Įkraunama...
Įkraunama...

Velykos

bigsmile.gif Kiek gražių minčių namams pasipuošti bigsmile.gif Viščiuką jau nusinėriau, dar gėlyčių pasidarysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nijolevar @ 2010 03 14, 21:28)

nijolevar nuostabus zuikiai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2005 03 01, 11:57)
Na jau kaip ir Velykos ne uz kalnu, ar puosiat kaip nors namus, nes kiausinius tai itariu kiekviena dazom smile.gif  Gal turit kokiu minciu  kaip papuosti namus siai pavasario sventei, ir kaip graziai nudazyti kiausinius ax.gif Lauksim jusu patarimu-pasiulymu. smile.gif

Nuo šios dienos(Verbų sekmadienio) negalima pyktis,skolintis ir pavyduliauti.
Atsakyti
mane irig domina, kur tokių margų sausainiams krepšelių rasti?
Atsakyti
QUOTE(Moon @ 2010 03 14, 19:47)
Sveikos, gal zinote, kur rasti kiausinuku  dekoravimui is putplascio ar pan.? Ispusti tikri kiausiniai man netinka, nes mazoji kaip mat sutraiskys, gaila bus ideto darbo ax.gif

Vilniuje VCUP'o 5 a. siulu parduotuveje-ivairaus dydzio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 29 kovo 2010 - 13:28
Na aš pasirodysiu savo velykinį vainiką kabinamą ant sienos:
user posted image
Atsakyti
Kiek grožių čia visokių..

Turiu klausimuką - gal kas žinote kontaktą, kas parduoda jau margintus medinius kiaušinius (kalba eina apie tuos mugėse pardavinėjamus, su "rusiškais" raštais)?

Būčiau dėkinga, galima į AŽ.
Atsakyti
Siūlau pasipuošti Velykų stalą mirksiukas.gif o paskui pasmaližiauti 4u.gif
user posted image
Velykinė saldainių gėlelė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rciukas @ 2010 03 29, 22:08)
Siūlau pasipuošti Velykų stalą  mirksiukas.gif o paskui pasmaližiauti  4u.gif
user posted image
Velykinė saldainių gėlelė  4u.gif

labai gražu wub.gif , peržiūrėjau visus Jūsų darbelius. labai domina, kaip juos padaryt blush2.gif
kaip įtvirtint į vazonėlį, ir su kuo pačius saldainius tvirtint. dariau keletą mėgėjiškų "saldaininių gėlių" bet taip įdomu, kaip reikia ištikro daryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 30 kovo 2010 - 08:18
QUOTE(Lindra @ 2010 03 30, 08:18)
labai gražu  wub.gif , peržiūrėjau visus Jūsų darbelius. labai domina, kaip juos padaryt  blush2.gif
kaip įtvirtint į vazonėlį, ir su kuo pačius saldainius tvirtint. dariau keletą mėgėjiškų "saldaininių gėlių" bet taip įdomu, kaip reikia ištikro daryt.

Apie saldainių medelius yra atskira tema čia.
Atsakyti
QUOTE(MamaJudita @ 2010 03 30, 08:23)
Apie saldainių medelius yra atskira tema čia.

aciuks.gif ačiū
Atsakyti
Ir aš rodausi su savo naujai margintais polimeriniais kiaušiniais ax.gif Dabar reikės eiti pavasarinių šakų pasirinkti blink.gif

user posted image

---------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tesulka: 30 kovo 2010 - 09:02