Įkraunama...
Įkraunama...

Mykolo Romerio universitetas, MRU

Kas baigėt VDU soc rupybą kodėl nenorit stot į VDU vientisąsias teisės studijas?
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2007 07 11, 10:05)
šiaip į tiesioginį viešajį administravimą patys didžiausi konkursai kažkodėl...nors pasirikęs specializaciją gauni tą patį viešojo administravimo magistrą g.gif

nu as irgi galvojau rinktis kokia specializacija...bet ka man programos kiek skaiciau tu specializaciju nepatiko, tai ir susimeciau...a daba ka gailiuos ui ui ui unsure.gif
Atsakyti
as ten buvau istojus pernai i dienini magistra soc darbo. tai zinok pernai stojimai buvo pries riomeri, nes as duodama pernai i riomeri jau buvau padavus dokumentus i magistra,ta prasme jau istojus.
siaip paskaitos buvo privalomos visos doh.gif kaip kituose specialybe tai nzn,bet manau kad visur privalomos,nes ten visokie seminarai ir pan ir tt.
o neakivaizdinem tai bent soc darbo tai ten reikia vazineti 4,5,6- dieniais, nu nesamoninga.gal kitu spec. ir ne g.gif
tai va tiek ziniu
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 07 11, 10:20)
as ten buvau istojus  pernai i dienini magistra soc darbo. tai zinok pernai stojimai buvo pries riomeri, nes as duodama pernai i riomeri jau buvau padavus dokumentus i magistra,ta prasme jau istojus.
siaip paskaitos buvo privalomos visos  doh.gif kaip kituose specialybe tai nzn,bet manau kad visur privalomos,nes ten visokie seminarai ir pan ir tt.
o neakivaizdinem tai bent soc darbo tai ten reikia vazineti 4,5,6- dieniais, nu nesamoninga.gal kitu spec. ir ne  g.gif
tai va tiek ziniu

nu neakivaizdiniu magistro tai visai neradau studiju VDU tai uztat ir stojau i Romeri, tik va testines kazkokios yra ir lygtais priima iki liepos 20 nu bet ir prisiskambint negaliu o nulekt man is Pasvalio 150 kilu vien pasiklaust brangoka kaip ir beje i Vilniu sad.gif jei butu man arciau tuoj su visokiom apeliacijos viska aplakstyciau smile.gif
o KTU (cia Kaune) va daba tik drauge paskambino ka testines kazkokios yra tai kaip ir neakivaizdinis tik truputi brangiau...o dieniniam viesojo administravimo ankyti paskaitas neprivaloma... tai gal bandysiu da paduoti ten... nuo rugpjucio 24 priima dokumentus
Atsakyti
QUOTE(biblioteka @ 2007 07 11, 10:42)
nu neakivaizdiniu magistro tai visai neradau studiju VDU tai uztat ir stojau i Romeri, tik va testines kazkokios yra ir lygtais priima iki liepos 20 nu bet ir prisiskambint negaliu o nulekt man is Pasvalio 150 kilu vien pasiklaust brangoka kaip ir beje i Vilniu sad.gif jei butu man arciau tuoj su visokiom apeliacijos viska aplakstyciau smile.gif
o KTU (cia Kaune) va daba tik drauge paskambino ka testines kazkokios yra tai kaip ir neakivaizdinis tik truputi brangiau...o dieniniam viesojo administravimo ankyti paskaitas neprivaloma... tai gal bandysiu da paduoti ten... nuo rugpjucio 24 priima dokumentus

nu jo, ten testines lygtais vadinas, nu bet ten neakivaizdines. ai nu gal ir ilgiau priima nei i dienines rolleyes.gif
o va apie KTU daba atsiminiau doh.gif ten yra tokios studijos viesojo administravimo, kur nereikia mokytis jokiu islyginamuju dalyku, ir paskaitos savaitgaliais, kartais penktadieniais, ir kaina visu studiju 10 tukstanciu ten kazkiek. as buvau pavasari nuvezus dokus, bet nesusidare grupe, tai ir neistojau, bet tada kaina mazesne buvo blink.gif o dabar klause ar stosiu, tai reikejo iki birzelio 26 dienos apsispresti, bet as nebepaskambinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 07 11, 10:55)
nu jo, ten testines lygtais vadinas, nu bet ten neakivaizdines. ai nu gal ir ilgiau priima nei i dienines  rolleyes.gif
o va apie KTU daba atsiminiau  doh.gif ten yra tokios studijos viesojo administravimo, kur nereikia mokytis jokiu islyginamuju dalyku, ir paskaitos savaitgaliais, kartais penktadieniais, ir kaina visu studiju 10 tukstanciu ten kazkiek. as buvau pavasari nuvezus dokus, bet nesusidare grupe, tai ir neistojau, bet tada kaina mazesne buvo  blink.gif  o dabar klause ar stosiu, tai reikejo iki birzelio 26 dienos apsispresti, bet as nebepaskambinau  blush2.gif

