Nezinau,mums tai asmeniskai AVENTO buteliukai ir soskytes labai tiko Kitus kuriuos bandem tai labai greit isgerdavo misinuka,o po to su pilveliu problemos budavo Turbut ir antram mazyliui duosiu tos pacios firmos.
Mums Avent buteliukai ir soskiukai tinka,na tiksliau nieko nepastebejau bloga,tik va,nezinau,nuo kiek laiko reikia keisti zindukus su daugiau skyluciu-mums jau tuoj trys menesiai ir geriam per viena skylute
Mes turim ir NUK, ir AVENT - visi tinka . Žindukus, man atrodo, reikia keisti kas pusę metų - reiktų parduotuvėj pažiūrėti, būna ant pakuočių parašyta.
Viską susipirkus Avent
QUOTE(JolitaJ. @ 2008 02 08, 14:47)
Mums Avent buteliukai ir soskiukai tinka,na tiksliau nieko nepastebejau bloga,tik va,nezinau,nuo kiek laiko reikia keisti zindukus su daugiau skyluciu-mums jau tuoj trys menesiai ir geriam per viena skylute
turim AVENT buteliukus mums jau 3 menesiukai, nuo 2 mene geriame pilnai su 2 skylutemis (dabar net lasas nenubega) dabar jau kartais kaitalioju su 3 skylutemis kad pavalgytu ne per 15 min, o per kokias 10 min
Skyluciu kieki galima didinti kas menesi (taip raso ant AVENT pakuotes, t.y. 1 men-1 skylute, 2 men - 2 skylutes, 3 men-3 skylutes, 4 men-4 skylutes, o nuo 5 men galima duoti jau ipjauta soskuti)
QUOTE(princesesmama @ 2007 10 18, 11:40)
o be to domejausi ir radau informacija kad avento pagaminti is medziagos kuri kenkia vaiko sveikatai..ar tiesa?gal kas girdejote?raso kad patys geriausi buteliukai - stikliniai
Nu nieko sau, o tokie brangus ir reklamuoja, kad vos ne patys geriausi Prisiklausiusi reklamu nusipirkau Avent buteliukus, taciau panaudojom tik du kartus, nes iki siol maitinu savo pienu. Pora kartu mazyte reikejo su teciu palikti, tad gere pienuka is sio buteliuko.
aš taip pat naudoju Avent firmos buteliuką ir čiulptukus, ir antspenius. Mano pirmasis vaikas iš šios firmos buteliuko gėrė nuo 9mėn., tai antram vaikui net negalvodama daviau Avent. Dėl pilvuko dieglių, tai pirmasis vaikas kentėdavo skausmus, o antrasis dėl pilvo neturi jokių bėdų (jį primaitinu nuo 5,5 mėn.). Tad net ir nežinau, ar tikrai tuos dieglius įtakoja buteliukas.
Sveikos,mes naudojam pradzioje iki 4 men Avent buteliuka,bet dabar nebegeria is jo visiskai .Tai nupirkau Chico,is jo mielai geria .O Nuk isvis net nebandyk duoti,nes labai nepatinka .O ciulptukus duodu tik is Avent,jie labai dukrytei patinka
Mes naudojam Avent-platus kaklelis labai patogu plauti?
AS IRGI UZ AVENT
Maniškė geria iš Canpol babies buteliukų, žindukai - tos pačios firmos arba NUK'o, tai nėra buvę jokių blogumų, esu patenkinta.. Ir tikrai nematau prasmės pirkti trigubai brangesnius buteliukus.. Bet tai čia turbūt kaip kam..