Patarkit koks Avent buteliukas tiktu 4,5 menesiu kudikiui. Gal tas toks daugiafunkcinis kur puodukas pasidaro ir suletintos tekmes zindukas?
Ziurejau ziurejau, bet negalejau issirinkti. Koks geriausia misinukui, koks arbatytei, koks sultytems? Ar vieno uztenka?
Tos kurios naudojat chicco buteliukas 4+, ar ne per didele skylute, nes man kazkaip bega viaskas is vaiko burnytes, gal jis nemoka dar apzioti tiksliai?
Gal kas zino kur galima nuprikti Avent buteliuka su snapeliu..NA cia panasiai kaip tas neissiliejantis puodukas, bet cia buteliukas ir skirtas mazesniems..Noreciau kad maziukas ismoktu is jo gerti, nors valgo tik MP bet man nuo kt men reikes kelis kart per sav iseiti ilgesniam laikui o su tuo buteliuku vaikeli ir mano mama pamaitintu
QUOTE(Kotik @ 2008 01 09, 11:35)
Nuo gimimo naudojam AVENTO viena karta teko duoti kito tai isspjove atrodo canpol ten buvo
As irgi turiu 1buteliuka canpol,irgi spjauna
QUOTE(rence25 @ 2008 01 09, 19:40)
Gal kas zino kur galima nuprikti Avent buteliuka su snapeliu..NA cia panasiai kaip tas neissiliejantis puodukas, bet cia buteliukas ir skirtas mazesniems..Noreciau kad maziukas ismoktu is jo gerti, nors valgo tik MP bet man nuo kt men reikes kelis kart per sav iseiti ilgesniam laikui o su tuo buteliuku vaikeli ir mano mama pamaitintu
O parduotuvej nera? tai gal tada vaiku parduotuvej
O maniškė tik canpol arba Nuk pripažįsta Turim Aventą nei buteliuko nei čiulptuko neima, net žiaupčioja nuo jų...
Naudojam AVENT buteliuka...
QUOTE(svetelis @ 2008 01 08, 13:24)
Patarkit koks Avent buteliukas tiktu 4,5 menesiu kudikiui. Gal tas toks daugiafunkcinis kur puodukas pasidaro ir suletintos tekmes zindukas?
Ziurejau ziurejau, bet negalejau issirinkti. Koks geriausia misinukui, koks arbatytei, koks sultytems? Ar vieno uztenka?
Tos kurios naudojat chicco buteliukas 4+, ar ne per didele skylute, nes man kazkaip bega viaskas is vaiko burnytes, gal jis nemoka dar apzioti tiksliai?
as tai turiu avent buteliukus kur zindukas yra 3-ju padeciu,ten bruksneleis pazymeta:
1-mazai lasa
2-truputi daugiau
3-lasa smarkiai
tai ir problemos nera,pasuku koki noriu brukneli ,o seip turim tris buteliukus,viena misinukui,kitas arbatelei o trecias sultytems
Papildyta:
QUOTE(rence25 @ 2008 01 09, 20:40)
paziurek vaistineje
pirkau AVENT buteliukus, tačiau vienas praleidžia vandenį (ties užsukimu), gal brokuoti kokie