avent naudojau, kitu pabandziau kuriuos gavom dovanu, bet vis tik sugryzdavau prie avento
Dauguma giriat AVENT, o as ju nekesti pradejau Kai pasiseka, tai kaip ir nieko tas buteliukas, bet kai nesiseka (o paskutiniuoju metu nesiseka man su jais), tai kai prades taskytis tas pienas.... puse kambario piene skesta arba mazge issimaudo piene
QUOTE(jurabalta @ 2011 01 24, 02:38)
Dauguma giriat AVENT, o as ju nekesti pradejau Kai pasiseka, tai kaip ir nieko tas buteliukas, bet kai nesiseka (o paskutiniuoju metu nesiseka man su jais), tai kai prades taskytis tas pienas.... puse kambario piene skesta arba mazge issimaudo piene
pirmaji vaika bandziau augint su Avent, labai nuvyle, tada perejom prie Tommee Tippee, zodziu man pasirode kad reklama didesne nei kokybe, viena buteliuka keite Avent atstovybe 5 kartus ir vistiek brokuotas papuole, truko kantrybe nusispjoviau ir viskas, Mums vis pro sona leisdavo, kad ir kaip gerai sudedavom viska, Antrajam viska iskart pirkau Tommee Tippee, bet irgi nevienodai, kitom nepatinka, kitos sako kad Avnetas joms tinka geriau ir nikur niekas neleidzia ir viskas puiku, taigi reikia bandyt ir atrast sau tinkacius ir patinkancius
Avent
TomeeTeepee nei buteliuko nei soskes eme
TomeeTeepee nei buteliuko nei soskes eme
Dickis su Aventu uzaugo, jam patiko soskiuko forma, bet jau tas u praleidimas, vaika paguldau, palieki gerianty ir randi slapia iki ausu Veliau kai buvo virs metu pakeitem kazkokiu nereiksmingu ale Canpol, bet tik su silikoniniu soskiuku, nes lateksines neeme. Maziui turejau ir Aventa ir Tomme Tippee, bet laimejo Tomme Tippee ir juos naudojam iki siol. Pradzioj maziui nebuvo svarbu kuris, bet vel tas praleidimas nervindavo, tai pagrinde naudojom Tomme Tippe, o dabar jau mazius nei nenori kitokiu. Man sitie buteliukai simta kartu labiau patinka nei Aventai, ne karto nepraleido, nepavede dar
mes avent naudojom,jokiu kitu neturejom
Turiu mamoms tokį klausimėlį Dėl Nuko buteliukų, ar jie būna kelių rūšių? Iš Nuko buteliuko su paprastu žinduku mergytė negėrė niekaip, tai nupirkau ortodontinius su vožtuvėliais žindukus, ir begeriant pro šoną (kur tvirtinasi žindukas) varva . Sulyginus tarpusavyje žindukus, tai jų dydis truputėlį skiriasi. Ar yra specialūs buteliukai ortodontiniams žindukams?
Tik su DR. BROWNS buteliukų vaikas priprato gert ne iš krūties. Vėliau pakeičiau į AVENT.
Pirkau Avent buteliukus, bet neeme po to dar Nuk ir t.t. bet taip ir isaugom be ju is karto pradejom gerti is puoduko