QUOTE(rutuks @ 2007 07 14, 20:19)
viesojo sektoriaus strateginis valdymas
as tai dar nieko nzn
Amry siandien turejo vaziuoti, gal parves mums kokiu ziniu
Nieko aš neusžinojau, prasikeikiau, nes veltui su drauge pusvalandį eilėj prastovėjom
po to tik pasakė, kad visai mum čia nereik stovėt
Aš padaviau dokus, tai gavau tik lapą kažkokį apie pateiktus dokus, tipo kokius jiem daviau...
Dėl paskolos sako internė pildyt reik - o interne aiškiai parašyta, kad aukštojoj reik raštu pildyt prašymą ir paso kopiją pateikt, tik tada interne pildyt..
QUOTE(Paja @ 2007 07 15, 19:46)
Nežinau, kas ten tokios/tokie sėdi, bet vakar nusivyliau: nuvežiau dokumentus, tai priiminėjusios vištelės "paaiškino", kad sutartys bus pasirašinėjamos tik liepos 20 d. Klausiu ar tik tą vienintelę dieną, tai akis išpūtusios tvirtina, kad taip. Tą sekundę iįeina moteriškė ir paaiškina, kad daug nusiskundimų , jog ne viskas paaiškinama, todėl primena, kad sutartys bus pasirašinėjamos ne tik liepos 20 d., bet ir rugsėjo 1 -15 d.d., tik jau savo fakultetuose.
Minia pradėjo piktintis, kad pasodina neišmanėles, kurios nėra visai geranoriškos, mat joms nuo klausimų " ausys baigia užsilenkti".
Žodžiu, kol kelis sykius nepaklausinėsi, tol normaliai nieko nesužinosi.
Jau kad vištos sėdi, tai tikrai.
Kaip man aiškino, tai sutartis pasirašyt 17-20 d arba savo fakultete 1-15 berods rugsėjo...
Varnos konkrečios ten
pikta visa grįžau