Įkraunama...
Įkraunama...

Kas gi vyksta po mirties?

QUOTE(darius333 @ 2008 05 11, 17:10)
Ra, Gana ar Esu  g.gif gerai tu cia pavarei mirksiukas.gif ir is kur tik zmones visko tiek zino  g.gif

Taigi yra ir vienuoliktokų, ne visi ketvirtokai - gal, kai daugiau kartų reinkarnuojiesi, pradedi atsiminti, juk vaikštai pirmyn ir atgal taip pačiais keliais ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2008 05 11, 18:31)
Taigi yra ir vienuoliktokų, ne visi ketvirtokai - gal, kai daugiau kartų reinkarnuojiesi, pradedi atsiminti, juk vaikštai pirmyn ir atgal taip pačiais keliais ax.gif .

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2008 05 11, 18:31)

O tai as ziuriu is kur cia Una Li viska taip gerai zino mirksiukas.gif gal avatare tavo ankstesne inkarnacija pavaizduota bigsmile.gif
O as irgi vis tikiuosi is pradiniu klasiu pagaliau nors i penkta pereiti doh.gif tai jeigu jau cia vienuoliktokai prisijungia, tai greit ir as stengsiuosi pasivyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2008 05 12, 08:49)
O tai as ziuriu is kur cia Una Li viska taip gerai zino mirksiukas.gif gal avatare tavo ankstesne inkarnacija pavaizduota bigsmile.gif

Taigi skaitau ir mokausi smartass.gif . Neketinu ilgai čia mokytis, eisiu pas Viešpatį po vienintelio savo gyvenimo - užteks ir jo, ypač matant, kiek žmogus pasikeitė (teisingiau - nepasikeitė) nuo antikos laikų. Mano gyvenime kiekviena valanda, kiekviena diena yra ypatinga ir vienintelė. Savo kūne jei ir nešuosi ką nors, tai savo protėvių genetinį palikimą, jų pasirinkimų pėdsakus, tikiu, kad galim ištaisyti padarytas skriaudas ar pagadinti gautą gerą palikimą per savo kasdieninius pasirinkimus, bet išganyti būsime tik per Jėzų Kristų, o ne savo ypatingų sugebėjimų ar "mokslų" dėka ir visi turime vienodą galimybę, nesvarbu kokia mūsų startinė pozicija, svarbu kryptis, kuria einame.
Atsakyti
nebutinai - krikscionybe tik pora tukstanciu metu egzistuoja. iki jos buvo ivairiu religiju, yra ju ir dabar, bus ir ateityje. krikscioniu yra gal tik penktadalis visos zemes populiacijos, cia jei neskaiciuoti pingvinu smile.gif o gal tu manai, kad tau ne pakeliui su visais likusiais? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2008 05 12, 12:10)
Taigi skaitau ir mokausi smartass.gif . Neketinu ilgai čia mokytis, eisiu pas Viešpatį po vienintelio savo gyvenimo - užteks ir jo, ypač matant, kiek žmogus pasikeitė (teisingiau - nepasikeitė) nuo antikos laikų. Mano gyvenime kiekviena valanda, kiekviena diena yra ypatinga ir vienintelė. Savo kūne jei ir nešuosi ką nors, tai savo protėvių genetinį palikimą, jų pasirinkimų pėdsakus, tikiu, kad galim ištaisyti padarytas skriaudas ar pagadinti gautą gerą palikimą per savo kasdieninius pasirinkimus, bet išganyti būsime tik per Jėzų Kristų, o ne savo ypatingų sugebėjimų ar "mokslų" dėka ir visi turime vienodą galimybę, nesvarbu kokia mūsų startinė pozicija, svarbu kryptis, kuria einame.

