Įkraunama...
Įkraunama...

Velykos

QUOTE(b3b @ 2010 03 12, 11:02)
Cia gi rankdarbiu skyrelis, o ne paroda- pardavimas. Galima daug grazesniu patiems pasidaryti, o ne kinieciu pramone remti. Jusu reklama cia netinka. schmoll.gif

Mane tai nervas ima, kai Lietuvoj turim tokias gilias svenciu tradicijas, o zmonems persami per jega kinietiski neskoningi produktai.

O man tai nesvarbu ar tai kinietiski ar lietuviski, svarbu kad svente malonesne butu. as uz tai kad kazkas kazka pareklamuotu ax.gif juk per prievarta niekas nevercia pirkt smile.gif idek stepute nuoroda is kur pirkai mirksiukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tipiska savireklama pradedancios "parduotuves" viena ale pareklamuoja, ir prisijungia kitais nikais paantrinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir net ne i ta tema "isokot", cia RANKDARBIU idejomis dalinames doh.gif

Silta, labai aciu uz schemute 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip tik maciau tokias vistytes per Kaziuko muge ir galvojau pasiieskoti internete, o kaip tik tavo jau nuoroda ideta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Droka: 12 kovo 2010 - 15:15
QUOTE(Ramune86 @ 2010 03 12, 15:51)
O man tai nesvarbu ar tai kinietiski ar lietuviski, svarbu kad svente malonesne butu. as uz tai kad kazkas kazka pareklamuotu ax.gif  juk per prievarta niekas nevercia pirkt  smile.gif  idek stepute nuoroda is kur pirkai  mirksiukas.gif

Ramune- Stepute, juk cia RANKDARBIU tema. Galit det ir kinietiskas nuorodas, svarbu kad butu aprasymas kaip ta pasidaryti, o ne kaip gatava nusipirkti... Manau, kad sitoj temoj nedaug uzdarbio teturesit, cia juk gabios darbstuoles renkasi. O ir jusu siulomu produktu skonis kazin ar kam tiks....
Atsakyti
Labas vakarelis,puoliau nerti vistyciu pagal Silstos nuorodele,bet jau nuo 6 eiles nesuprantu rusisku zodziu,gal kas galit padeti?Matau,kad nesudetinga,bet vistiek be paprastos shemos nemoku
Atsakyti
QUOTE(Ramune86 @ 2010 03 12, 15:51)
O man tai nesvarbu ar tai kinietiski ar lietuviski........

[SIZE=7]Lietuvai geriau, kad lietuviska..... 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(dalytuke @ 2010 02 27, 12:36)
Nepyk ,kad pavogiau tavo ideja  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif .Labai grazus kiausinis tavo  thumbup.gif  thumbup.gif

DAR IR TAIP BUNA ??? ax.gif ax.gif ax.gif maniau, cia visi vagia vienas nuo kito ir ne kriukriu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vilma.j @ 2009 04 10, 21:43)
Pabandziau kelis nudazyti bijojau del spalvos,kad netektu kitu dazu pirkti,bet gavosi visai nieko.user posted image[/URL][/IMG]

kaip cia daret??? wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Noriu parodyti dukros daryta kiausinuka-kvilingo technika

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adatėlė: 13 kovo 2010 - 10:46
Adatele-labai grazu saunuole tavo dukrele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydasick @ 2010 03 12, 21:35)

DAR IR TAIP BUNA ???  ax.gif  ax.gif  ax.gif maniau, cia visi vagia vienas nuo kito ir ne kriukriu    4u.gif  4u.gif  4u.gif

nenorit kad vogtu ar skolintusi jusu ideja, nedekit visai ir bus liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2010 03 13, 12:12)
nenorit kad vogtu ar skolintusi jusu ideja, nedekit visai ir bus liuks  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Rodomės ne tik, kad pagirtų, bet ir idėjų taip semiamės ir pačios, ir savo rodome, kad pasisemtų kitos ax.gif

Adatėle- šauniai pavyko kiaušinukas thumbup.gif
Atsakyti

Dar vištelių iš tos pačios "vištidės" wub.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2010 03 13, 12:24)
drinks_cheers.gif
  Rodomės ne tik, kad pagirtų, bet ir idėjų taip semiamės ir pačios, ir savo rodome, kad pasisemtų kitos  ax.gif

Adatėle- šauniai pavyko kiaušinukas  thumbup.gif

taip pat ir as manau, man pvz negaila visai, o gal but ir graziau uz mane padarys, tai dar geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Adatėlė, nuostabūs kiaušinukai... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti