Įkraunama...
Įkraunama...

Velykos

O štai mano kiaušinukai apklijuoti sėklom
user posted image

user posted image
Atsakyti
nijolevar, kaip gražuuuuuuuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nijolevar @ 2010 03 13, 19:31)
O štai mano kiaušinukai apklijuoti sėklom

Originalu thumbup.gif
Atsakyti
Liuksiski kiausinukai thumbup.gif O kokiais klijais klijuota? Ir kokios seklytes?
Atsakyti
QUOTE(jju @ 2010 03 14, 17:16)
Liuksiski kiausinukai thumbup.gif  O kokiais klijais klijuota? Ir kokios seklytes?

Sėklytės įvairios:svogunų,salotų,krapų durnaropių,moliugų,paprikų visos kurios jau nebetinkamos sėti (pasenusios) biggrin.gif .Salotų sėklas klijavau su lipalu,o kitas su moment klijais naudodama pincetą mirksiukas.gif
Ačiū visoms už pagyrimus ,bet čia nieko jau tokio įspudingo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijolevar: 14 kovo 2010 - 16:25
Sveikos, gal zinote, kur rasti kiausinuku dekoravimui is putplascio ar pan.? Ispusti tikri kiausiniai man netinka, nes mazoji kaip mat sutraiskys, gaila bus ideto darbo ax.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(nijolevar @ 2010 03 14, 21:28)

fantastika drinks_cheers.gif , būk gerutė įdėk zuikių shemą, radau tik aprašymą rusų kalba ir nesuprantu verysad.gif
Atsakyti
ir aš zuikučių norėčiau
Atsakyti
Deja merginos šiuos zuikučius ir kiaušinių puseles radau interneto platybėse tad schemučių neturiu blush2.gif .Bandžiau ieškot bet..... verysad.gif
Atsakyti
O kur būna pirkt plastikinių kiaušinio formos liejimo formelių?
Atsakyti
QUOTE(Moon @ 2010 03 14, 20:47)
Sveikos, gal zinote, kur rasti kiausinuku  dekoravimui is putplascio ar pan.? Ispusti tikri kiausiniai man netinka, nes mazoji kaip mat sutraiskys, gaila bus ideto darbo ax.gif

Nezinau kokim mieste tu ieskosi, bet as Panevezy maciau gerosiose akyse. tai sitam tinkle manau visuose miestuose turetu but
Papildyta:
QUOTE(SuperBaba @ 2010 03 15, 15:23)
O kur būna pirkt plastikinių kiaušinio formos liejimo formelių?

Jei tu kalbi apie persvieciamas plastmasines formeles, tai irgi maciau "gerose akyse"
Atsakyti