Jurvite, nėr žodžių kokia tu šaunuolė Ir laikiklis margučiams su gėle, ir margučiai, ir zuikutis, ir druskinės vištytės, ir krepinės gėlės ir kilimėlis planuose- ir viskas šioms velykoms
Ir kaip tu viską suspėji... Aš džiaugsiuosi jei tik supirkti viską spėsiu ką reikia šventėms- ir padaryti visus užplanuotus patiekalus, margučius suplanuotus visus nudažyti ir žibučių patiekalams puošti prisiskinti laiku Aš suplanavus velykinį medelį-kokią šaką , apkabinėtą išpūstais margučiais bei kapsulytėmis su pamerktomis žibutėmis, vainiką velykinį ant durų, kiaušinį didelį, ta technika iš baliono ir siūlų, kai balionas apsukamas lipale išmirkytais klijais, puoštą nėriniais, veltiniu ar sausomis gėlėmis, ir praktiškai viskas- ir dar pirkti kai ką - ir jei visa tai suspėsiu, ir dar plius su darbu visa tai suderinsiu, ir su juo susitvarkysiu iki mėnesio galo- tai bus samo soveršenstvo - o čia žmogus taip susiėmė, ir taip iš anksto viską pasidarė, tiek visokių staoigmenų, savo rankomis darytų...
kad aš savo didįjį margutį iš siūlų, paprastus margučius, ir velykų medelį susiprganizuočiau - tai būtų labai gerai... Pavydžiu produktyviems žmonėms- nes aš nuolat abejoju, metu, pamąstau, pafilosofuoju, ir vėl metu, ir ką nors kitą planuoju ir t.t.- todėl nieko nepasidarau, arba pradėto nebaigiu, arba pasidarau labai retai.. Bet šiemet bandysiu planus įvykdyti, tokių žmonių įkvėpta- iš jų pavyzdį paimti
vakar ir aš pradėjau ruoštis velykom
aišku šeštadienį apelsinų vietą užims margučiai
aišku šeštadienį apelsinų vietą užims margučiai
ir aš pasirodysiu - pavasarinę - vėlykinę puokštę......Tik šį kartą ji pas mane be kiaušinių............
Užtai baiginėju krepšelį daryt kur bus ir sudėti kiaušinukai..........
Užtai baiginėju krepšelį daryt kur bus ir sudėti kiaušinukai..........
Arminux,Akvilyte kaip grąžu.
o čia mano
o čia mano
O jau kokių grožių čia prisižiūrėjau, kad net pavydas suėmė... Aš tai tik žolytę esu pasėjusi, bet man ji kažko nedygsta Tik keli stiebeliai išlindo ir viskas... Turbūt per vėlai pasodinau... Kitais metais reiks anksčiau
QUOTE(rupe @ 2008 03 19, 19:48)
O kiausinio kiauta is ko darei?
čia ant baliono servetėles au lipalu atskiestu vandieniu klijavau o kai sukietėjo tai pradūriau baliona ir nudažiau su guašu (labai dukrytei tas servetėles klijuoti patiko)
Papildyta:
QUOTE(rupe @ 2008 03 19, 19:48)
O kiausinio kiauta is ko darei?
čia ant baliono servetėles au lipalu atskiestu vandieniu klijavau o kai sukietėjo tai pradūriau baliona ir nudažiau su guašu (labai dukrytei tas servetėles klijuoti patiko)
na merginos ir as jungiuosi, pradedu daryti savo darbely jau siandien kiausinukus nudaziau laukiu pokol krepsiuke daugiau zolyte sudigs kai jau vesiu pas mama ta visa darbely butinai nufotkinsiu beje visos saunuoles labai grazus visi darbeliai
Jurvite, pluksnyciu yra pikrti kokiu tik nori spalvu pirkti floristikos parduotuvese ir kaina maiselio tik 2lt Sekmes visoms merginoms besiruosiancioms Sv.Velykoms! Geru jums ideju merginos
Invicible, o kur tu gyveni? as tai Kaune, plunksnytes perku urmo bazeje, 2-ame sandelyje yra pigus floristikos skyrius Dar prie sauletekio netoli yra paduotuve Dovisa, ten ko tik sirdele geidzia visko yra, tik pinigu turek
www.dovisa.lt
http://public.fotki....ai/rankdarbiai/
cia dar pridariau pintineliu, jei noresit pasiziuret ikeliu adresiuka
cia dar pridariau pintineliu, jei noresit pasiziuret ikeliu adresiuka
Labukas,aš tai taip pasipuošiau stalą velykom
[/URL]
[/URL]
Velyku ryta siais metais giminaiciams margucius nesime stai tokiuose ranku darbo maisiukuose. Tik labai jau daug laiko rankom siuti ir siuvinėti uzima
MAISIUKAI
http://public.fotki....pika/maiseliai/
TOKIUS DIDELIUS MAISELIUS LAUKTUVEMS JAU DARIAU PER KRIKSTYNAS, TAI, SAKAU, GAL JAU IR MATYTI....