Įkraunama...
Įkraunama...

Mykolo Romerio universitetas, MRU

kazi nemaciau,o Sigrida istojo i savo svajota specialybe? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 07 10, 15:32)

vat aš ir galvoju apie ją.. kažkaip pražiopsojau ar inai nieko iš tikro nerašė dar? g.gif
Atsakyti
perzvelgiau visas zinutes, nieko nerase unsure.gif gal dar nepaziurejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 07 10, 15:44)

perzvelgiau visas zinutes, nieko nerase  unsure.gif  gal dar nepaziurejo  unsure.gif

perzvelgiau visas zinutes, nieko nerase  unsure.gif  gal dar nepaziurejo  unsure.gif

turbūt nepažiūrėjo.. g.gif

a kaip tu kitiem paaiškinsi, kuom būsi baigus? lotuliukas.gif
nes man mama sako "tai kas būsi, ką dirbt galėsi?", sakau "strategas būsiu" lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos aš niekaip neieinu ...neatidaro man puslapio... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigrida @ 2007 07 10, 15:54)

pasakyk savo nr mirksiukas.gif aš pabandysiu įeit mirksiukas.gif
Atsakyti
3142 ir dar jei išeis 4223
Atsakyti
einu ir as padesiu ieskoti doh.gif

manes tai klausia kas cia per dalykas unsure.gif sakau nu ka zinau, viesojo sektoriaus strateginis valdymas lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigrida @ 2007 07 10, 15:57)

4223 Teisė ir valdymas (2.5 metai) Neakivaizdinės studijos Mokantis(-i) už studijas
3142 Teisė ir valdymas (2.5 metai) Neakivaizdinės studijos Mokantis(-i) už studijas

sveikinimai bis.gif bis.gif bis.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
o jau paziurejai thumbup.gif

Sveikinimai Sigrida drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 07 10, 16:06)

manes tai klausia kas cia per dalykas  unsure.gif  sakau nu ka zinau, viesojo sektoriaus strateginis valdymas  lotuliukas.gif  thumbup.gif

manes tai klausia kas cia per dalykas  unsure.gif  sakau nu ka zinau, viesojo sektoriaus strateginis valdymas  lotuliukas.gif  thumbup.gif

mane tai jau pradeda erzint, kai klausinėja to pačio doh.gif nu lyg aš žinau, pati tik pavadinimą paskaičius stojau doh.gif arba - "tai kas būsi" "kur dirbsi"? lyg dėl magistrantūros keisiu gyvenimą - keisiu darbą, būsiu tas ar anas, a bakalauras matai nieko nereiškia doh.gif tai sakau "darbas liks tas pats, o aš jau esu užaugus ir esu statistikė, tai kas čia per klausimas - kuom būsi??" doh.gif
Atsakyti
OI MYLIU TAVE AMRY... O VILNIUJE AR KLAIPĖDOJE???? AČIŪ TAU...
Atsakyti