mano sedevras
Viena mamytė (atsiprašau bet tiksliai nepamenu kuri ) berods prie Kalėdinės temos buvo įdėjusi štai tokį kiškį:
http://www.schmeebot.com/nid/307.htm
Manau Velykoms jis kaip tik
Papildyta:
Buvo ne lietuviškas paaiškinimas
Viskas labai paprasta,- pirmoji schema rodo kiek akiu reikia kad butu ant virbalu (ties 'klynu'- 16, kaklu,- 8 , letena,- 5, 6 ar 7 (ziurint ar nori didzhiapedzhio kishkio ir pan) . Antra schema nurodo kur pradet ir kaip megzt/kada uzhbaigt.
Pradeti reiketu nuo 'klyno' megzti kaip kojine 4 virbalais, siaurinti i virshu, padarius 'kakla' vel platinti, paskui 'uzhraukti' ar susiuti pakaushi, nutraukt siula ir po viena primegzti kojas/rankas/ausis. Kojos ir rankos mezgamos paprastu rashtu (gerosiom akim,- kita puse isvirkscios) dviem virbalais (tiesiog plati juostele). Ausytes analogishkai, tik pati didzioji plokshtuma bet kokiu rashtu, kuris nesisuka (man geriausia 1 gera 1 isvirkscia) prisiuvi galunes ir ausis prie kuno, prikemshi 'idaro' (tik nekietai, nepamirshk,kad jis trauksis dar)ir meti kad susiveltu i skalbykle kokiem 60-95C skalbimui (tik nepamirshk, kad velti reikia ish naturalios vilnos!), ishrauki jau grazhuteli, kiek sumazhejusi, i dudele susisukusiom kojom ir rankom. Ishsiuvineji akis, nosi, jei nori, ir kokia snaige ant pilvo, numezgi shalikeli ir voila!
Papildyta:
Buvo ne lietuviškas paaiškinimas
Viskas labai paprasta,- pirmoji schema rodo kiek akiu reikia kad butu ant virbalu (ties 'klynu'- 16, kaklu,- 8 , letena,- 5, 6 ar 7 (ziurint ar nori didzhiapedzhio kishkio ir pan) . Antra schema nurodo kur pradet ir kaip megzt/kada uzhbaigt.
Pradeti reiketu nuo 'klyno' megzti kaip kojine 4 virbalais, siaurinti i virshu, padarius 'kakla' vel platinti, paskui 'uzhraukti' ar susiuti pakaushi, nutraukt siula ir po viena primegzti kojas/rankas/ausis. Kojos ir rankos mezgamos paprastu rashtu (gerosiom akim,- kita puse isvirkscios) dviem virbalais (tiesiog plati juostele). Ausytes analogishkai, tik pati didzioji plokshtuma bet kokiu rashtu, kuris nesisuka (man geriausia 1 gera 1 isvirkscia) prisiuvi galunes ir ausis prie kuno, prikemshi 'idaro' (tik nekietai, nepamirshk,kad jis trauksis dar)ir meti kad susiveltu i skalbykle kokiem 60-95C skalbimui (tik nepamirshk, kad velti reikia ish naturalios vilnos!), ishrauki jau grazhuteli, kiek sumazhejusi, i dudele susisukusiom kojom ir rankom. Ishsiuvineji akis, nosi, jei nori, ir kokia snaige ant pilvo, numezgi shalikeli ir voila!
Velykiniai kiausiniai - marguciai
QUOTE(P@nter@ @ 2007 02 19, 14:00)
Pabandžiau flomasteriais tai nesigauna taip ryškiai markeriu geriau bet tepasi net nežinau kuo čia gal yra kokių specialių
yra markeriai atsparus vandeniui, taip pat galima butu su akriliniais dazais-tik reiktu plono teptuko labai geros kokybes, kad taip plonai piestu. As turiu labai plona-mokejau 4 Lt, bet nieko gero
QUOTE(bugytė @ 2007 02 14, 10:17)
Viena mamytė (atsiprašau bet tiksliai nepamenu kuri ) berods prie Kalėdinės temos buvo įdėjusi štai tokį kiškį:
as buvau idejus, is tikruju,- velykoms toks zuikis - super, tik rekomenduociau pridet daugiau akiu galvai ir kuneliui,- tada jie gaunasi apvalesni,- velykinej temoj yra ir paveiksliukas
QUOTE(nainaa @ 2007 02 17, 17:17)
Man tai grazu,kai is medziagos veltinio ar kokia ten medziaga Jysk parduotuveje maciau,iskirpti zuikuciai,galima ir pacioms pasidaryti,ten tik akytes,nosyte ir burnyte issiuvineta,bet atrodo graziai
as pernai tokiu zuikiu privelus buvau velykoms:
O siemet jau irgi dazhiau kiaushinius
O čia mano kompozija, labai šviežia
[/IMG]
[/IMG]
As tai turiu stai tokia schemute va tokiems dangteliams kiausiniams
Man tai jie tokie grazuciia, tikrai papuostu stala
Man tai jie tokie grazuciia, tikrai papuostu stala
QUOTE(viltukas @ 2007 03 09, 22:50)
gal kas zinot druskos teslos recepta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ziauriai reikia!!!pati nezinau nors turetu but paprastas... is man atrodo galima nulipdyti kazka....labai noreciau pabandyt kanors velykom... parasau parasykit!!!!!!!!!!!!!
1 dalis smulkios druskos
1 dalis miltu
1/2 dalies vandens
miltai sumaishomi su druska, tada supilamas vanduo ir gerai ishminkoma kol tampa elastinha ir nelimpa prie pirshtu. Vandens gali prireikt ir maziau ar daugiau.
galimos variacijos,- deti daugiau miltu,- teshla bus plastishkesne, daugiau druskos,- gaminio pavirshius bus grubesnis, granuliuotas, ideti popieriaus kliju,- geriau lips, ypac, jei norit klijuot viena prie kitos mazhas detales. Ideti maltui gvazdikeliu, cinamono ir pan,- bus kvapniau ir spalvota, dar galima deti guasho, kvapu, etc,etc.
nulipdzius daikteli ji galima isdziovinti ore (truks bent savaite) arba "ishkepti" orkaitej,- pirma pusvalandi 50C, veliau kelti iki 100C. vienam centimetrui 'storio' sidziovinti reikia kokiu 2 val 100C.
va kokie grazus velykiniai kiskuciai
Grįžtu prie vištytės , mano nerta taip: akutei kelių kilpužių pynelė sujungta ir ninerta 16 st. su 1 užm. , toliau galva matosi... tai 2, tai 3 st., nuneriu dvi puses, sujungiu, palikdama maždaug 10 st., apneriu 2 eiles žemų st., kakliukui 48st. su 1 užm., toliau kaip kas sugalvoja, pilvukui nerčiau kitokį raštą(čia praeitų metų darbas, dabar neriu krepšiukus kiaušiniam), dar nėriau gūžteles tai vištytei patupdyt
Tai va, gal kuri sisigundysit nusinert kažką panašaus
Tai va, gal kuri sisigundysit nusinert kažką panašaus