Įkraunama...
Įkraunama...

Mykolo Romerio universitetas, MRU

QUOTE(Sigrida @ 2007 07 09, 09:43)
turbūt nuo 14 valandos sąrašai bus tik skelbiami...ir aš ten padavus dokumentus...į teise ir valdyma magistra neakivaizdžiai...pirmu numeriu rašiau ( na šią specelybe iš vis tik ir rašiau...)... mačiau nemažai norinčių ten stot, tai kaip ir nelabai tikiuos kad istosiu, nors noriu tai žiauriai... blush2.gif

jo, 14h sąrašai ax.gif
nu pagal pernai žiūrint, tai nėra super dideli tie balai, mažiausias balas - 10 bigsmile.gif tai nežinau, kaip reik baigt, akd 10 nesurinktum... g.gif
merginos sėk,ės jum visom 4u.gif ryt atbėgsim džiaugtis ir guostis, ir naujų grupiokių jieškot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 07 09, 08:50)
jo, 14h sąrašai ax.gif
nu pagal pernai žiūrint, tai nėra super dideli tie balai, mažiausias balas - 10  bigsmile.gif  tai nežinau, kaip reik baigt, akd 10 nesurinktum...  g.gif
merginos sėk,ės jum visom  4u.gif  ryt atbėgsim džiaugtis ir guostis, ir naujų grupiokių jieškot  bigsmile.gif

nu jei 10 ir šiemet bus mažiausias balas tai super, mano 15,55 bendras...idomu kaip kitų??? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigrida @ 2007 07 09, 11:40)
nu jei 10 ir šiemet bus mažiausias balas tai super, mano 15,55 bendras...idomu kaip kitų??? rolleyes.gif

vat aš ir svajoju, kad balai būtų šiemet tokie, kaip pernai, nes pas mane menkai - 13,9 tiktai... blush2.gif
tai tu turėtum tikrai įstot, jei padėtis nelabai keisis nuo pernai metų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 07 09, 10:43)
vat aš ir svajoju, kad balai būtų šiemet tokie, kaip pernai, nes pas mane menkai - 13,9 tiktai...  blush2.gif
tai tu turėtum tikrai įstot, jei padėtis nelabai keisis nuo pernai metų  ax.gif

nu tikiuos labai...aš tai i vikniu ir i klaipėda rašiau...klaipėdoi mažiau daug stojančių tai gal pavyks... o tu, amry, kur rašei?
Atsakyti
Mano tai irgi kaip amry 13.92 blush2.gif tai tu jau Sigrida tikrai istosi,pamatysi su tokiu balu bigsmile.gif nu jo, ryt atbegsim cia arba pasidziaugti, arba pasiguosti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 07 09, 11:22)
Mano tai irgi kaip amry 13.92  blush2.gif  tai tu jau Sigrida tikrai istosi,pamatysi su tokiu balu  bigsmile.gif  nu jo, ryt atbegsim cia arba pasidziaugti, arba pasiguosti  rolleyes.gif

na pažiūrėsim kaip tas tikrai bus...ryt viskas bus aišku... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigrida @ 2007 07 09, 11:49)
nu tikiuos labai...aš tai i vikniu ir i klaipėda rašiau...klaipėdoi mažiau daug stojančių tai gal pavyks... o tu, amry, kur rašei?

aš vilniuj, neakivaizdiniu visas tris rašiau.
Atsakyti
na ką mergaitės... laukiam rezultatų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigrida @ 2007 07 10, 10:19)
na ką mergaitės... laukiam rezultatų? blush2.gif

laukiam... bigsmile.gif greičiau tas laikas ateitų...
Aš nuo ryto atsidarius psl, pasiruošus jau lotuliukas.gif
Atsakyti
Žinai ir aš nuo ryto pasiruošus...tas laukimas tai kvailiausias...nei šis nei tas... ax.gif
Atsakyti
4u.gif merginos o kada bus papildomi stojamieji 4u.gif simet vel pramiegojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigrida @ 2007 07 10, 10:45)
Žinai ir aš nuo ryto pasiruošus...tas laukimas tai kvailiausias...nei šis nei tas... ax.gif

aga, tas laukimas tikrai durnas dalykas... gerai, kad niekam beveik nesakiau, kad padaviau, tai db atakuotų visokiais sms'ajs, a jei neįstočiau, tai apie pravalą 100 kart pasakot reiktų lotuliukas.gif bigsmile.gif

Atsakyti