Įkraunama...
Įkraunama...

Mykolo Romerio universitetas, MRU

QUOTE(modestina @ 2007 07 14, 22:03)
taigi viskas yra internete  mirksiukas.gif  aš vakar pasinagrinėjau tą tvarkaraštį - pasižiūrėk prrie fakulteto informacijos. Surašyta ir kokiom dienom, ir kas vyksta, ir sesija - visiems metams.

doh.gif nu neradau butent tos specialybes unsure.gif gal dar jie tikrai neideje,nes kitu tai radau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 07 15, 17:58)
doh.gif  nu neradau butent tos specialybes  unsure.gif  gal dar jie tikrai neideje,nes kitu tai radau  unsure.gif

Aš saviškės irgi nerandu - skambinau čia kurią dieną, tai sakė kad naujas dalykas todėl nete nėra informacijos ir liepė rugpjūčio vidury pasižiūrėti g.gif unsure.gif
Atsakyti
Nežinau, kas ten tokios/tokie sėdi, bet vakar nusivyliau: nuvežiau dokumentus, tai priiminėjusios vištelės "paaiškino", kad sutartys bus pasirašinėjamos tik liepos 20 d. Klausiu ar tik tą vienintelę dieną, tai akis išpūtusios tvirtina, kad taip. Tą sekundę iįeina moteriškė ir paaiškina, kad daug nusiskundimų , jog ne viskas paaiškinama, todėl primena, kad sutartys bus pasirašinėjamos ne tik liepos 20 d., bet ir rugsėjo 1 -15 d.d., tik jau savo fakultetuose.
Minia pradėjo piktintis, kad pasodina neišmanėles, kurios nėra visai geranoriškos, mat joms nuo klausimų " ausys baigia užsilenkti". blink.gif
Žodžiu, kol kelis sykius nepaklausinėsi, tol normaliai nieko nesužinosi. verysad.gif
Atsakyti

QUOTE(blabla @ 2007 07 15, 11:13)
Strateginio valdymo ir politikos fakultetas dar nepateikė tvarkaraščių.

nū kaip ne, jei aš tam fakultetui priklausau ir jau tvarkaraštį žinau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo modestina: 15 liepos 2007 - 21:00
o gal kas zinote ar istojus i neakivaizdini galima su dieniniais paskaitas lankyt?
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 07 14, 20:19)
viesojo sektoriaus strateginis valdymas  doh.gif  rolleyes.gif
as tai dar nieko nzn  ax.gif
Amry siandien turejo vaziuoti, gal parves mums kokiu ziniu  bigsmile.gif

Nieko aš neusžinojau, prasikeikiau, nes veltui su drauge pusvalandį eilėj prastovėjom doh.gif po to tik pasakė, kad visai mum čia nereik stovėt doh.gif
Aš padaviau dokus, tai gavau tik lapą kažkokį apie pateiktus dokus, tipo kokius jiem daviau...
Dėl paskolos sako internė pildyt reik - o interne aiškiai parašyta, kad aukštojoj reik raštu pildyt prašymą ir paso kopiją pateikt, tik tada interne pildyt.. doh.gif

QUOTE(Paja @ 2007 07 15, 19:46)
Nežinau, kas ten tokios/tokie sėdi, bet vakar nusivyliau: nuvežiau dokumentus, tai priiminėjusios vištelės "paaiškino", kad sutartys bus pasirašinėjamos tik liepos 20 d. Klausiu ar tik tą vienintelę dieną, tai akis išpūtusios tvirtina, kad taip. Tą sekundę iįeina moteriškė ir paaiškina, kad daug nusiskundimų , jog ne viskas paaiškinama, todėl primena, kad sutartys bus pasirašinėjamos ne tik liepos 20 d., bet  ir rugsėjo 1 -15 d.d., tik jau savo fakultetuose.
Minia pradėjo piktintis, kad pasodina neišmanėles, kurios nėra visai geranoriškos, mat joms nuo klausimų " ausys baigia užsilenkti". blink.gif
Žodžiu, kol kelis sykius nepaklausinėsi, tol normaliai nieko nesužinosi. verysad.gif

