Įkraunama...
Įkraunama...

Mykolo Romerio universitetas, MRU

sumokėti reikia nuo semestro pradžios per 15 dienų, tad ir išeina, kad paskutinė diena - rugsėjo 15d. smile.gif

o apie paskaitas - nieko nė mur mur. Sakiau rugpjūčio pabaigoj palėksiu - vešiu kvitą už susimokėjimą ir tuo pačiu pasižiūrėsiu.
Atsakyti
aš buvau radus apie sesijų laiką kažkur... ėjau per univerkės pagr psl, po to į fakulteto psl per ten lindau ir radus buvau... einu bandyt pajieškot, po to įmesiu nuorodą, jei rasiu cool.gif
Papildyta:
paskaitų tvarkaraščiai viešojo administravimo fakultete
vo kaip greit radau bigsmile.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 07 13, 10:07)

unsure.gif Amry, bet cia musu specialybes tai nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 07 13, 14:45)
unsure.gif  Amry, bet cia musu specialybes tai nera  unsure.gif

aga, mačiau kad nėr bigsmile.gif ir net nežinau kur žiūrėt ir ką daryt.. g.gif
Vešiu ryt popierius, tai pasiklausiu, kjaip ten yra, akd mūsų specialybės nėr.. g.gif
Atsakyti
Mane sudomino MRU magistro išlyginamosis teisės studijos. Gal yra norinčių studijuoti.Įdomu kaip ten vyks paskaitos ir atsiskaitymai? Gal domėjotės plačiau?
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 07 13, 15:08)
aga, mačiau kad nėr  bigsmile.gif  ir net nežinau kur žiūrėt ir ką daryt..  g.gif
Vešiu ryt popierius, tai pasiklausiu, kjaip ten yra, akd mūsų specialybės nėr..  g.gif

zinok kai as rasiau ant sutarties, tai man toks vaikinas, kuris dalino sutartis paziurejo pas save lapuose ir pasake kad musu specialybe viesojo administravimo fakultetuio priklauso, tai as taip ir parasiau unsure.gif bet ta kur tikrino tai liepe perrasyti, nes atseit ta specialybe priklauso strateginio valdymo ir politikos fakultetui unsure.gif tai va unsure.gif nu dar ryt viska issiaiskink nuvaziavus ryt mirksiukas.gif
QUOTE(Dipsis @ 2007 07 13, 16:07)
Mane sudomino MRU magistro išlyginamosis teisės studijos. Gal yra norinčių studijuoti.Įdomu kaip ten vyks paskaitos ir atsiskaitymai? Gal domėjotės plačiau?

as tai nieko nezinau unsure.gif ar cia kur pokolegines gal? jei jos tai skaiciau kad mokytis 2.5 metu magistro, yra ir dienines ir neakivazidines, dokus priima iki liepos 20 lygtais. kai pridavinejau dokus i konkursa,tai maciau ir i tas studijas pridavinejo rolleyes.gif
Atsakyti
Army, rutuks - kokia jūsų specialybė?
Atsakyti
Mergaitės, ar jau pasižiūrėjot studijų programas ir įžanginių paskaitų bei sesijų grafiką? Oj, nusimato barniai su vadovu, bet nieko - ištversiu smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo modestina: 13 liepos 2007 - 22:14
QUOTE(Ramunita @ 2007 07 13, 22:02)
Army, rutuks - kokia jūsų specialybė?

viesojo sektoriaus strateginis valdymas doh.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(modestina @ 2007 07 13, 23:11)
Mergaitės, ar jau pasižiūrėjot studijų programas ir įžanginių paskaitų bei sesijų grafiką? Oj, nusimato barniai su vadovu, bet nieko - ištversiu smile.gif)

as tai dar nieko nzn ax.gif
Amry siandien turejo vaziuoti, gal parves mums kokiu ziniu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 07 14, 20:19)
viesojo sektoriaus strateginis valdymas  doh.gif  rolleyes.gif
Papildyta:

as tai dar nieko nzn  ax.gif
Amry siandien turejo vaziuoti, gal parves mums kokiu ziniu  bigsmile.gif

taigi viskas yra internete mirksiukas.gif aš vakar pasinagrinėjau tą tvarkaraštį - pasižiūrėk prrie fakulteto informacijos. Surašyta ir kokiom dienom, ir kas vyksta, ir sesija - visiems metams.
Atsakyti
Strateginio valdymo ir politikos fakultetas dar nepateikė tvarkaraščių.
Atsakyti
Sveikos,
atsiliepkit gal kas klaipedoj mokysites?
Atsakyti