Atsiprasau, labai prasau prasitarti kokios kainos neakivaizdiniu studiju MRU?
O dieninese studijose MRU, kiek priimamu / laisvu vietu yra?
Studijų forma Metinė studijų kaina, Lt
Socialinių mokslų krypties programų studijų kaina (išskyrus žemiau išvardintų programų)
Dieninės studijos 5283
Vakarinės studijos 4226
Neakivaizdinės studijos 4226
Teisės ir policijos veiklos programos studijų kaina
Dieninės studijos 10180
Neakivaizdinės studijos 4726
Psichologijos krypties programų studijų kaina
Dieninės studijos 10180
placiau pasiskaityti gali http://www.mruni.lt/...ems_studijuoti/
Socialinių mokslų krypties programų studijų kaina (išskyrus žemiau išvardintų programų)
Dieninės studijos 5283
Vakarinės studijos 4226
Neakivaizdinės studijos 4226
Teisės ir policijos veiklos programos studijų kaina
Dieninės studijos 10180
Psichologijos krypties programų studijų kaina
Dieninės studijos 10180
placiau pasiskaityti gali http://www.mruni.lt/...ems_studijuoti/
Sveikos,
As baigiau teises ir valdymo ivadini kursa,man sie metai buvo labai sunkus,tiek per keturis metus bakalaure nesimokiau kiek per situos.Is musu kurso trecdalis studentu iskrito,is 120 be skolu sesijas baigia 5-6 studentai.Nenoriu gasdinti tik noriu apibudinti realia situacija.
Sekmes
As baigiau teises ir valdymo ivadini kursa,man sie metai buvo labai sunkus,tiek per keturis metus bakalaure nesimokiau kiek per situos.Is musu kurso trecdalis studentu iskrito,is 120 be skolu sesijas baigia 5-6 studentai.Nenoriu gasdinti tik noriu apibudinti realia situacija.
Sekmes
Kompensacinių studijų vienerių metų kaina yra tokia pati kaip atitinkamos magistrantūros studijų programos bei formos vienerių metų kaina.
Tai kaip aš suprantu, išlyginamųjų studijų kaina gaunasi pilna nefinansuojama suma?
Tai kaip aš suprantu, išlyginamųjų studijų kaina gaunasi pilna nefinansuojama suma?
QUOTE(loriuxas @ 2007 07 02, 12:26)
Sveikos,
Sekmes
Sekmes
Visiškai tam pritariu
o kokias studijas - neakivaizdines, dienines ar vakarines - baigei?
QUOTE(Gilaja @ 2007 07 03, 08:28)
Visiškai tam pritariu
eina sau jau daba bijau kad jei istosiu per netycia, kad neistempsiu, nes sita specialybe irasiau pirmu numeriu
QUOTE(rutuks @ 2007 07 03, 21:34)
eina sau jau daba bijau kad jei istosiu per netycia, kad neistempsiu, nes sita specialybe irasiau pirmu numeriu
Aš irgi norėjau pirmu nr rašyt, ale paskutinę dieną prieš duodant prašymą galų gale nusprendžiau nerašyt, kaip db matau, ačiū Dievuj
Ilgai kamavo mane abejonės, ar patempsiu aš tą teisę, gerai, kad nekišau ten galvos
QUOTE(Amry @ 2007 07 04, 08:09)
Aš irgi norėjau pirmu nr rašyt, ale paskutinę dieną prieš duodant prašymą galų gale nusprendžiau nerašyt, kaip db matau, ačiū Dievuj
Ilgai kamavo mane abejonės, ar patempsiu aš tą teisę, gerai, kad nekišau ten galvos
QUOTE(rutuks @ 2007 07 04, 09:49)
ką tai turėtų reikšti?
tipo aš durna, kad nestojau mokytis bet kur, kad tik popierių gaut? Neatsižvelgt gal reikėjo į tai, kad galiu pinigus sukišt, o nebaigst, nes nepatempsiu?
Man veiklos auditas pasirodė artimesnė dūšiai specialybė ir įdomesnė...
QUOTE(Amry @ 2007 07 04, 10:52)
ką tai turėtų reikšti?
tipo aš durna, kad nestojau mokytis bet kur, kad tik popierių gaut? Neatsižvelgt gal reikėjo į tai, kad galiu pinigus sukišt, o nebaigst, nes nepatempsiu?
nea, Amry, cia as durne kad parasiau i pirma vieta ta teise ir valdyma jokiu budu as nelaikau taves kvaila, cia as nagus grauziuos daba vajei net negalvojau kad cia taip suprasti gali cia as ant saves, ant saves...
beje as antroj vietoj parasiau veiklos audita
QUOTE(rutuks @ 2007 07 05, 08:35)
nea, Amry, cia as durne kad parasiau i pirma vieta ta teise ir valdyma jokiu budu as nelaikau taves kvaila, cia as nagus grauziuos daba vajei net negalvojau kad cia taip suprasti gali cia as ant saves, ant saves...
aš ir nesupratau, galvoju nu bl, kodėl aš durna
nu ką jau dabar, beliko tik rezultatų laukt... melskis, kad neįstotum į pirmą nr, jei nenori, ba aš tai ekspromtu įpyliau nr3 "Savivaldos institucijų valdymas", nes "mokesčių administravimo" nepatvirtino, tai bele ką ipyliau, ir db meldžiuos, kad neįstot į tą trečią
QUOTE(Amry @ 2007 07 05, 08:40)
aš ir nesupratau, galvoju nu bl, kodėl aš durna
nu ką jau dabar, beliko tik rezultatų laukt... melskis, kad neįstotum į pirmą nr, jei nenori, ba aš tai ekspromtu įpyliau nr3 "Savivaldos institucijų valdymas", nes "mokesčių administravimo" nepatvirtino, tai bele ką ipyliau, ir db meldžiuos, kad neįstot į tą trečią
as irgi irasiau ta savivaldos instituciju valdyma,ale jau nepamenu i kokia vieta, tik daba nervuojuos bet maciau labai daug zmoniu dave i ta teise ir valdyma,tai jauciu as neistosiu ir isvis kazi ar jie neturi duomenu apie tai, kad kitam univere magistre zmogus tipo mokos nors siaip akademines as pasiemus dieniniam, ir grizti jau nebezadu, tai kazi ar isvis kur istosiu i riomeri