nu leksiu per pietus i panevezi apiuostyt ten yra KTU filialas ir manau man viska pasakys...tik va labai bijau ka pasakys jog neberalaisvu vietu...tada tai pravalas visiskas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(biblioteka @ 2007 07 11, 11:31)
nu leksiu per pietus i panevezi apiuostyt ten yra KTU filialas ir manau man viska pasakys...tik va labai bijau ka pasakys jog neberalaisvu vietu...tada tai pravalas visiskas sad.gif

nu ziurek, gal dar pavyks istoti kur noretusi, o jei ne, tai gal geriau palaukti metus, ir kitais metais bandyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 07 11, 12:52)
nu ziurek, gal dar pavyks istoti kur noretusi, o jei ne, tai gal geriau palaukti metus, ir kitais metais bandyti unsure.gif

nu va issiaiskinau viska kas liecia pakartotinius stojimus...pagaliau prisiskambinau i mru, jie patvirtino ka neistojau, prasiau maziausius balus pasakyt, bet sake nebus skelbiama sad.gif ir pasiule nuotolinese viesaji administravima studijuot, tai ryt vaziuoju paduot prasyma, nors galima ir internetu registruotis tik as nelabai suprantu kaip ten reikia, kas ten per velnias kazkaip atskirai reiks i kiekviena dalka registruotis...nu ryt nuvaziuosiu ir gal vietoj paaiskins ir dar apeliacija prie to pacio parasysiu...gal kas esat rase ka nors panasaus ir zinot kaip ten ir ka rasyti reikia, o gal geriau nereikia ?

i mru papildomu stojimu tai nebebus, nebent dokumentu kas neatves sad.gif o i KTU ir VDU bus galima paduoti prasymus rugpjucio 24-27 bet irgi tik jei bus laivu vietu ir tik nuotolinese arba dieniniam nes neakivaizdziai viesasis administravimas yra tik Ktu bet vietu nebebus ten tikrai:((((
Atsakyti
QUOTE(blabla @ 2007 07 11, 07:34)
Džiaugiuos kad įstojau nes norėjau keist specialybę, bet va kaip pajėgsiu mokytis ir kalt visus kodeksus neįsivaizduoju.

Kodeksų kalt nereikia schmoll.gif Reikia mokėt jais naudotis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(biblioteka @ 2007 07 11, 13:55)
nu va issiaiskinau viska kas liecia pakartotinius  stojimus...pagaliau prisiskambinau i mru, jie patvirtino ka neistojau, prasiau maziausius balus pasakyt, bet sake nebus skelbiama sad.gif ir pasiule nuotolinese viesaji administravima studijuot, tai ryt vaziuoju paduot prasyma, nors galima ir internetu registruotis tik as nelabai suprantu kaip ten reikia, kas ten per velnias kazkaip atskirai reiks i kiekviena dalka registruotis...nu ryt nuvaziuosiu ir gal vietoj paaiskins ir dar apeliacija prie to pacio parasysiu...gal kas esat rase ka nors panasaus ir zinot kaip ten ir ka rasyti reikia, o gal geriau nereikia ?

i mru papildomu stojimu tai nebebus, nebent dokumentu kas neatves sad.gif o i KTU ir VDU bus galima paduoti prasymus rugpjucio 24-27 bet irgi tik jei bus laivu vietu ir tik nuotolinese arba dieniniam nes neakivaizdziai viesasis administravimas yra tik Ktu bet vietu nebebus ten tikrai:((((

ačiū modestina wink.gif wink.gif
Atsakyti
Sveikos
as irgi su "sviezia " nuotaika - istojau i tarptautine juru teise.
gal kas zinot ir galit ka nors papasakot apie sia specialybe, nes su mano specialybe tai nelabai susije, ar yra perspektyvu baigus magistra?
P.S. baigiau politikos mokslu bakalaura.
Atsakyti
Nu va, pridaviau dokumetus rolleyes.gif
ir dar issiaiskinau, kad per ta antra tura galima pakilti i auksciau esancia specialybe, jei ten dokumentu kas nepaduos mirksiukas.gif aisku kas istojo i pirma specialybe, tai tada pakilti jau auksciau negali hihihi.gif tai va ziurim, gal kas keisis rolleyes.gif bet aisku jei jau nenoresi eiti i ta specialybe, tai galesi pasilikti toj kur dabar istojus esi mirksiukas.gif
Atsakyti