isbandziau keliu firmu, bet avent labiausiai
canpolio
avento neima.. toks bliamba brangus, bet nitinka mum:)
avento neima.. toks bliamba brangus, bet nitinka mum:)
Turim Avent ir Canpol buteliukus, mazyle geria is abeju, bet patogesne ir labiau patinka Avent'o, dar noriu pabandyti Tommy Teppy (kazkas tokio), girdejau geru atsiliepimu
naudojam avent bet nesu patenkinta.nuo avent soskes puslyte uzsidejo ant lupos tai pakeitem kitos firmos ir jokiu pusliu neatsirado.o buteliukai tai kartais neuzsisuka gerai ir oras neiseina tada per kelis kartus reikia nutraukt maitinima ir persukt is naujo.kartais prabega.vienu zodziu kaina neatitinka kokybes
naudoju aventa ir tomee tippee ir pastariej labiau patinka nes soskes kaip mamos papas minkstas ir wisaijp kraipos ir pan o avento ne
Mano mergina budama maza gerdavo tik is ConfortBib buteliuko is bebeconfort firmos ir tikrai nesiskundem pilvo diegliukais . Tai ir dabar net nedvejodama nusipirkau tokius pat
mes Avent naudojam, bet kai pasiskaiciau jusu parasymus, tai manau reiks pabandyt ir kitokiu
O as vistiek nekeisciau i nieka Dr.Brown's buteliuku
QUOTE(Beautiful Life @ 2008 06 18, 08:13)
Turim Avent ir Canpol buteliukus, mazyle geria is abeju, bet patogesne ir labiau patinka Avent'o, dar noriu pabandyti Tommy Teppy (kazkas tokio), girdejau geru atsiliepimu
Mano mazgis eme tik AVENTO buteliuka, ir dar megiamas buvo Tommy Tippy (sis beje, labai fainas tuom, kad pats zindukas platus, o galiukas panasus i Avento ) Matyt kiekvienas vaiks pasirenka, koks buteliukas jo mazai burnytei priimtiniausias
Avent niekaip neima, tai kuo puikiausiai naudojam NUK. Vaikui patinka, o aš pakentėsiu , nes labai nesandarūs, suplakant mišinuką laistosi ištisai
dabar jau virs metu tai nesvarbu koki pasiciumpa is tokio geria ir su siaudeliu ir su snapeliu
QUOTE(ruteliux @ 2008 09 11, 10:57)
dabar jau virs metu tai nesvarbu koki pasiciumpa is tokio geria ir su siaudeliu ir su snapeliu
Mes tai naudojam Tommiee Tippee ir Dr. Brown's,tai nepakeiciami buteliukai ,sako kad jų čiulptukai labai geri