QUOTE(Takelis @ 2008 01 17, 20:13)
Šita mintis yra esmė. Tik ją pilnai suvokdami, mes galime pilnai džiaugtis gyvenimu. Kai dingsta baimė, lieka meilė. Tada žmogus neprisitraukia baimės vibracijomis negatyvių sau reiškinių. Su juo lieka meilė sau ir pasauliui
.
Galima sakyti ir kitais žodžiais - tada jį lydi Dievo malonė
QUOTE(Takelis @ 2008 01 17, 20:13)
Papildyta:
Ar nemanai, kad tai greičiausiai
jų pačių suvokimas, kad pabėgo... ir tai nėra malonus suvokimas. Juk nepadarė, neišsprendė, ką buvo užsibrėžęs prieš ateidamas į žemę...Gal ir ne itin didelis džiaugsmas tada užplūsta...
Galimas dalykas. Man tada, būnant "ten", buvo toks visai aiškus suvokimas, kad jie būtent
patiria. Patiria juk patys, ne kažkas laiko juos uždarytus ir kankina, ar ne?
Kad tai vyksta jų - dabar jau kaip dvasios, bet mąstančios, suvokiančios, turinčios "aš" (čia jei būtų neaišku) - viduje. Aišku, kad jie ten suvokia, kad neišpildė, nepadarė to, ką turėjo padaryti.
O tas savo darbų, veiklos žemėje atlikimo momentas ten svarbus. Pvz., buvau toje šviesioje erdvėje - tai neapibūdinama, nei erdvė, nei laikas, nei vieta, gal viskas iš karto. Ji tokia ramiai spindinti, tikrai ne ryški ir ne akinanti šviesa. Rami, švelni, gal kaip balto aukso spalvos, sunku apibūdinti. Iš šonų lyg baltas rūkas, kažkas tokio. Ir ramus buvimas ten, ėjimas priekin, žinau, kad aš dar netoli, ir - ateina savaiminis suvokimas, irgi - labai švelniai - turi grįžti, padaryti tą ir tą (mąsčiau konkrečiai ką būtent, be to, aiškiais sakiniais). Ir buvo ryškus žodis "sutvarkyti". Turi grįžti ir sutvarkyti, kas palikta netvarkoj.
Ir tada - nieko nepamenu, spraga. Lyg miegas. Kažkas juoda. Pabundu - vamzdis burnoj, rankos pririštos, reanimacija.
Va tokie originalūs įspūdžiai.
Bet su savižudžiais... br... esu tikra - žinau, nes ten patyriau tą žinojimą, - viskas būna daug nesklandžiau. negaliu pasakyti, kas, nebuvau taip toli, kad tai perprasčiau
bet buvo pakankamai aišku, kad blogai. Panašiai, lyg čia, žemėje, sakytum vaikui - nelipk ten, nukrisi, užsigausi.
Panašu, kad jie turi ten kažkaip "pasitaisyti", tikriausiai už juos reikia melstis. Pabandyti juos mintimis "paglostyti", "guosti", atrodo, tai padeda. Gerąja prasme pagailėti, vėlgi - kaip vaiko, kuris užsigavo.
...Sand in my shoes...