Įkraunama...
Įkraunama...

Mykolo Romerio universitetas, MRU

laukti lieka vis mažiau ir mažiau... bigsmile.gif
Atsakyti
velnias...reikia išvažiuoti....o taip norėjau iš kart sužinot...nieko...iki penkių gal spėsiu...
Atsakyti
QUOTE(Sigrida @ 2007 07 10, 13:08)
velnias...reikia išvažiuoti....o taip norėjau iš kart sužinot...nieko...iki penkių gal spėsiu...

tai parašyk savo nr, galiu pažiūrėt wink.gif
Papildyta:
vsio, kapėc mergaitės, "too many connections" Romery biggrin.gif
Atsakyti
panelytes man irgi idomu, o kaip pasiziureti , puslapyje tai aisku o kur dar reikia ten ieiti, kur suvesti savo numeriuka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgelizz: 10 liepos 2007 - 12:23
QUOTE(jurgelizz @ 2007 07 10, 13:22)
panelytes man irgi idomu, o kaip pasiziureti , puslapyje tai aisku o kur dar reikia ten ieiti, kur suvesti savo numeriuka

pirma tu padaryk, kad tas puslapiukas išvis atsidarytų lotuliukas.gif
jei rimtai, tai jau neatsidaro, o kas 14h dėsis doh.gif
eini į "informacija stojantiesiems"---> "magistrantūra"---> nu ir ten po to yra "kviečiamųjų studijuoti sąrašai"
Papildyta:
o kas čia klausė apie papildomą stojimą, tai romerio psl yra info apie tai, pačiam pagr psl apačioj
Atsakyti
nu ka, pusvalandziukas,ane doh.gif
bet jau puslapis isleto pradejo vartytis univero biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 07 10, 13:27)
nu ka, pusvalandziukas,ane  doh.gif
bet jau puslapis isleto pradejo vartytis univero  biggrin.gif

tai aš tik db atsidariau, pirmai neleido :lotuliukas bigsmile.gif

va nuoroda, kuas nežinot, kur eit pažiūrėt:

MRuni
kol kas nėra sąrašų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amry: 10 liepos 2007 - 12:32
bet dar nera nieko rolleyes.gif

va bet kaip gerai amry dabar as zinosiu kad jeigu tu istosi tarkim i audita,o as ne, vadinas esme yra tame, kad kitur dar sarasuose esu kaip besimokanti doh.gif tada jauciu rasysiu apeliacija beee.gif
Papildyta:
neatidaro vel doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 07 10, 13:32)
bet dar nera nieko  rolleyes.gif

va bet kaip gerai amry dabar as zinosiu kad jeigu tu istosi tarkim i audita,o as ne, vadinas esme yra tame, kad kitur dar sarasuose esu kaip besimokanti  doh.gif  tada jauciu rasysiu apeliacija  beee.gif
Papildyta:
neatidaro vel  doh.gif  lotuliukas.gif

man vėl nebeatidaro lotuliukas.gif
aišku, kad rašyk, nes aš bent jau tai negirdėjau, kad negalima dviejuose aukštosiose mokytis, jei ir esi kaip besimokanti.
Atsakyti
zinai man atrodo kad cia iki kokios 15 val nepasiziuresi lotuliukas.gif nes dar 20min iki sarasu paskelbimu,o jau atidaryti negali, tai paskui dar daugiau bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 07 10, 13:39)
zinai man atrodo kad cia iki kokios 15 val nepasiziuresi  lotuliukas.gif nes dar 20min iki sarasu paskelbimu,o jau atidaryti negali, tai paskui dar daugiau bus  doh.gif

tai aš taip ir sakiau avo bendradarbei (ji išvykus į komandiruotę, kartu padavinėjom, tai ir jos turiu pažiūrėt ar įstojo), o ta nekantrauja lotuliukas.gif
Atsakyti
laukiam, kantrybes doh.gif friends.gif
Atsakyti