Įkraunama...
Įkraunama...

Buteliukai

isbandziau keliu firmu, bet avent labiausiai thumbup.gif
Atsakyti
canpolio
avento neima.. toks bliamba brangus, bet nitinka mum:)
Atsakyti
Turim Avent ir Canpol buteliukus, mazyle geria is abeju, bet patogesne ir labiau patinka Avent'o, dar noriu pabandyti Tommy Teppy (kazkas tokio), girdejau geru atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
naudojam avent bet nesu patenkinta.nuo avent soskes puslyte uzsidejo ant lupos tai pakeitem kitos firmos ir jokiu pusliu neatsirado.o buteliukai tai kartais neuzsisuka gerai ir oras neiseina tada per kelis kartus reikia nutraukt maitinima ir persukt is naujo.kartais prabega.vienu zodziu kaina neatitinka kokybes schmoll.gif
Atsakyti
naudoju aventa ir tomee tippee ir pastariej labiau patinka nes soskes kaip mamos papas minkstas ir wisaijp kraipos ir pan o avento ne
Atsakyti
Mano mergina budama maza gerdavo tik is ConfortBib buteliuko is bebeconfort firmos ir tikrai nesiskundem pilvo diegliukais thumbup.gif . Tai ir dabar net nedvejodama nusipirkau tokius pat cool.gif
Atsakyti
mes Avent naudojam, bet kai pasiskaiciau jusu parasymus, tai manau reiks pabandyt ir kitokiu doh.gif
Atsakyti
O as vistiek nekeisciau i nieka Dr.Brown's buteliuku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2008 06 18, 08:13)
Turim Avent ir Canpol buteliukus, mazyle geria is abeju, bet patogesne ir labiau patinka Avent'o, dar noriu pabandyti Tommy Teppy (kazkas tokio), girdejau geru atsiliepimu  4u.gif

Mano mazgis eme tik AVENTO buteliuka, ir dar megiamas buvo Tommy Tippy (sis beje, labai fainas tuom, kad pats zindukas platus, o galiukas panasus i Avento smile.gif ) Matyt kiekvienas vaiks pasirenka, koks buteliukas jo mazai burnytei priimtiniausias ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo multti: 10 rugsėjo 2008 - 17:14
Avent niekaip neima, tai kuo puikiausiai naudojam NUK. Vaikui patinka, o aš pakentėsiu biggrin.gif , nes labai nesandarūs, suplakant mišinuką laistosi ištisai doh.gif
Atsakyti
dabar jau virs metu tai nesvarbu koki pasiciumpa is tokio geria ir su siaudeliu ir su snapeliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliux @ 2008 09 11, 10:57)
dabar jau virs metu tai nesvarbu koki pasiciumpa is tokio geria ir su siaudeliu ir su snapeliu biggrin.gif

Mes tai naudojam Tommiee Tippee ir Dr. Brown's,tai nepakeiciami buteliukai ,sako kad jų čiulptukai labai geri ax.gif
Atsakyti