pagaliau ispildziau savo svajone - ka nors pagaminti is strucio kiausinio
siaip dar nebaigtas, nes tik viena puse isgraviruota, plius dar ruosiuosi truputi dailinti
pagaliau ispildziau savo svajone - ka nors pagaminti is strucio kiausinio
siaip dar nebaigtas, nes tik viena puse isgraviruota, plius dar ruosiuosi truputi dailinti
[/quote]
nu lyrika laaaaaaaaaabai gražu, super
išpūstus kiaušinius papuošiau ir tiek
QUOTE(Irunia @ 2009 03 06, 00:11)
Jau kažkada rodžiausi ale, dar kartelį
Kaip grazu, cia apnerta?
Saunuoles, jus kokios skrupulingos ir darbscios biteles
MamaKa, o kuo dazei?
Grazumas neispasakytas
akriliniais dažais nutepiau lukštus, paskui servetėlę klijavau ir ant viršaus nulakavau dar. Čia dekupažo technika - nieko naujo
QUOTE(silsta @ 2009 03 03, 08:06)
Koks fainuolis, reiktu ir man issitraukti seniai uzmirsta vaseli ir nunerti ka nors panasaus Velyku sventei
Papildyta:
QUOTE(MamaKa @ 2009 03 10, 12:40)
akriliniais dažais nutepiau lukštus, paskui servetėlę klijavau ir ant viršaus nulakavau dar. Čia dekupažo technika - nieko naujo
Nelabai supratau, nes nauja esu sioj temoj, servetele klijavot?nesimato o lakavot su kuo?
Nelabai supratau, nes nauja esu sioj temoj, servetele klijavot?nesimato o lakavot su kuo?
servetėlės iškirptą vieną sluoksnį, su vandeniu skiestu lipalu ir lakas vandens pagrindu, gali ir nagų bespalvį panaudot, šiam tikslui, manau, tiks
servetėlės iškirptą vieną sluoksnį, su vandeniu skiestu lipalu ir lakas vandens pagrindu, gali ir nagų bespalvį panaudot, šiam tikslui, manau, tiks
QUOTE(Roxetė @ 2009 03 10, 12:38)
Kaip grazu, cia apnerta?
Na, tie su karoliukais tai man mistika kažkokia tai ir nesigilinu per daug.
O aš taip, apnėriau. Kuo plonesni siūlai, tuo gražiau. Plius karoliukų visokių galima dekoravimui pridėt.
Jį apnėriau taip senai... Tada dar net svarovskių nebuvo ant kiekvieno kampo. Dabar tai oi kaip gražiai galima padaryt
lyrika Pasakiskai grazu, speju graviravai su spec irakiu. Saunuole
taip, cia is strucio kiausinio
Papildyta:
idedu mazesne foto, nes ana turbut greit istrins
Papildyta:
idedu mazesne foto, nes ana turbut greit istrins
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 03 24, 13:51)
labai grazu gal schema galima butu ar aprasima