Įkraunama...
Įkraunama...

Mykolo Romerio universitetas, MRU

QUOTE(rutuks @ 2007 07 05, 09:33)
as irgi irasiau ta savivaldos instituciju valdyma,ale jau nepamenu i kokia vieta, tik daba nervuojuos  doh.gif bet maciau labai daug zmoniu dave i ta teise ir valdyma,tai jauciu as neistosiu  g.gif  ir isvis kazi ar jie neturi duomenu apie tai, kad kitam univere magistre zmogus tipo mokos  doh.gif  nors siaip akademines as pasiemus dieniniam, ir grizti jau nebezadu, tai kazi ar isvis kur istosiu i riomeri  unsure.gif

a tai tu kitam univere magistrantūrą mokais? g.gif
nu nžn tokiu atveju... šiaip tai turėtų gi įlįst į duomenų bazę patikrint, ale kai tiek stojančių, gal galvoju nespės, tai gal netikrins.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 07 05, 09:38)
a tai tu kitam univere magistrantūrą mokais?  g.gif
nu nžn tokiu atveju... šiaip tai turėtų gi įlįst į duomenų bazę patikrint, ale kai tiek stojančių, gal galvoju nespės, tai gal netikrins.. g.gif

Na as jau istikruju nesimokau, ir negrisiu tenai, bet as baigiau pirma semestra VDU magistre. nu va paziuresim kaip bus, bet as tokia moksliuke nebubau didele, tai gal ir balas per mazas bus blush2.gif
bet vat siaip tai niekur nera parasyta kad as 2 ar 3 ar 4 univeruose negliu mokytis jei as sugebu. taip kad jei neistosiu niekur i riomeri, tai vaziuosiu ir reikalausiu kad man parodytu konkursinius balus zemiausius ir pasakytu katroj vietoj as esu. Nes va pernai as buvau padavus i viena specialybe neakivaizdini, bet jau buvau istojus ir padavus dokus i VDU, ir i riomeri neistojau.. nu galvoju per mazas balas,o siemet ziuriu ziuriu blink.gif kad maziausi balai buvo 10,+ blink.gif tai as turejau istoti blink.gif tai kazi ar siemet ta pati istorija nepasikartos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 07 05, 09:57)
Na as jau istikruju nesimokau, ir negrisiu tenai, bet as baigiau pirma semestra VDU magistre. nu va paziuresim kaip bus, bet as tokia moksliuke nebubau didele, tai gal ir balas per mazas bus  blush2.gif 
bet vat siaip tai niekur nera parasyta kad as 2 ar 3 ar 4 univeruose negliu mokytis jei as sugebu. taip kad jei neistosiu niekur i riomeri, tai vaziuosiu ir reikalausiu kad man parodytu konkursinius balus zemiausius ir pasakytu katroj vietoj as esu. Nes va pernai as buvau padavus i viena specialybe neakivaizdini, bet jau buvau istojus ir padavus dokus i VDU, ir i riomeri neistojau.. nu galvoju per mazas balas,o siemet ziuriu ziuriu  blink.gif  kad maziausi balai buvo 10,+  blink.gif  tai as turejau istoti  blink.gif  tai kazi ar siemet ta pati istorija nepasikartos  unsure.gif

vo vo ir aš žiūrėjau, kad nuo 10 įstoja.. Mes dar su drauge galvojom, nu kaip reik baigt, kad 10 balų nesurinkt... kai pas mane 13,9, tai aš nusiteikiau, kad įstosiu... jau ir foto vakar pasidarėm su drauge lotuliukas.gif tai sakau, kam mum tie sąrašai, mes jau įstojusios, nuotrukos, paruoštos.. megalol.gif
Atsakyti
Pas mane irgi 13.92 4u.gif ale ***** blemba tikiuos bus didesnis balas siemet i ta teise ir valdyma... doh.gif o paskui veiklos auditas, tai ziurek dar jei kas grupiokes busim hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 07 05, 10:08)
Pas mane irgi 13.92  4u.gif  ale ***** blemba tikiuos bus didesnis balas siemet i ta teise ir valdyma...  doh.gif  o paskui veiklos auditas, tai ziurek dar jei kas grupiokes busim  hihihi.gif

būtų liuks, jei grupiokės būtume thumbup.gif drinks_cheers.gif
ale pernai kiek žiūrėjau, tai į neakivaizdinio teisę ne labai aukšti balai buvo... nu bet gi šiemte gali visai kitaip viskas būt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 07 05, 10:17)
būtų liuks, jei grupiokės būtume  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
ale pernai kiek žiūrėjau, tai į neakivaizdinio teisę ne labai aukšti balai buvo... nu bet gi šiemte gali visai kitaip viskas būt  ax.gif

nu viskas aisku pirmadieni bus doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 07 05, 09:27)
nu viskas aisku pirmadieni bus  doh.gif  unsure.gif

Sakyčiau, kad antradienį. Nebent kažką praleidau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2007 07 08, 19:06)
Sakyčiau, kad antradienį. Nebent kažką praleidau... g.gif

taip taip, antradienį, t.y. jau ryt bigsmile.gif
Atsakyti
aha rytoj, susimaisiau blush2.gif
Atsakyti
užlūš jaučiu ryt Romerio psl lotuliukas.gif
nuo 10 ryto atrodo bus sąrašai jau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilaja @ 2007 07 03, 08:28)
Visiškai tam pritariu  drinks_cheers.gif
o kokias studijas - neakivaizdines, dienines ar vakarines -  baigei?  g.gif

As neakivaizdininke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 07 09, 07:54)
užlūš jaučiu ryt Romerio psl  lotuliukas.gif
nuo 10 ryto atrodo bus sąrašai jau...  g.gif

turbūt nuo 14 valandos sąrašai bus tik skelbiami...ir aš ten padavus dokumentus...į teise ir valdyma magistra neakivaizdžiai...pirmu numeriu rašiau ( na šią specelybe iš vis tik ir rašiau...)... mačiau nemažai norinčių ten stot, tai kaip ir nelabai tikiuos kad istosiu, nors noriu tai žiauriai... blush2.gif
Atsakyti