Įkraunama...
Įkraunama...

Mykolo Romerio universitetas, MRU

QUOTE(modestina @ 2007 07 10, 21:01)
Sveikinu visas įstojusias  thumbup.gif 

Aš asmeniškai į Europos Sąjungos politiką ir administravimą - labai labai norėjau ir bijojau, kad bus per mažas vidurkis, bet šiandien vos nuo kėdės nenuvirtau, kai pamačiau, kad esu priimta - valio!!!!!!!!!!!!!!!!!!  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Biblioteka, o juk dar bus papildomas kvietimas?

nežinau pagal ką orientuotis, bet pagal savo balą sprendžiu, kad labai nedidelis vidurkis - 14.87 blink.gif

Atsakyti
nezinau kaip su tuo papildomu niekur neradau ka butu apie tai rasoma...papildomas priimtu studijuoti dokumentu priemimas tai bus liepos 17 bet ten kaip supratau tik i laisvas vietas kas nepridave dokumentu...gal ir bus da sansu bet koks vienas is simto jauciu...o papildomai paduoti prasymus i kitas specialybes nezinau kada bus galima ...:9

gal kas zinot ? unsure.gif as kvailele buvau isitikinus ka istosiu ir tk viena prasyma buvau parasius o daba jau velu sad.gif sad.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš įstojau į neakivaiz. finansų ekonomiką (bakalauras). Tikėkimės, labai sunku nebus drinks_cheers.gif
Atsakyti
ziauriai skauda sirdi cray.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(biblioteka @ 2007 07 10, 21:39)
ziauriai skauda sirdi  cray.gif  cry.gif

galiu suprast sad.gif vieni džiūgauja, o kitiems širdelėj negera... gal dar neverta nusiminti? pabandyk peržiūrėt kitų universitetų papildomus kvietimus? jei nebandysi - tai ir nežinosi, ar būtų pavykę, ar ne? mano draugė į visuomenės sveikatą pateko tik per papildomą kvietimą ir šiandien ji užima vadovaujančias pareigas. todėl bandyk - būtinai. ir nenusimink labai.
Atsakyti
QUOTE(biblioteka @ 2007 07 10, 19:20)
nu as jau buvau atsidarius bet savo registracijos numeriuko neradau 4665  cry.gif ar nemokejau ieskoti...gal kas galit padeti ar patarti ka dabar daryti...vidurkis tai geras buvo  14.4 ar gali buti kad neistojau...gal apeliacija duot ar skabint nebeisivaizduoju...sad.gif
Papildyta:
gal kas galit pasakyt su kokiais vidurkiais istojot i viesojo administravimo magistra? verysad.gif  verysad.gif

console.gif neliudek biblioteka
pabandyk paskambinti paklausti su kokiu maziausiu vidurkiu istojo i viesaji administravima unsure.gif
Atsakyti
Į teisę ir valdymą įstojau su konkursiniu balu 16. Tik va įdomu gal kuri žinote kada būna įžanginės paskaitos neakivaizdininkams? Ir iki kada reikia sumokėt už mokslą? Regis iki rugsėjo?
Džiaugiuos kad įstojau nes norėjau keist specialybę, bet va kaip pajėgsiu mokytis ir kalt visus kodeksus neįsivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(blabla @ 2007 07 10, 16:07)
būsim kursiokės  drinks_cheers.gif  o gal ir grupiokės  bigsmile.gif

sveikute...nugi tikrai ar kursiokės ar grupiokės bet tikrai būsim...smagumėlis... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(blabla @ 2007 07 11, 07:34)
Į teisę ir valdymą įstojau su konkursiniu balu 16. Tik va įdomu gal kuri žinote kada būna įžanginės paskaitos neakivaizdininkams? Ir iki kada reikia sumokėt už mokslą? Regis iki rugsėjo?
Džiaugiuos kad įstojau nes norėjau keist specialybę, bet va kaip pajėgsiu mokytis ir kalt visus kodeksus neįsivaizduoju.

na šie visi dalykai ir mane labai domina...ir tos pačios mintys kamuoja...ar pajėgsiu...bet bus kaip bus...pirmas žingsnis padarytas...įstojom, o dabar tik stenktis belieka... drinks_cheers.gif
Papildyta:
idomu kiek iš viso i teise ir valdymą priėmė????
Papildyta:
Atsiliepkit, kas dar i teisę ir valdymą įstojo?
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 07 11, 08:03)
console.gif neliudek biblioteka
pabandyk paskambinti paklausti su kokiu maziausiu vidurkiu istojo i viesaji administravima  unsure.gif

nu as jau siiandien ieskau papildomu stojimu...i mru niekaip prisiskambint negaliu kas ten su tuo telefonu daros kad visada uzimta g.gif ...gal kas zinot kaip yra su teestinem ar nuotolinem studijom ar galima i jas istoti jei bakalauras soc darbo baigtas VDU o noriu istot i MRU? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(biblioteka @ 2007 07 11, 10:01)
nu as jau siiandien ieskau papildomu stojimu...i mru niekaip prisiskambint negaliu kas ten su tuo telefonu daros kad visada uzimta  g.gif ...gal kas zinot kaip yra su teestinem ar nuotolinem studijom ar galima i jas istoti jei bakalauras soc darbo baigtas VDU o noriu istot i MRU?  rolleyes.gif

as irgi ten ta pati baigiau doh.gif
Atsakyti
šiaip į tiesioginį viešajį administravimą patys didžiausi konkursai kažkodėl...nors pasirikęs specializaciją gauni tą patį viešojo administravimo magistrą g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 07 11, 10:04)
as irgi ten ta pati baigiau  doh.gif

nu ir sekmingai istojai i ta mru sveikinu 4u.gif o ka man dabar su ta savo specialybe daryt tiesiog neisivaizduoju, gal grizt i VDU ir vbandyt dieniniam magistrran stot gal da priims bet bijau kaip ten su lankymu ar privalomos paskaitos gal ka zinai?
Atsakyti