Jurvite, nėr žodžių kokia tu šaunuolė

Ir laikiklis margučiams su gėle, ir margučiai, ir zuikutis, ir druskinės vištytės, ir krepinės gėlės ir kilimėlis planuose- ir viskas šioms velykoms
Ir kaip tu viską suspėji... Aš džiaugsiuosi jei tik supirkti viską spėsiu ką reikia šventėms- ir padaryti visus užplanuotus patiekalus, margučius suplanuotus visus nudažyti ir žibučių patiekalams puošti prisiskinti laiku

Aš suplanavus velykinį medelį-kokią šaką , apkabinėtą išpūstais margučiais bei kapsulytėmis su pamerktomis žibutėmis, vainiką velykinį ant durų, kiaušinį didelį, ta technika iš baliono ir siūlų, kai balionas apsukamas lipale išmirkytais klijais, puoštą nėriniais, veltiniu ar sausomis gėlėmis, ir praktiškai viskas- ir dar pirkti kai ką - ir jei visa tai suspėsiu, ir dar plius su darbu visa tai suderinsiu, ir su juo susitvarkysiu iki mėnesio galo- tai bus samo soveršenstvo

- o čia žmogus taip susiėmė, ir taip iš anksto viską pasidarė, tiek visokių staoigmenų, savo rankomis darytų...
kad aš savo didįjį margutį iš siūlų, paprastus margučius, ir velykų medelį susiprganizuočiau - tai būtų labai gerai... Pavydžiu produktyviems žmonėms- nes aš nuolat abejoju, metu, pamąstau, pafilosofuoju, ir vėl metu, ir ką nors kitą planuoju ir t.t.- todėl nieko nepasidarau, arba pradėto nebaigiu, arba pasidarau labai retai..

Bet šiemet bandysiu planus įvykdyti, tokių žmonių įkvėpta- iš jų pavyzdį paimti