sumokėti reikia nuo semestro pradžios per 15 dienų, tad ir išeina, kad paskutinė diena - rugsėjo 15d.
o apie paskaitas - nieko nė mur mur. Sakiau rugpjūčio pabaigoj palėksiu - vešiu kvitą už susimokėjimą ir tuo pačiu pasižiūrėsiu.
aš buvau radus apie sesijų laiką kažkur... ėjau per univerkės pagr psl, po to į fakulteto psl per ten lindau ir radus buvau... einu bandyt pajieškot, po to įmesiu nuorodą, jei rasiu
Papildyta:
paskaitų tvarkaraščiai viešojo administravimo fakultete
vo kaip greit radau
Papildyta:
paskaitų tvarkaraščiai viešojo administravimo fakultete
vo kaip greit radau
QUOTE(Amry @ 2007 07 13, 10:07)
Amry, bet cia musu specialybes tai nera
QUOTE(rutuks @ 2007 07 13, 14:45)
Amry, bet cia musu specialybes tai nera
aga, mačiau kad nėr ir net nežinau kur žiūrėt ir ką daryt..
Vešiu ryt popierius, tai pasiklausiu, kjaip ten yra, akd mūsų specialybės nėr..
Mane sudomino MRU magistro išlyginamosis teisės studijos. Gal yra norinčių studijuoti.Įdomu kaip ten vyks paskaitos ir atsiskaitymai? Gal domėjotės plačiau?
QUOTE(Amry @ 2007 07 13, 15:08)
aga, mačiau kad nėr ir net nežinau kur žiūrėt ir ką daryt..
zinok kai as rasiau ant sutarties, tai man toks vaikinas, kuris dalino sutartis paziurejo pas save lapuose ir pasake kad musu specialybe viesojo administravimo fakultetuio priklauso, tai as taip ir parasiau bet ta kur tikrino tai liepe perrasyti, nes atseit ta specialybe priklauso strateginio valdymo ir politikos fakultetui tai va nu dar ryt viska issiaiskink nuvaziavus ryt
QUOTE(Dipsis @ 2007 07 13, 16:07)
Mane sudomino MRU magistro išlyginamosis teisės studijos. Gal yra norinčių studijuoti.Įdomu kaip ten vyks paskaitos ir atsiskaitymai? Gal domėjotės plačiau?
as tai nieko nezinau ar cia kur pokolegines gal? jei jos tai skaiciau kad mokytis 2.5 metu magistro, yra ir dienines ir neakivazidines, dokus priima iki liepos 20 lygtais. kai pridavinejau dokus i konkursa,tai maciau ir i tas studijas pridavinejo
Army, rutuks - kokia jūsų specialybė?
Mergaitės, ar jau pasižiūrėjot studijų programas ir įžanginių paskaitų bei sesijų grafiką? Oj, nusimato barniai su vadovu, bet nieko - ištversiu )
QUOTE(Ramunita @ 2007 07 13, 22:02)
Army, rutuks - kokia jūsų specialybė?
viesojo sektoriaus strateginis valdymas
Papildyta:
QUOTE(modestina @ 2007 07 13, 23:11)
Mergaitės, ar jau pasižiūrėjot studijų programas ir įžanginių paskaitų bei sesijų grafiką? Oj, nusimato barniai su vadovu, bet nieko - ištversiu )
as tai dar nieko nzn
Amry siandien turejo vaziuoti, gal parves mums kokiu ziniu
QUOTE(rutuks @ 2007 07 14, 20:19)
viesojo sektoriaus strateginis valdymas
Papildyta:
as tai dar nieko nzn
Papildyta:
as tai dar nieko nzn
taigi viskas yra internete aš vakar pasinagrinėjau tą tvarkaraštį - pasižiūrėk prrie fakulteto informacijos. Surašyta ir kokiom dienom, ir kas vyksta, ir sesija - visiems metams.
Sveikos,
atsiliepkit gal kas klaipedoj mokysites?
atsiliepkit gal kas klaipedoj mokysites?