Įkraunama...
Įkraunama...

Buteliukai

sveikos
as nuo pat gimimo naudojau avent buteliukus. Jokiu problemu neturejom. Siuo metu mano maziui 6 men, nupirkau soske prie avent buteliuko su keturiom skylutem. Perejom labai greitai, tai atrode kad vaikas net nepajaute skirtumo tarp triju ir ketuiu skyluciu
Atsakyti
O mes retkarciais naudojam Tommee Tippee buteliukus. Man jie thumbup.gif
Atsakyti
as pirkau nuo gimimo Avent ir esu patenkinta thumbup.gif dar pabandziau Bebe confort buteliuka,toks lenktas kad oro nepritrauktu,lyg ir nieko,va tik beda kol uzsuki doh.gif bega ir viskas,o buteliukas ne is pigiuju g.gif na o nesenai parduotuveje nusprendziau nupirkt Babies canpol,parsinesiau,nusprendziau pavirint kelias minutes,kai idejau i vandeni(karsta)tokia plastmases smarve pasklido,kad as pagalvojau kad dega kazkas,tik po to daejo kad cia buteliukas, doh.gif doh.gif doh.gif teko buteliuka likviduoti verysad.gif
Atsakyti
Mes taip pat naudojame Avent buteliukus thumbup.gif
Atsakyti
o mano maziukas neima jokiu buteliuku, JOKIU
na gal ir gerai, nereiks atpratint smile.gif
Atsakyti
Mes naudojam AVENT ir NUK buteliukus smile.gif
Atsakyti
mes naudojam NUK`o buteliukus, tokius placiu kaklu, placia tiute, thumbup.gif , esam patenkinti
Atsakyti
mes naudojam chicco ir vis dar naujagimiu tik prakirpau truputi skylute o su keliom skylutem neima nenori mano maziukas uzaugti smile.gif
Atsakyti
Mes naudojam Avent ir Tuperware buteliukus
Atsakyti
Mes beveik nuo gimimo naudojam Avent buteliukus tik ciulptukus pakeiciu su daugiau skiluciu thumbup.gif
Atsakyti
AVENT ir CHICCO.
Atsakyti
mes naudojame NUK
Atsakyti