Įkraunama...
Įkraunama...

Mykolo Romerio universitetas, MRU

QUOTE(Sigrida @ 2007 07 10, 16:14)
OI MYLIU TAVE AMRY... O VILNIUJE AR KLAIPĖDOJE???? AČIŪ TAU...

a vot žinok nerašo miesto... g.gif rašo tik lentelėj, ką tau nukopinau g.gif
Atsakyti
AČIŪ MERGINOS UŽ SVEIKINIMUS...IR JUS SVEIKINU bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
Sveikinu ir aš visas įstojusias smartass.gif bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigrida @ 2007 07 10, 15:17)
AČIŪ MERGINOS UŽ SVEIKINIMUS...IR JUS SVEIKINU  bis.gif  bis.gif  bis.gif

būsim kursiokės drinks_cheers.gif o gal ir grupiokės bigsmile.gif
Atsakyti
kuri galit paziureti pagrindiniu studiju Nr. 0363
neakivaizdinis bakalauras
man neatsidaro
aciukas
Atsakyti
QUOTE(jurgelizz @ 2007 07 10, 17:53)
kuri galit paziureti pagrindiniu studiju Nr. 0363
neakivaizdinis bakalauras
man neatsidaro
aciukas

kad siandien skelbe magistro sarasus blush2.gif apie bakalaura nieko nezinau unsure.gif
Atsakyti
nu as jau buvau atsidarius bet savo registracijos numeriuko neradau 4665 cry.gif ar nemokejau ieskoti...gal kas galit padeti ar patarti ka dabar daryti...vidurkis tai geras buvo 14.4 ar gali buti kad neistojau...gal apeliacija duot ar skabint nebeisivaizduoju...sad.gif
Papildyta:
gal kas galit pasakyt su kokiais vidurkiais istojot i viesojo administravimo magistra? verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(biblioteka @ 2007 07 10, 19:20)
nu as jau buvau atsidarius bet savo registracijos numeriuko neradau 4665  cry.gif ar nemokejau ieskoti...gal kas galit padeti ar patarti ka dabar daryti...vidurkis tai geras buvo  14.4 ar gali buti kad neistojau...gal apeliacija duot ar skabint nebeisivaizduoju...sad.gif
Papildyta:
gal kas galit pasakyt su kokiais vidurkiais istojot i viesojo administravimo magistra? verysad.gif  verysad.gif

mano viidurkis 15.3 istojau i VA neakivaizdiniu
bet nezinau ar dziaugtis ar ka? doh.gif
Atsakyti
As tik dabar galejau prisijungti ir paziureti. Taigi, istojau, bet irgi nezinau ar dziaugtis... ax.gif Gal galit pasakyt su kokias vidurkiais istojot i teise ir valdyma. Mano 15.26, bet i sitos kaip pagrindines nesirinkau, bandziau realiai ziureti i padeti darbo rinkoje. mirksiukas.gif
Visas istojusias SVEIKINU. 4u.gif
Atsakyti
nu realiai tai jau as turiu gan nebloga darba tai stojau i viesaji nes man tokios zinios reikalingos labai ir laaabai liudna kad neprieme sad.gif argi niekas is cia esanciu mamyciu nebandet stot i viesaji administravimo magistra? labai idomu butu suzinot su kokiu vidurkiu siemet buvo galima...?
Papildyta:
o kodel tu nesidziaugi nesuprantu? unsure.gif
Atsakyti
Sveikinu visas įstojusias thumbup.gif

Aš asmeniškai į Europos Sąjungos politiką ir administravimą - labai labai norėjau ir bijojau, kad bus per mažas vidurkis, bet šiandien vos nuo kėdės nenuvirtau, kai pamačiau, kad esu priimta - valio!!!!!!!!!!!!!!!!!! clap.gif clap.gif clap.gif

Biblioteka, o juk dar bus papildomas kvietimas?
Atsakyti
QUOTE(modestina @ 2007 07 10, 21:01)
Sveikinu visas įstojusias  thumbup.gif 

Aš asmeniškai į Europos Sąjungos politiką ir administravimą - labai labai norėjau ir bijojau, kad bus per mažas vidurkis, bet šiandien vos nuo kėdės nenuvirtau, kai pamačiau, kad esu priimta - valio!!!!!!!!!!!!!!!!!!  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Biblioteka, o juk dar bus papildomas kvietimas?

O kokiu vidurkiu istojai i ES politika ir administravima? g.gif
Atsakyti