Įkraunama...
Įkraunama...

Mykolo Romerio universitetas, MRU

QUOTE(rutuks @ 2007 07 12, 13:44)
Nu va, pridaviau dokumetus  rolleyes.gif 
ir dar issiaiskinau, kad per ta antra tura galima pakilti i auksciau esancia specialybe, jei ten dokumentu kas nepaduos  mirksiukas.gif aisku kas istojo i pirma specialybe, tai tada pakilti jau auksciau negali  hihihi.gif tai va ziurim, gal kas keisis  rolleyes.gif  bet aisku jei jau nenoresi eiti i ta specialybe, tai galesi pasilikti toj kur dabar istojus esi  mirksiukas.gif

O man draugė lupo aksi, kad taip negalima, ba aš vis tikiuos į veiklos auditą papult rolleyes.gif
Atsakyti
bet kokios ten eiles,sakes blink.gif

beje del to perejimo i kita specialybe, tai dokumentus vistiek reikia dabar priduoti zinokit, nes jei nepriduosit,tai tada iskrisit unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Amry @ 2007 07 12, 13:52)
O man draugė lupo aksi, kad taip negalima, ba aš vis tikiuos į veiklos auditą papult  rolleyes.gif

galima,bet dokumentus vistiek reikia butinai dabar priduot ir sutarti pasirasyti i ta specialybe kuria dabar istojai. Jei Amry tu pereisi tai ir as tada pereisiu, nes musu visdurkiai vienodi mirksiukas.gif
o jau pridavei dokumentus dabar? o is kokio tu miesto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 07 12, 13:59)
bet kokios ten eiles,sakes  blink.gif

beje del to perejimo i kita specialybe, tai dokumentus vistiek reikia dabar priduoti zinokit, nes jei nepriduosit,tai tada iskrisit  unsure.gif
Papildyta:

galima,bet dokumentus vistiek reikia butinai dabar priduot ir sutarti pasirasyti i ta specialybe kuria dabar istojai. Jei Amry tu pereisi tai ir as tada pereisiu, nes musu visdurkiai vienodi  mirksiukas.gif
o jau pridavei dokumentus dabar? o is kokio tu miesto  blush2.gif

Aš 6dienį arba gal ryt važiuosiu priduot.
Tai tu irgi pridavei į tą spec, kur įstojai ir vsio, a jei vieta atsilaisvins, tai atve automatiškai permes į nr1, ane?
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 07 12, 14:07)
Tai tu irgi pridavei į tą spec, kur įstojai ir vsio, a jei vieta atsilaisvins, tai atve automatiškai permes į nr1, ane?

nu reikia priduot butainai dabar, o paskui jei atsilaisvins vieta ir ten aisku kur nors netoli buvai pagal balus,tai tada gali pakilti, ir tada jei noresi perrasysi sutarti i ta specialybe.
Zinok vaziuok gal anksciau is ryto ar i pabaiga ten darbo,nzn,nes bent jau siandien zmoniu tai sakes belenkiek blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 07 12, 14:16)
nu reikia priduot butainai dabar, o paskui jei atsilaisvins vieta ir ten aisku kur nors netoli buvai pagal balus,tai tada gali pakilti, ir tada jei noresi perrasysi sutarti i ta specialybe.
Zinok vaziuok gal anksciau is ryto ar i pabaiga ten darbo,nzn,nes bent jau siandien zmoniu tai sakes belenkiek  blink.gif

reiks į pabaigą varyt gal jei netingėsiu brautis ryt.. Dirbu iki 15:45, tai nedaug atsiprašyt reiks. Jei ten man atrodo iki 16:30 priiminėja dokus, ane?
Atsakyti
o ten jau galutinai dokumentus vešt reikia ten kur ir stojant pridavėm??? nu ta prasme Ateities 20???
Atsakyti
jo ateities 20, ten is pradziu nueisi i tam tikra kabineta priduot dokumentu pagal savo numeriuka ta konkursini, o paskui stovesi eilej kad sutarti priduot, kuria duoda toj auditorijoj kurioj priimineja dokus rolleyes.gif

o iki kelintos valandos priimineja dokus tai as nzn doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 07 12, 13:46)
jo ateities 20, ten is pradziu nueisi i tam tikra kabineta priduot dokumentu pagal savo numeriuka ta konkursini, o paskui stovesi eilej kad sutarti priduot, kuria duoda toj auditorijoj kurioj priimineja dokus  rolleyes.gif

o iki kelintos valandos priimineja dokus tai as nzn  doh.gif

dėkui rutuk... greičiausiai aš tik šeštadienį vešiu, nes ryt nelabai išeina...reiks anksčiau atsikelt ir nulėkt...
Atsakyti
aš irgi jau pridaviau, o eilės eilės - doh.gif gun_bandana.gif pirmą kartą man teko tokias patirt smile.gif
Atsakyti
O iki kada reikia susimoketi uz moksla?
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2007 07 12, 17:14)
O iki kada reikia susimoketi uz moksla?

drinks_cheers.gif Aga, įdomu įdomu nes nieko nesakė g.gif
O kada būna įvadinės paskaitos gal kas žinot? blush2.gif
Atsakyti
Apie ivadines sake lyg pastu pranes,nu kazkaip pranes g.gif
o apie sumokejima tai lyg iki rugsejo 15 dienos unsure.gif tai speju jau tada ir sesija prasides kazkaip unsure.gif
Atsakyti