Įkraunama...
Įkraunama...

Mykolo Romerio universitetas, MRU

QUOTE(urtele @ 2007 07 10, 09:46)
4u.gif merginos o kada bus papildomi stojamieji 4u.gif  simet vel pramiegojau doh.gif

papildomi... unsure.gif o jie bus iš viso??? kažkaip nežinau...
Atsakyti
Laukiam rezultatu gathering.gif

o papildomas stojimas kada tai nzn, ten yra kazkas parayta apie antra tura,ale as neskaiciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 07 10, 10:53)
Laukiam rezultatu  gathering.gif

o papildomas stojimas kada tai nzn, ten yra kazkas parayta apie antra tura,ale as neskaiciau  doh.gif

laukiam laukiam friends.gif
nu geras, nebeatidaro man psl univero lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amry: 10 liepos 2007 - 09:56
kazi gal anskciau ides rezultatus, ka?kaip manot? blush2.gif bet jauciu kad ne, dar kol pasiziuresi, nes garantuotai puslapis lus nuo tokio lankymosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 07 10, 09:53)
aga, tas laukimas tikrai durnas dalykas... gerai, kad niekam beveik nesakiau, kad padaviau, tai db atakuotų visokiais sms'ajs, a jei neįstočiau, tai apie pravalą 100 kart pasakot reiktų  lotuliukas.gif  bigsmile.gif

ale tu čia ir teisingai pavarei...ir pas mane tik artimiausi žmonės žino...mažiau pasiaiškinimų paskui jei kas...
Atsakyti
blink.gif aha tikrai prapuole doh.gif

ale jeigu neatidarys, tai prasysiu kad MB nuveztu i univera paziureti blush2.gif
Papildyta:
Sigrida as beje irgi parasiau pirmoj vietoj teise ir valdyma, tik kazi ar istosiu, nes va jei su tokiais balais kaip tu visi stoja, tai man ten be sansu doh.gif bet as labai del to nepergyvenciau, nes va cia mergaites snekejo kad labai sunku, o as ne moksliuke... blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 07 10, 10:58)
kazi gal anskciau ides rezultatus, ka?kaip manot?  blush2.gif bet jauciu kad ne, dar kol pasiziuresi, nes garantuotai puslapis lus nuo tokio lankymosi  doh.gif

gerai būtų, kad įdėtų thumbup.gif jaučiu rezultatus pamatysiu tik kokią 14:30, nes kai pradės visi laužyt tą psl 14:00... doh.gif

QUOTE(Sigrida @ 2007 07 10, 10:59)
ale tu čia ir teisingai pavarei...ir pas mane tik artimiausi žmonės žino...mažiau pasiaiškinimų paskui jei kas...

drinks_cheers.gif va va, mažiau nervų drinks_cheers.gif pas mane ir tik mano šeimynėlė žino ir MB bigsmile.gif

QUOTE(rutuks @ 2007 07 10, 11:03)
blink.gif  aha tikrai prapuole  doh.gif

ale jeigu neatidarys, tai prasysiu kad MB nuveztu i univera paziureti  blush2.gif
Sigrida as beje irgi parasiau pirmoj vietoj teise ir valdyma, tik kazi ar istosiu, nes va jei su tokiais balais kaip tu visi stoja, tai man ten be sansu  doh.gif  bet as labai del to nepergyvenciau, nes va cia mergaites snekejo kad labai sunku, o as ne moksliuke...  blush2.gif  ax.gif  4u.gif

jau vėl atidaro bigsmile.gif
manau jei jau šian neišeis, tai ryt tikrai ramiai galėsim rezultatus sužinot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 07 10, 11:09)
manau jei jau šian neišeis, tai ryt tikrai ramiai galėsim rezultatus sužinot  lotuliukas.gif

be sansu iki rytojaus laukt hihihi.gif numirciau is smalsumo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 07 10, 11:11)
be sansu iki rytojaus laukt  hihihi.gif numirciau is smalsumo  doh.gif

tai aš taip pat mirčiau matyt lotuliukas.gif atsipalaiduojam merginos, ramiai papietaujam, tada vėl galim nervuotis ir laukt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 07 10, 10:03)
Sigrida as beje irgi parasiau pirmoj vietoj teise ir valdyma, tik kazi ar istosiu, nes va jei su tokiais balais kaip tu visi stoja, tai man ten be sansu  doh.gif  bet as labai del to nepergyvenciau, nes va cia mergaites snekejo kad labai sunku, o as ne moksliuke...  blush2.gif  ax.gif  4u.gif

nu nedaug liko, kad isitikintume...ane? pažiūrėsim kaip čia bus... ax.gif
Atsakyti
Nu nebedaug jau mirksiukas.gif dabar einu pietauti, paskui vel grisiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 07 10, 11:24)
Nu nebedaug jau  mirksiukas.gif  dabar einu pietauti, paskui vel grisiu  biggrin.gif

skanaus essen.gif
Atsakyti