Įkraunama...
Įkraunama...

Velykos

QUOTE(Babi* @ 2010 03 21, 14:29)
Butinai parasyk kas gavosi labai idomu  g.gif

user posted image
Atsakyti
o ar šie kiaušiniai atsidaro? ar jie vientisi? kur pirkot? niekur nerandu plastmasiniu kaiušiunių.... sad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif as ir pasirodysiu savo velykinius margucius, tik jie pagaminti is praeitu velyku ax.gif
http://public.fotki....i/p2251497.html
Atsakyti
QUOTE(Midnattssola @ 2010 03 23, 09:10)
o ar šie kiaušiniai atsidaro? ar jie vientisi? kur pirkot? niekur nerandu plastmasiniu kaiušiunių.... sad.gif

atsakiau az mirksiukas.gif
Atsakyti
laba diena .o as va kokia vista padariau.labai patiko dar darysiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
kokiu galima pasidaryti papuosimu namams...? su ziogeliu sergam taip liudna,o uz lango toks grazus oras 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
Mūsų lengvai apklijuoti tušti kiaušiniai:
user posted image
Atsakyti
Gal turit kas schemute (ne aprasyma) kaip vista nunerti ar ka nors su velyku simbolika? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2010 03 25, 20:16)
Gal turit kas schemute (ne aprasyma) kaip vista nunerti ar ka nors su velyku simbolika?  ax.gif

paskaitykit temutę nuo pradžių tikrai rasite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tesulka @ 2010 03 20, 11:59)
Mazge: receptuką gali rasti mano bloge , ką tik patalpinau. Jei netyčia nerastum tai jis bus kategorijoje Kepimo paslaptys  4u.gif
---------------------------------------------------------------------------------------]
Mano darbai, mano blogas

o gal dar pasakytumėte kur tų spalvotų popierinių krepšelių rasti?
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2010 03 25, 20:16)
Gal turit kas schemute (ne aprasyma) kaip vista nunerti ar ka nors su velyku simbolika?  ax.gif

Pažiūrėk, gal patiks. Čia visa nėrimo eiga.

http://amigurumi.com...ki-podrobnyj-mk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 26 kovo 2010 - 16:16
QUOTE(tesulka @ 2010 03 20, 12:59)
Mazge: receptuką gali rasti mano bloge , ką tik patalpinau. Jei netyčia nerastum tai jis bus kategorijoje Kepimo paslaptys  4u.gif
---------------------------------------------------------------------------------------]
Mano darbai, mano blogas

Paskaiciau jusu sausainiu receptus ir seiles istrysko... blush-anim-cl.gif clap_1.gif
Atsakyti