aš užsidėjau striukę su kapišonu, o jis man sako, mama, kokia tu graži, panaši, į LIGITĄ blink.gif Sakau kur ta Ligita, o jis sako, nežinau, dabar ji išėjus doh.gif
Atsakyti