Jau kad vištos sėdi, tai tikrai. drinks_cheers.gif
Kaip man aiškino, tai sutartis pasirašyt 17-20 d arba savo fakultete 1-15 berods rugsėjo... doh.gif
Varnos konkrečios ten doh.gif pikta visa grįžau gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(modestina @ 2007 07 15, 22:00)
nū kaip ne, jei aš tam fakultetui priklausau ir jau tvarkaraštį žinau?

nu kitas specialybes tai as radau sito fakulteto, bet savo nerandu blush2.gif arba jau visai gal as doh.gif gal ir nematau unsure.gif doh.gif
Amry ar tu ieskojai tvarkarasciu? 4u.gif
o nuo kada kazi ten ta seija mazdaug prasideda, nes as isvaziuosiu atostogu ir kad paskui nepaveluociau ir ismes blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 07 16, 09:50)
nu kitas specialybes tai as radau sito fakulteto, bet savo nerandu  blush2.gif  arba jau visai gal as  doh.gif  gal ir nematau  unsure.gif  doh.gif
Amry ar tu ieskojai tvarkarasciu? 4u.gif
o nuo kada kazi ten ta seija mazdaug prasideda, nes as isvaziuosiu atostogu ir kad paskui nepaveluociau ir ismes  blink.gif

Aš dabar pikta dėl to, kad man dėl paskolos sumalė nesąmones doh.gif
Kai visur rašo, akd stojant reik duot diplomus, dvi foto, prašymą paskolai gaut su pasu, tai iš manęs tik diplomą ir foto paėmė doh.gif bl varnos doh.gif
Važiuosiu šią sav vėl studijų sutarties pasirašyt ir sugrūsiu jai gerklėn tą prašymą bigsmile.gif nes jau atsibodo 100 kart ten važinėt doh.gif
O tvarkaraščio einu dabar pajieškot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2007 07 15, 22:13)
o gal kas zinote ar istojus i neakivaizdini galima su dieniniais paskaitas lankyt?

galima, bent jau neoficialiai tai tikrai.
Atsakyti
Radau:
Strateginio valdymo Fakulteto tvarkaraščiai
Rutuks, mūsų specialybė pačiam gale mirksiukas.gif
Tik man kažko neduoda atidaryt... Gal dar nepatalpinti ar šiaip kokios klaidos.. Gal čia mano kompas tik durniuoja.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amry: 16 liepos 2007 - 09:09
QUOTE(Amry @ 2007 07 16, 10:09)
Radau:
Strateginio valdymo Fakulteto tvarkaraščiai
Rutuks, mūsų specialybė pačiam gale  mirksiukas.gif
Tik man kažko neduoda atidaryt... Gal dar nepatalpinti ar šiaip kokios klaidos.. Gal čia mano kompas tik durniuoja....  g.gif

aha sita ir as radus buvau, bet man neatidaro irgi, nei namuose,nei darbe doh.gif speju kad nepatalpnio gal dar unsure.gif

tai ryt bus skelbiami pataisyti sarasai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(zapukė @ 2007 07 16, 10:08)
galima, bent jau neoficialiai tai tikrai.

as skaiciau ju psl kad reikia atseit kazka damoketi kad galetum su dieniniais lankyti paskaitas unsure.gif bet tiksliai nzn,tik kazkur yra ideta informacija apie tai ju psl rolleyes.gif

Apie paskola tai jo, rase kad kam reikia, tai reikia vietoj rasyti blink.gif jie ten patys tie studenteliais pasodinti nieko nezino blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurena @ 2007 07 10, 20:38)
Sveikos,
aš įstojau į neakivaiz. finansų ekonomiką (bakalauras). Tikėkimės, labai sunku nebus drinks_cheers.gif

Sveika, aš irgi ten pat įstojau drinks_cheers.gif
Atsakyti