Įkraunama...
Įkraunama...

Buteliukai

QUOTE(elenuxus @ 2008 09 08, 20:51)
O as vistiek nekeisciau i nieka Dr.Brown's buteliuku  blush2.gif

Aš irgi nekeisčiau. Nors krapštymosi plaunant daugiau, bet užtat vaikas iš jų mieliau geria, nei iš Avent mirksiukas.gif
Atsakyti
mes pradėjom nuo avent ir prilipo. Kartais pagalvoju kad jam tiktų iš betkokio buteliuko gert, kad tik tas buteliukas pilnas būtų biggrin.gif
Atsakyti
O mes naudojam Avent ir man jis nesilaisto, nepraleidžia, gerai užsisuka. O gal aš užsukt nemoku? lotuliukas.gif PAtinka Lovi, bet dar nepirkau, jie tik gražiai parduotuvėj atrodo. smile.gif
Atsakyti
Mes nuo pat pradziu naudojom Avent,nes is kitokio visai negerdavo ax.gif
Taip pat buvo ir su tutuku,kitokio ne is tolo,tik Avent thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojam Avent, GN sesele juos gyre.
Mums jie labai patinka, kolkas keisti neplanuojam. Tik perkam naujus pagal amziu, dydi.
Atsakyti
Mes irgi Avent ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurute... @ 2008 10 02, 20:05)
Mes irgi Avent  ax.gif

ir mes Avent thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2008 09 10, 18:14)
Mano mazgis eme tik AVENTO buteliuka, ir dar megiamas buvo Tommy Tippy (sis beje, labai fainas tuom, kad pats zindukas platus, o galiukas panasus i Avento  smile.gif ) Matyt kiekvienas vaiks pasirenka, koks buteliukas jo mazai burnytei priimtiniausias  ax.gif

Mes turime ir Avento ir Tommee Tippee, dazniausiai naudojam paskutinius, bet man atrodo mazylei jokio skirtumo is kokio butleliuko gert biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(princesesmama @ 2007 10 19, 20:34)
jau antra diena kaip duodu is nuk buteliuko, lyg ir geriau nei Avento, nebetaip pucia... o apie tos firmos buteliukus radau internete kazkur, reiktu vel ieskot..
visa laika daviau Aptamil1, bet labai atpilineja ir pucia pilvuka tai pabandziau Similac adevance, bet turbut bus taspats, antra diena kaip duodu ir atpilinejimas nedingsta.. g.gif nors pilvuko skausmai apmazejo, turbut nuo buteliuko  g.gif  rolleyes.gif

Me naudojame Avent firmos buteliukus ir tutukus, viskas gerai, kolkas jokiu problemu neturime. O kas cia per nesamone kad nuo buteliuko pilva spazmuoja ? Gal skylute per didele, arba misinukai greiciausiai netinka. Vaikas su betkokiu buteliuku prisiryja oro, svarbu kad po maitinimo atrugtu. Didele tikimybe kad gali netikti jokie misinukai. Pvz: Mes neturejome Mp ir vaikui daviau misinikus doh.gif . ir NAN ir HIPP .... doh.gif viduriukai kietejo, pilveli spazmavo.... Pradejau virti klijukus tai viskas susitvarke, jokiu diegliu, tustinosi kasdien ir ramios naktys 4u.gif
Atsakyti
mes nuo gimimo naudojam avent,mums jie thumbup.gif
Atsakyti
pirmagimiui tiko bet kokie buteliukai ir brangus ir paprasti, taciau antrajam nereikejo nei buteliuko nei soskytes wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mes išbandėme Nuko,Canpol ir Avent,tai Avent mums geriausias iš šitų ax.gif
Atsakyti