Įkraunama...
Įkraunama...

Mykolo Romerio universitetas, MRU

QUOTE(rutuks @ 2007 07 16, 11:58)
aha sita ir as radus buvau, bet man neatidaro irgi, nei namuose,nei darbe  doh.gif speju kad nepatalpnio gal dar  unsure.gif

tai ryt bus skelbiami pataisyti sarasai  rolleyes.gif

Apie paskola tai jo, rase kad kam reikia, tai reikia vietoj rasyti  blink.gif  jie ten patys tie studenteliais pasodinti nieko nezino  blink.gif

Tai matyt dar nėr tvarkaraščių, nieko, sulauksim, svarbu dabar radom specialybę ir žinom, kur jieškot thumbup.gif
Ryt vėl kabėsim čia nuo 13h su tais naujais sąrašais lotuliukas.gif
Aš žinau, kad man iki audito 0,5 balo trūko, taip pat ir tau, jei neklystu, pas mus vienodi balai buvo - 13,9, ane? Tai va, o mano draugė su 14,4 įstojo į auditą... Tai sėkmės mum abiem ryt 4u.gif
O su paskola tai aš dar papurtysiu tas varnas šią savaitę box.gif atsispausdinau VF pulsapiį, kur parašyta aiškiai, kad pirma reik univerkėj prašymą paduot, nes kitaip net neįtrauks manęs fondas į nprinčiųjų gauti paskolą sąrašus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amry: 16 liepos 2007 - 11:44
QUOTE(Amry @ 2007 07 16, 12:42)
Tai matyt dar nėr tvarkaraščių, nieko, sulauksim, svarbu dabar radom specialybę ir žinom, kur jieškot  thumbup.gif
Ryt vėl kabėsim čia nuo 13h su tais naujais sąrašais  lotuliukas.gif
Aš žinau, kad man iki audito 0,5 balo trūko, taip pat ir tau, jei neklystu, pas mus vienodi balai buvo - 13,9, ane? Tai va, o mano draugė su 14,4 įstojo į auditą... Tai sėkmės mum abiem ryt  4u.gif
O su paskola tai aš dar papurtysiu tas varnas šią savaitę  box.gif atsispausdinau VF pulsapiį, kur parašyta aiškiai, kad pirma reik univerkėj prašymą paduot, nes kitaip net neįtrauks manęs fondas į nprinčiųjų gauti paskolą sąrašus doh.gif

aha ziuresim ryt doh.gif tik as nzn ar galesiu iskart ziureti,gal tik vakare pamatysiu verysad.gif
jo mano balas irgi toks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2007 07 15, 22:13)
o gal kas zinote ar istojus i neakivaizdini galima su dieniniais paskaitas lankyt?

galima, tik ten reikia ar sutartį ar kažką tais perrašyti.. pasinagrinėk tinklapį.
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 07 16, 12:42)
Tai matyt dar nėr tvarkaraščių, nieko, sulauksim, svarbu dabar radom specialybę ir žinom, kur jieškot  thumbup.gif
Ryt vėl kabėsim čia nuo 13h su tais naujais sąrašais  lotuliukas.gif
Aš žinau, kad man iki audito 0,5 balo trūko, taip pat ir tau, jei neklystu, pas mus vienodi balai buvo - 13,9, ane? Tai va, o mano draugė su 14,4 įstojo į auditą... Tai sėkmės mum abiem ryt  4u.gif
O su paskola tai aš dar papurtysiu tas varnas šią savaitę  box.gif atsispausdinau VF pulsapiį, kur parašyta aiškiai, kad pirma reik univerkėj prašymą paduot, nes kitaip net neįtrauks manęs fondas į nprinčiųjų gauti paskolą sąrašus doh.gif

Dėl paskolos ir man sakė, jog pildyti internete, o internete parašyta kad univere pildyti g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blabla @ 2007 07 15, 11:13)
Strateginio valdymo ir politikos fakultetas dar nepateikė tvarkaraščių.

ir nepateiks iki rugpjūčio vidurio ax.gif
šiaip kiek žiūrinėjau MRU puslapius-tai niekur nėra tvarkaraščių 2007 rudeniui ax.gif
Atsakyti
Mergaites, norejau jusu paklausti, jau turbut pavelavau su stojimai i Romeriuka???
iki kada jai dar nevelu galima priduoti dokumentus...
aciukas uz atsakymus...
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2007 07 16, 18:54)
Dėl paskolos ir man sakė, jog pildyti internete, o internete parašyta kad univere pildyti g.gif  doh.gif