is kur toks drasus teiginys, kad zmogus nepasikeite nuo antikos laiku g.gif manyciau jau musu seneliu karta visai kitokia buvo ir ne tik civilizacijos pasiekimu atzvilgiu schmoll.gif
kad isganyti per Kristu busim niekas ir nesigincija, bet kaip ir del ko g.gif kazkaip Ra Ganos o gal Esu mirksiukas.gif idetas pomirtines keliones vaizdinys man arciau sirdies ir tiesos, nei tik vienitelis ir nepakartojamas gyvenimas sioje asaru pakalneje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2008 05 12, 14:05)
is kur toks drasus teiginys, kad zmogus nepasikeite nuo antikos laiku g.gif manyciau jau musu seneliu karta visai kitokia buvo ir ne tik civilizacijos pasiekimu atzvilgiu schmoll.gif
kad isganyti per Kristu busim niekas ir nesigincija, bet kaip ir del ko  g.gif kazkaip Ra Ganos o gal Esu  mirksiukas.gif idetas pomirtines keliones vaizdinys man arciau sirdies ir tiesos, nei tik vienitelis ir nepakartojamas gyvenimas sioje asaru pakalneje doh.gif

Apie antiką galiu spręst tik iš literatūros (asmeninių prisiminimų, kaip jau rašiau neturiu ax.gif ). O dėl senelių - XVIIIa. gyvenę mano proproseneliai išgyveno tokias pat aistras, kovojo tokias pat kovas kaip mes, ką jau ten seneliai...
Jei tau arčiau, tai ir turėk 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2008 05 12, 19:55)
Apie antiką galiu spręst tik iš literatūros (asmeninių prisiminimų, kaip jau rašiau neturiu ax.gif ). O dėl senelių - XVIIIa. gyvenę mano proproseneliai išgyveno tokias pat aistras, kovojo tokias pat kovas kaip mes, ką jau ten seneliai...
Jei tau arčiau, tai ir turėk 4u.gif .

Tada noriu taves paklausti argi aistras, netektis, laimejimus, dziaugsmus ir kancias vienodai isgyvena darzelinukas, mokyklinukas, paauglys, jaunas zmogus, suauges brandaus amziaus ir senyvo amziaus zmogus g.gif nors kiekviename amziuje zmogus kovoja kovas, nerimsta, myli, nekencia ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2008 05 12, 21:08)
Tada noriu taves paklausti argi aistras, netektis, laimejimus, dziaugsmus ir kancias vienodai isgyvena darzelinukas, mokyklinukas, paauglys, jaunas zmogus, suauges brandaus amziaus ir senyvo amziaus zmogus g.gif  nors kiekviename amziuje zmogus kovoja kovas, nerimsta, myli, nekencia ... doh.gif

Ar tu turi svarstykles, kurios pasvertų, kuris iš jų skaudžiau išgyvena, labiau džiaugiasi ar lengviau pakelia?
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2008 05 13, 12:08)
Ar tu turi svarstykles, kurios pasvertų, kuris iš jų skaudžiau išgyvena, labiau džiaugiasi ar lengviau pakelia?

Klausimas buvo ne apie didesni ar mazesni skausma, dziaugsma ar kitka g.gif klausimas buvo apie jasumo branduma ir jo isgyvenimo giluma mirksiukas.gif
Tai ar vienodai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2008 05 13, 22:42)
Klausimas buvo ne apie didesni ar mazesni skausma, dziaugsma ar kitka g.gif klausimas buvo apie jasumo branduma ir jo isgyvenimo giluma mirksiukas.gif
Tai ar vienodai  bigsmile.gif

yra jauna siela,yra ir brandi siela...
Atsakyti
QUOTE(RaGana Esu @ 2008 05 13, 22:45)
yra jauna siela,yra ir brandi siela...

Atkaklus dalyvi mirksiukas.gif ( na cia taip super mama tave vadina) ir is kur tik tu tiek visko zinai g.gif smagu butu, kad ir daugiau pasidalintum bigsmile.gif
O uz idomias mintis balionelis tau 4u.gif
Atsakyti