Įkraunama...
Įkraunama...

Velykos

Man tie kiskuciai SUPER biggrin.gif Gaila kad rusu kalbos nelabai suprantu
Atsakyti
Štai koks angelikas gavosi iš ore džiustančio molio, 10sm, dažyta akvarele ir akrilu
user posted image
Little angel
Atsakyti
Labai simpatiškas angeliukas wub.gif Bet man kažkodėl angeliukai aocijuojasi su Kalėdom, o ne Velykom. Bet labai mielas.
Atsakyti
Laba smile.gif
Parodysiu ir as kelis savo pirmus bandymus nertų margučių smile.gif
user posted image
Prisinersiu daugiau iki Velykų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliuks: 27 kovo 2011 - 15:58
obuoliuks, labai dailūs kiaušinukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2011 03 27, 19:02)
obuoliuks, labai dailūs kiaušinukai wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliuks @ 2011 03 27, 17:58)
Laba  smile.gif
Parodysiu ir as kelis savo pirmus bandymus nertų margučių smile.gif
user posted image
Prisinersiu daugiau iki Velykų  biggrin.gif

Kokie gražūs wub.gif O kas viduje, neįžiūriu blush2.gif
Atsakyti
Praverčiau temą, ir pasigedau kiaušiniams stovelių, gal kuri turit schemutę kokią ir galit pasidalinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 03 29, 09:45)
Kokie gražūs  wub.gif O kas viduje, neįžiūriu  blush2.gif

Aciu smile.gif
Viduje putplascio kiausiniai wink.gif
Ieskojau specialiai kazkokiu kiausiniu formu ir radau margucius Thomas Philips (5 ar 6 kiausinukai 3,7 Lt.), jie buvo apklijuoti medziaga geleta (vaizdelis netraukiantis akies-labai nekokybiskai apklijuoti blush2.gif ) , tai lengvai nulupinejau ir apneriau. Kur labiau kiaurarasciu nerta, tai is arti matosi, kad ten putplastis blush2.gif

Ispustu tikru kiausiniu tai ne negalvojau apnerinet (nors vaizdas aisku grazesnis butu), nes su mazais vaikais tai kazin ar speciau pakabinti nesutrupintus lotuliukas.gif
Atsakyti
vakar benaršydama po internetą idėjų Velykoms užtikau štai šitokį grožį:
user posted image

visas straipsniukas čia
Atsakyti
QUOTE(Obuoliuks @ 2011 03 29, 13:49)
Aciu smile.gif
Viduje putplascio kiausiniai wink.gif
Ieskojau specialiai kazkokiu kiausiniu formu ir radau margucius Thomas Philips (5 ar 6 kiausinukai 3,7 Lt.), jie buvo apklijuoti medziaga geleta (vaizdelis netraukiantis akies-labai nekokybiskai apklijuoti blush2.gif ) , tai lengvai nulupinejau ir apneriau. Kur labiau kiaurarasciu nerta, tai is arti matosi, kad ten putplastis  blush2.gif

Ispustu tikru kiausiniu tai ne negalvojau apnerinet (nors vaizdas aisku grazesnis butu), nes su mazais vaikais tai kazin ar speciau pakabinti nesutrupintus lotuliukas.gif

reikės ir man kažką panašaus pasiieškoti, nes iš tikrų kiaušių t. p. neverta daryti lotuliukas.gif O taip gražiai žiūrisi kiauru rašteliu apnerta wub.gif
Aš pernai tokius dariau, tai ant pirktų dirbtinų dažytų kiaušių, pilnai apnėrus nieko nesimatė ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnesyte: 29 kovo 2011 - 14:12
Mano Velykų žolytė ax.gif
user posted image
Atsakyti