Avent
pats pirmas NUK, o kaip daugiau pradejom isvalgyti tai BABY NOVA.
Dabar Avent naudoju, pirkau kelis kartus Canpol Baby, bet abu kartus pačią pirmą dieną sudužo (plastmasinis) daugiau nebeperku Canpolo...
dabar naudojam dr.Brown's buteliukus -labai patinka, pries tai turejom Avent ir tomme tippee -tai nepatiko
Tik Avent Kitokiu buteliuku net nebandem
Mažoji užaugo su Chicco buteliukais.
Keista, bet maniškei irgi nepatiko šis buteliukas. irgi stovi nepanaudotas.
QUOTE(ewelina @ 2011 12 21, 16:33)
jau nupirkau chicco ta naujausia kaip mamos krutine,nu man super jis minktas toks,bet jis neima,tai stovi nenaudojamas spintoj
Keista, bet maniškei irgi nepatiko šis buteliukas. irgi stovi nepanaudotas.
turejom babyoono paprasta ir anticolic (brudas paskutinis, net su maziausia skilute vaikelis oro tiek prisisiurbdavo, kad net man budavo skauda, kaip skaudziai ir garsiai vaikelis atsirugdavo). Nekalbant apie pieno upes per zandus.
Turejom paprasta Tommee Tippee, kazkaip neprilipo.
Pradejom naudot avento (cia visi reklamuoja ziauriai). Nuo antikolic buteliuko prasidejo ziaurus atpylinejimas:( UPELIAIS. Taip menesi prasikankinom.
Perskaiciau apie Dr. Browns anticolic, pradejom naudot, oro aisku prisigaudo, bet toli grazu ne tiek kiek su pries tai buvusiais buteliukais. O atpilinejimas sumazejo (nebe upeliais, o pora sauksteliu - kaip ir priklauso).
Turejom paprasta Tommee Tippee, kazkaip neprilipo.
Pradejom naudot avento (cia visi reklamuoja ziauriai). Nuo antikolic buteliuko prasidejo ziaurus atpylinejimas:( UPELIAIS. Taip menesi prasikankinom.
Perskaiciau apie Dr. Browns anticolic, pradejom naudot, oro aisku prisigaudo, bet toli grazu ne tiek kiek su pries tai buvusiais buteliukais. O atpilinejimas sumazejo (nebe upeliais, o pora sauksteliu - kaip ir priklauso).
Tommee Tippee,labai
QUOTE(Vygta @ 2012 05 20, 19:24)
Tommee Tippee,labai
mes irgi bet nelabai patinka,nes nusitrina skales,ir uzrasai visi,tai tik todel ir nepatinka.
Naudojom Avent - man nelabai, turejom ir Tommee tippee - labai patiko, o galiausiai apsistojom ties Nuk produkcija Naudoju lateksinius zindukus, ne tokie kieti, kaip silikoniniai.