Labai simpatiškas angeliukas Bet man kažkodėl angeliukai aocijuojasi su Kalėdom, o ne Velykom. Bet labai mielas.
obuoliuks, labai dailūs kiaušinukai
QUOTE(Obuoliuks @ 2011 03 27, 17:58)
Laba
Parodysiu ir as kelis savo pirmus bandymus nertų margučių
Prisinersiu daugiau iki Velykų
Parodysiu ir as kelis savo pirmus bandymus nertų margučių
Prisinersiu daugiau iki Velykų
Kokie gražūs O kas viduje, neįžiūriu
Praverčiau temą, ir pasigedau kiaušiniams stovelių, gal kuri turit schemutę kokią ir galit pasidalinti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 03 29, 09:45)
Kokie gražūs O kas viduje, neįžiūriu
Aciu
Viduje putplascio kiausiniai
Ieskojau specialiai kazkokiu kiausiniu formu ir radau margucius Thomas Philips (5 ar 6 kiausinukai 3,7 Lt.), jie buvo apklijuoti medziaga geleta (vaizdelis netraukiantis akies-labai nekokybiskai apklijuoti ) , tai lengvai nulupinejau ir apneriau. Kur labiau kiaurarasciu nerta, tai is arti matosi, kad ten putplastis
Ispustu tikru kiausiniu tai ne negalvojau apnerinet (nors vaizdas aisku grazesnis butu), nes su mazais vaikais tai kazin ar speciau pakabinti nesutrupintus
QUOTE(Obuoliuks @ 2011 03 29, 13:49)
Aciu
Ieskojau specialiai kazkokiu kiausiniu formu ir radau margucius Thomas Philips (5 ar 6 kiausinukai 3,7 Lt.), jie buvo apklijuoti medziaga geleta (vaizdelis netraukiantis akies-labai nekokybiskai apklijuoti ) , tai lengvai nulupinejau ir apneriau. Kur labiau kiaurarasciu nerta, tai is arti matosi, kad ten putplastis
Ispustu tikru kiausiniu tai ne negalvojau apnerinet (nors vaizdas aisku grazesnis butu), nes su mazais vaikais tai kazin ar speciau pakabinti nesutrupintus
reikės ir man kažką panašaus pasiieškoti, nes iš tikrų kiaušių t. p. neverta daryti O taip gražiai žiūrisi kiauru rašteliu apnerta
Aš pernai tokius dariau, tai ant pirktų dirbtinų dažytų kiaušių, pilnai apnėrus nieko nesimatė