Įkraunama...
Įkraunama...

Buteliukai

QUOTE(eirian @ 2009 11 26, 12:02)
Avent man visai nepatiko...isreklamuota nesamone (as apie buteliukus, bet cia mano asmenine nuomone)

Super - nuk  thumbup.gif , gavau maza dovanu ligoninej, o poto didesni dar nusipirkau

Man irgi NUK super thumbup.gif thumbup.gif patogus buteliukas labai smile.gif
Atsakyti
o mano žmogučiui jokio skirtumo ar avent ar kampol buteliukas tik Nuk čiulptukas kažkaip nepatiko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivune @ 2009 12 30, 13:09)
o mano žmogučiui jokio skirtumo ar avent ar kampol buteliukas tik Nuk čiulptukas kažkaip nepatiko. 4u.gif

Man NUK'o ciulptukas nepatiko lateksinis, jis greit issitampydavo, pakeitem i silikonini tai super dabar thumbup.gif
Atsakyti
Naudojom ir naudojam AVENT firmos buteliukus ir neišsipilantį puoduką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaatyteaa @ 2009 12 29, 15:27)
Man irgi NUK super  thumbup.gif  thumbup.gif  patogus buteliukas labai smile.gif

bandem ir nuk ir canpol, bet likom prie avento 4u.gif
Atsakyti
pats pirmas buteliukas buvo avento, bet kazkaip ji nenoriai ji eme ji, buvau tuo paciu metu nupirkusi nuk, nu va jau kitas reikalas thumbup.gif ir soskiukus nuk naudojam
Atsakyti
AVENT thumbup.gif turim viena ir canpol bet retai kada naudojam nes mazoji varto ji visaip ir laisto(pamate kad aina) o su AVENT taip neiseina
Atsakyti
Mes ir AVENT naudojam, is NUKO mes negerem/
Atsakyti
gal kas matete netycia kur parduodamos Playtex VentAire buteliukai Vilniuje?. Anksciau maciau Akropolyje vaitineje, dabar ten ju nera. g.gif
Atsakyti
avent
Atsakyti
Mes taip pat Avent naudojam 4u.gif !
Atsakyti
Sūnelis gerė ir iš Avent ir iš Canpol ir iš Tigex, o dukrytė negeria nei iš vieno, tik iš mamos papuko blush2.gif
Atsakyti