Astra atrodo labai graziai ir idomiai tavo velykiniai kiausiniai
QUOTE(Mazulytee @ 2010 03 04, 18:54)
Astra atrodo labai graziai ir idomiai tavo velykiniai kiausiniai
Ačiū Aš juos parduodu,prašom Tarnaus eilę metų... 1 vnt.-3 Lt. (perkant 11-20 vnt.-2.70 Lt/vnt., virš 20 vienetų-po 2.5 Lt). Siunčiu į kitus miestus.
smagūs kiškiukai
mergaitės, kiek laiko iki Velykų reik pasėt avižas
mergaitės, kiek laiko iki Velykų reik pasėt avižas
Labas visoms,reikia pagalbos,žadu šiandien eiti ieškot beržo šakelių,tik va problema,nesugalvoju kaip jas papuošti,tu paprastų išpustų kiaušinių neturiu,o pati nemoku..
tai,kad ispusti kiausinius labai paprasta, man sudetingiau berzo saku priskinti, kazkaip geda, dar kas pamatys
O aš kaip tik prisiskyniau Parke buvau ir kad ir matė nieko nesakė
O tu paaiškink kaip išpūsti juos,o aš padėsiu prisikint,tiesiog jei bijai ieškok gražesnių šakelių ant žemes(nes aš taip padariau)
Papildyta:
Mamytės,per kiek laiko išdygsta beržo šakos,aš šiandien pamerkiau,reikia joms vandenį keist,nes aš žalia kaip būna beržo lapai
Papildyta:
Kaip gražu
O tu paaiškink kaip išpūsti juos,o aš padėsiu prisikint,tiesiog jei bijai ieškok gražesnių šakelių ant žemes(nes aš taip padariau)
Papildyta:
Mamytės,per kiek laiko išdygsta beržo šakos,aš šiandien pamerkiau,reikia joms vandenį keist,nes aš žalia kaip būna beržo lapai
Papildyta:
QUOTE(ARTima @ 2010 02 25, 15:02)
Kaip gražu
paimi kiausa, as dar su feiriu isplaunu, su peilio smailiu galu pramusu vienam gale skylute ir kitam gale skylute, tada i viena gala puti is kito bega, tiesa as dar su dantu krapstuku pamakaluoju, kad trynys prasidurtu, tada labai lengvai viskas isbega, sekmes
o berzo sakom manau reiketu kokiu dvieju savaiciu, jeigu namie silta turetu greit issprogti lapeliai, eisiu ir as prisirinkti saku, ir kiausiniu jau prisipuosiau.
o berzo sakom manau reiketu kokiu dvieju savaiciu, jeigu namie silta turetu greit issprogti lapeliai, eisiu ir as prisirinkti saku, ir kiausiniu jau prisipuosiau.
QUOTE(vaivaj @ 2010 03 01, 23:47)
Čia mano pernykščiai papuošimai
labai jaukus ir grazus darbeliai
QUOTE(kiniete333 @ 2010 03 07, 16:21)
paimi kiausa, as dar su feiriu isplaunu, su peilio smailiu galu pramusu vienam gale skylute ir kitam gale skylute, tada i viena gala puti is kito bega, tiesa as dar su dantu krapstuku pamakaluoju, kad trynys prasidurtu, tada labai lengvai viskas isbega, sekmes
su feiri plaut nerekomenduociau, jei po to turini ruosiesi naudoti. Nes as dazniausiai taip ir darau ispplaunu po vandeniu kiausinuka (be chemijos!!!!) ispuciu kiausini, vidu pagal paskirti panaudoju, o jau luksta dedu i dezute ir jis laukia savo laimes valandos. dazniausiai drozineju arba su dazais apdazau, dar ka sugalvoju..
feiri ir kiausiniai - feirinis plonina luksta ir jis pasidaro trapesnis ir plonesnis, be to chemijos gali patekti i vidu ir nemnau, ar kas noretu pasigaminti feiry kiausinienes..