Įkraunama...
Įkraunama...

Velykos

Nauja dekoracija mano namuose per šias Velykas bus spalvoti vėjo malūnėliai! thumbup.gif Kaip aš juos buvau primiršus doh.gif Spalvoto popieriaus nepirkau, bet užsilikusius guašus naudoju paprasto sąsiuvininio popieriaus dažymui... (vien žalios spalvos turiu sukaupus 10 indelių lotuliukas.gif ) Tik geltonų lapų reikės nusipirkti, nes geltona spalva neužmaskuoja popieriaus langelių doh.gif Kažkada skaičiau, jog madinga, kai paviršiuje matosi dažymo nelygumai tepliojant šepetėliu, kai matosi, kad gamyba ne fabrikinė, bet rankų darbo ax.gif Žinoma, pati popierių dažau ne dėl mados, čia tik šalutinis "pasiteisinimas" mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvite: 11 kovo 2009 - 12:14
Labai patiko burbulas su kiausinukais thumbup.gif pirmoj eilej antra nuotrauka
user posted image
Atsakyti
as ir is monami pasiskolinau ideja ir nusineriau visteles smile.gif
as tai be schemutes, is akies nusineriau
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Velykiniai darbeliai, kai kur yra schemos
Papildyta:

kaip nesunkiai pasidaryti Velykini zuikuti

Lenkiska knygele apie kiausiniu dazyma (lietuviski ornamentai beveik vienodi!)
Papildyta:
dar ornamentai kiausiniams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b3b: 15 kovo 2009 - 19:45
Velykinę žolytę reikia pasėti likus apie 10 dienų iki Velykų. Galima sėti į žemę arba į vatą. Kol sudigs galima uždengti polietilenine plėvele, bet man puikiai sudygo ir neuždengus. Laistyti gausiai. Sėklų nereikia užberti žemėmis. Nieko sudėtingo, iš tiesų. 4u.gif
Prieš keletą metų žolytę buvau pasėjusi į kiaušinių lukštus užpildytus vata.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minesota: 16 kovo 2009 - 15:00
o taip aš ruošiu atvirutes
user posted image
Atsakyti
pršau ir Jums trafaretas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mergyte83 @ 2009 03 16, 19:10)
Aciu, Minesota, uz issamu atsakyma  4u.gif tikiuosi, kad mano zolyte irgi bus tokia grazi kaip tavo. Labai gera ideja pasodinti i kiausinio lukstus! Dar karta aciu  smile.gif

Nėra už ką wink.gif .

Dar va tokią nuotrauką su žolyte turiu. Triušiukas nuotraukoje yra mano augintinis smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minesota: 17 kovo 2009 - 09:05
Nepykit jei pasikartosiu, bet va klaidziodana interneto platybese atradau stia toki puslapiuka
http://www.basteln-m...h.de/themen.htm
Manau kad kam nors pravers pasisemti ideju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(christy @ 2009 03 19, 12:06)
Nepykit jei pasikartosiu, bet va klaidziodana interneto platybese atradau stia toki puslapiuka
http://www.basteln-m...h.de/themen.htm
Manau kad kam nors pravers  pasisemti ideju ax.gif

ne ne nepasikartosi, kelis paviesinsiu laaaabai patikusius

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
va mano jau galima sakyt baigtas strucio kiausinis smile.gif cia antra puse. atsiprasau uz foto kokybe, kazkaip labai sunku nufotografuoti, ens jis kiauras ir labai seseliuoja smile.gif

user posted image
Atsakyti