Įkraunama...
Įkraunama...

Velykos

Gal kas zinot kap sita grozi pasidaryt?Gal scemuke kas turit? ax.gif ax.gif ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2010 02 24, 12:07)
o kaip jie padaryti  g.gif  noretume su dukriuku ir mes juos pabandyt  blush2.gif

čia iš popieriaus juosteliu daroma kvilingo technika (Quilling).Gaila kad niekas tokios temos nesukuria,o man neleidžia verysad.gif
Atsakyti
user posted image
Ispusti ir dekupazuoti kiausiniai
Atsakyti
QUOTE(ARTima @ 2010 02 25, 15:02)
Ispusti ir dekupazuoti kiausiniai

kaip grazu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nijolevar @ 2010 02 25, 13:25)
čia iš popieriaus juosteliu daroma kvilingo technika (Quilling).Gaila kad niekas tokios temos nesukuria,o man neleidžia verysad.gif

gal padėt?
Atsakyti
gal kam ir iš čia idėja kils http://www.detpodelk...s/2009-04-02-57
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 02 25, 16:55)
gal padėt?

jei nesudarys sunkumu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nijolevar @ 2010 02 26, 17:28)
jei nesudarys sunkumu  ax.gif

į až pagalvojus parašyk temukės pav ir antraštę
Atsakyti
QUOTE(dalytuke @ 2010 02 25, 11:10)
Gal kas zinot kap sita grozi pasidaryt?Gal scemuke kas turit?  ax.gif  ax.gif  ax.gif
user posted image

Čia mano kiaušinis biggrin.gif Pirmiausiai tai reikia turėti kiaušinio formą. Aš iš kažkur turiu plastmasinį didelį kiaušinį. Turbūt kokie saldainiai buvo. Jis iš dviejų dalių. Tada nuneriu dvi detales, atitinkamai tinkamas ant tų kiaušinio dalių. Tada jas stipriai krakmolinu (naudoju skystą krakmolą iš Thomas Philips) parduotuvės. Tada, kai jis gerai išdžiūsta, nuimu nuo dalių ir susiuvu. Taigi, schema priklauso nuo turimos formos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cibi @ 2010 02 27, 11:27)
Čia mano kiaušinis biggrin.gif Pirmiausiai tai reikia turėti kiaušinio formą. Aš iš kažkur turiu plastmasinį didelį kiaušinį. Turbūt kokie saldainiai buvo. Jis iš dviejų dalių. Tada nuneriu dvi detales, atitinkamai tinkamas ant tų kiaušinio dalių. Tada jas stipriai krakmolinu (naudoju skystą krakmolą iš Thomas Philips) parduotuvės. Tada, kai jis gerai išdžiūsta, nuimu nuo dalių ir susiuvu. Taigi, schema priklauso nuo turimos formos 4u.gif

Nepyk ,kad pavogiau tavo ideja blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif .Labai grazus kiausinis tavo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Čia pasidairykit-yra gražių dalykėlių ax.gif
http://detpodelki.ru/forum/52-188-1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PASmane: 27 vasario 2010 - 17:54
QUOTE(cibi @ 2010 02 27, 09:27)

kaip lengvai vis del to pasidaro, visad galvodavau kad kazkaip kitaip blush2.gif o ir graziai labai atrodo thumbup.gif
Atsakyti