Įkraunama...
Įkraunama...

Buteliukai

Kadangi gavom dovanų net tris CANPOL ir du CHiCCO buteliukus, tai su jais ir vertėmės ax.gif Mažąjai jie tiko ir patiko. Tik jai augant keičiau buteliukų čiulptukus vis į didesnius rolleyes.gif
Atsakyti
mes kaip ir dauguma avent thumbup.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif
na as naudoju AVENT buteliukus thumbup.gif labai patenkinta labai geri buteliukai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
tik Avent
Atsakyti
NUKO
Atsakyti
Naudojam Avent buteliukus, zindukus keiciam pagal gamintojo rekomendacijas. Netrukus mums 6men, tai pereisime prie 4skyluciu smile.gif Pradzioje pute ir mano mazajai pilvuka, bet padejo SabSImplex, o kai suejo 3men baigesi ir tos bedos (gere ir vis dar geria MP).
Atsakyti
musu pats pirmas buvo CHICCO tai taip vis tos ir naudojame firmos 4u.gif
Atsakyti
Mes naudojam Nuk buteliukus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
na, mes nusipirkom Lovi buteliuka. mazytei is pradziu buvo keista, bet po to labai mielai gere thumbup.gif ir daug greiciau pavalge.pats ciulptukas yra labai minkstas ir burnyteje susispaudzia bei issitempia pagal jos ciulpima,panasiai kaip papukas thumbup.gif tik vat man tas oras nepraeina, gal per stipriai uzsuku, bet jei maziau uzsuku tai pradeda begt pienelis...na, bandysiu kaip nors maziau uzsukt.
pries tai turejom Nuk, tai vis man normaliai ciulptukas neisidedavo ir prabegdavo pienukas, be to ir labai susiplodavo ciulptukas,reikedavo istraukt is burnytes, kad praeitu oras doh.gif
o garsaus AVENT neima, nes per kietas ciulptukas.
Atsakyti
Mes is pradziu gerem is NUK'o, o dbr is lovi thumbup.gif
labai mums patinka ir tinka thumbup.gif
Atsakyti
naudojom ir antra karta naudojam avent smile.gif
Atsakyti
Mes tik AVENT, labai patenkinti, tik kad maziukas vis negali prirprasti prie 3 skiluciu, tai dazniausiai dar geriam is 2, nors mums jau greitai 4 men.
Jokiu problemu su pilvuku isvis neturejome.
Atsakyti