Įkraunama...
Įkraunama...

Buteliukai

QUOTE(Meduvė @ 2009 07 24, 16:16)
Mes nuo 7men pakeitem buteliuka i Lovi firmos. super thumbup.gif
gailiuosi kam anksciau nepakeiciau. Antram vaikui sakiau pirksiu sios firmos buteliukus

o kur pastaruosius pirkai, gal Kotrynoje yra ir gal jie kiek pigesni nei Aventas nes Aventas be proto brangus
Atsakyti
Labuks,
As maitinu krutimi,ir mes su Maziuku vis kartu,nes vyruks mano neima buteliuku jokiu,
Ana diena uzsukau y Vaiku Miesta ir nupirkau (Tommee Tippee) firmos buteliukus,ir vyruks mano sekmingai valgo is buteliuko. Zindukas labai panasus y mamytes papuly.
Atsakyti
As kolkas naudoju avento, bet kadangi ten tik 125ml tetelpa, reikia dairytis kito... ir kazin ar avento pirksiu...nes nera kazkaip nuorinimo, ir vaikas prisitraukia oro.
Atsakyti
Pradzioj kai buvo mazesnis stai toki naudojom

user posted image

dabar jau metinukas tai pakeisti y didesnius bat jie man super
Atsakyti
Naudojam tik Avent smile.gif
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2009 08 05, 12:14)
As kolkas naudoju avento, bet kadangi ten tik 125ml tetelpa, reikia dairytis kito... ir kazin ar avento pirksiu...nes nera kazkaip nuorinimo, ir vaikas prisitraukia oro.

man avent gėris, jau nusipirkau 330 ml buteliuką ateičiai ax.gif
Atsakyti
misinukui AVENT, o arbatai NUK buteliukus naudojam thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
nuk tikrai neblogi, dar idomu kaip tie naujieji LOVI ? tongue.gif
Atsakyti
mes naudojam Dr. Brown's natural flow ... kolkas viskas gerai ax.gif
Atsakyti
Kiek pirkau vaikui labiausiai tiko avent, o išbandžiau daug ir ivairiu firmu
Atsakyti
pirkau Lovi ir tikrai nesigailiu, yra tokie faini kur patys sterelizuojais mikrobangej, tikrai mamikes aciu kad pasiulet siuos Canpol firmos buteliukus nesigailiu nes dvejojau tarp Avent ir Lovi, Lovi mums tinka 4u.gif
kaina irgi nera maza buteliukas +0 kainuoja 20 lituku bet is tiesu nesigailiu kad pirkau ax.gif
Atsakyti
O mum Avent firmos buteliukai netiko. Kadangi pradzioje maitinau krutimi, o paskui teko damaitinti misinuko, tai mazylei nepatiko avent popke, nes per kieta. tai nusipirkom NUK firmos. dabar viskas liuks thumbup.gif
Papildyta:
Beje ciulptukas tiko ir Avent firmos. thumbup.gif
Atsakyti