Įkraunama...
Įkraunama...

Buteliukai

Su pirmuoju naudojom belekokį nežinomos firmos ir buvo labai gerai. O dabar naudojam Avent irgi nieko.
Atsakyti
tik tommee tippi produkcija 4u.gif
Atsakyti
Avent man visai nepatiko...isreklamuota nesamone (as apie buteliukus, bet cia mano asmenine nuomone)

Super - nuk thumbup.gif , gavau maza dovanu ligoninej, o poto didesni dar nusipirkau
Atsakyti
Turejom pora avent,bet jie man vis praleisdavo doh.gif
Tada isigijom tommee tippee ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Tik Avent thumbup.gif
Atsakyti
Naudojom Avent 4u.gif Kitokiu kazkodel nepripazindavo doh.gif

! 
Daiktų pardavimui/dovanojimui yra skirta "Skelbimų lenta".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 06 gruodžio 2009 - 12:52
Sveikos,

zodziu as giliam mastyme g.gif siaip buvau pasiruosus atsargai pirkti Avent soskyte ir buteliuka greitai gimsianciam kudikeliui. Nes ir pirmajai nadojau butent Avent. Bet Nuko parduotuvej, pirkdama rubelius naujagimiui, gavau rinkini Nuk firmos: mazas buteliukas, didesnis buteliukas, dvi soskytes, du antgaliukai buteliukams, ir sepetukas buteliukams plaut. Tai galvoju, ar verta man dabar pirkt ta Avent. Nes lygtai veliau kai pripranta prie vienu, tai neima kitokios formos g.gif velnias, ka cia padarius... apziurejau as tuos Nuk, nu visai fainos tos soskytes formos atzvilgiu g.gif
Atsakyti
Daudojam tik Avent thumbup.gif Jie man geriausi ir maziuke tik juos megsta kazkodeltai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte1 @ 2009 12 11, 01:45)
Daudojam tik Avent  thumbup.gif Jie man geriausi ir maziuke tik juos megsta kazkodeltai  g.gif

Tai gal kitokiu nebandei? biggrin.gif arba pripratus prie Avent ir todel kitokiu neima biggrin.gif
Atsakyti
Mes nusipirkom Avent tikiuosi leliukkui tiks .
Atsakyti
Avent man jei geriausi
Atsakyti
QUOTE(rainak @ 2009 12 17, 16:13)
Avent man jei geriausi

thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif MUM IRGI AVENT GERIAUSI
Atsakyti