Vat užtai, kad ten parašyta visai kas kita. Aš kaip supratau, tai neužpildysim interne tos anketos, kol univerui prašymo nepaduosim, nes univeras sudaro sąrašus studentų, norinčių gaut paskolą doh.gif ir tam fondo psl parašyta, kad jei nepaduodi prašymo univere, tai jie neįtraukia tavęs į sąrašus, norinčiųjų gaut paskolą doh.gif

QUOTE(troliuke @ 2007 07 17, 03:56)
Mergaites, norejau jusu paklausti, jau turbut pavelavau su stojimai i Romeriuka???
aciukas uz atsakymus...

Man rodos, pavėlavai, nes šiandien 13:00 skelbiami bus II turo sąrašai g.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2007 07 17, 03:56)
aciukas uz atsakymus...

nu zinok jei kalbi apie magistro o ne bakalauro studijas tai i dienines ir neakivaizdines jau nebegali istoti, bet gali i nuotolines modulinio kaupiamojo pobudzio studijas istoti, tai tas pats kaip neakivaizdines lankymas panasus ir kaina tokia pat bus, o po pirmo semestro jei viska atsiskaitysi perves i neakivaizdines, jei domina galiu placiau parasyti....dokumentus iki liepos 20 galima priduoti. O jei bakalauro studijos domina tai romeriukas priima visus metus nesvarbu kokiu laiku i nuotolines tokias studijas kurios vyksta kursu pavidalu, nu pasiimi specialybes kuria nori studijuoti programa, pasiziuri kokie dalykai tau reikalingi ir registruojiesi i tu dalyku kursus moki irgi kaip uz neakivaizdiniu kreditus ir kai surenki visus reikalingus kreditus, tai yra praeini visus programos dalykus gauni diploma normalu, tipo neakivaizdini, tik cia laisviau ir ilgiau mokysies ir neiseiles gali buti dalykai, nes ten juods organizuoja pagal pageidavimus nevisada susirenka grupe, bet po truputi gali baigti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2007 07 16, 21:40)
ir nepateiks iki rugpjūčio vidurio  ax.gif
šiaip kiek žiūrinėjau MRU puslapius-tai niekur nėra tvarkaraščių 2007 rudeniui  ax.gif

aš prieš kelias dienas žvilgtelėjau ir užsiseivinau - viskas kuo puikiausiai ms excel programoje išdėstyta: ir kada sesija, ir kada paskaitos, sužymėti šeštadieniai, kada reikia atlėkti, o parengtas tvarkaraštis iki birželio 2 d. - tada 2008 m. baigiasi sesija. Iš dangaus info nenuleidau.
Atsakyti
QUOTE(modestina @ 2007 07 17, 10:58)
aš prieš kelias dienas žvilgtelėjau ir užsiseivinau - viskas kuo puikiausiai ms excel programoje išdėstyta: ir kada sesija, ir kada paskaitos, sužymėti šeštadieniai, kada reikia atlėkti, o parengtas tvarkaraštis iki birželio 2 d. - tada 2008 m. baigiasi sesija. Iš dangaus info nenuleidau.

vat pirmai ir man rodė tvarkaraščius, bet aš tada žiūrėjau viešojo administravimo fakulteto tvarkaraščius, o jau va vakar, šian strateginio fakulteto neatidaro man tvarkaraščio... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 07 17, 11:03)
vat pirmai ir man rodė tvarkaraščius, bet aš tada žiūrėjau viešojo administravimo fakulteto tvarkaraščius, o jau va vakar, šian strateginio fakulteto neatidaro man tvarkaraščio...  g.gif

na, nebent kokius pakeitimus daro?
Atsakyti
QUOTE(modestina @ 2007 07 17, 11:18)
na, nebent kokius pakeitimus daro?

Nežinau, gal...
nes ir Rutuks vakar rašė, ak jai nei darbe nei namie neleidžia irgi pažiūrėt... g.gif
nu nieko, iki rigsėjo dar laiko yra, spesim sužiūrėt..
Atsakyti