Su pirmuoju naudojom belekokį nežinomos firmos ir buvo labai gerai. O dabar naudojam Avent irgi nieko.
Avent man visai nepatiko...isreklamuota nesamone (as apie buteliukus, bet cia mano asmenine nuomone)
Super - nuk , gavau maza dovanu ligoninej, o poto didesni dar nusipirkau
Super - nuk , gavau maza dovanu ligoninej, o poto didesni dar nusipirkau
Turejom pora avent,bet jie man vis praleisdavo
Tada isigijom tommee tippee ir esu labai patenkinta
Tada isigijom tommee tippee ir esu labai patenkinta
Tik Avent
Naudojom Avent Kitokiu kazkodel nepripazindavo
! | Daiktų pardavimui/dovanojimui yra skirta "Skelbimų lenta". |
Sveikos,
zodziu as giliam mastyme siaip buvau pasiruosus atsargai pirkti Avent soskyte ir buteliuka greitai gimsianciam kudikeliui. Nes ir pirmajai nadojau butent Avent. Bet Nuko parduotuvej, pirkdama rubelius naujagimiui, gavau rinkini Nuk firmos: mazas buteliukas, didesnis buteliukas, dvi soskytes, du antgaliukai buteliukams, ir sepetukas buteliukams plaut. Tai galvoju, ar verta man dabar pirkt ta Avent. Nes lygtai veliau kai pripranta prie vienu, tai neima kitokios formos velnias, ka cia padarius... apziurejau as tuos Nuk, nu visai fainos tos soskytes formos atzvilgiu
zodziu as giliam mastyme siaip buvau pasiruosus atsargai pirkti Avent soskyte ir buteliuka greitai gimsianciam kudikeliui. Nes ir pirmajai nadojau butent Avent. Bet Nuko parduotuvej, pirkdama rubelius naujagimiui, gavau rinkini Nuk firmos: mazas buteliukas, didesnis buteliukas, dvi soskytes, du antgaliukai buteliukams, ir sepetukas buteliukams plaut. Tai galvoju, ar verta man dabar pirkt ta Avent. Nes lygtai veliau kai pripranta prie vienu, tai neima kitokios formos velnias, ka cia padarius... apziurejau as tuos Nuk, nu visai fainos tos soskytes formos atzvilgiu
QUOTE(Latte1 @ 2009 12 11, 01:45)
Daudojam tik Avent Jie man geriausi ir maziuke tik juos megsta kazkodeltai
Tai gal kitokiu nebandei? arba pripratus prie Avent ir todel kitokiu neima
Mes nusipirkom Avent tikiuosi leliukkui tiks .