Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kirpimas

mes 1 karta kirpomes sukakus 1 metukams, musu kirpeja prietaringa, sako galima tik sukakus 1 metukui blush2.gif
Atsakyti
Mes avo vaikinuką kirpom pirmą kartą 1m 7 mėn (kirpčiukus buvau pakirpus šiek tiek anksčiau). Anksčiau buvo gaila kirpt, nes labai gražu buvo tos kelios garbanėlės... wub.gif Bet paskui pamatėm, kad jau pačiam vaikiukui trukdo tie ilgesni plaukiukai. kirpau pati su kirpimo mašinėle. Pabandžiau, pasakėm, kad paskui kirpsim ir tėtį ir mažius galės pats tėtį kirpt - tai sėdėjo ramiausiai lotuliukas.gif Kirpau taip, kad liktų plaukučiai gan normalaus ilgio (ne plikai biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(konfetti @ 2011 11 04, 18:10)
Mes avo vaikinuką kirpom pirmą kartą 1m 7 mėn (kirpčiukus buvau pakirpus šiek tiek anksčiau). Anksčiau buvo gaila kirpt, nes labai gražu buvo tos kelios garbanėlės... wub.gif  Bet paskui pamatėm, kad jau pačiam vaikiukui trukdo tie ilgesni plaukiukai. kirpau pati su kirpimo mašinėle. Pabandžiau, pasakėm, kad paskui kirpsim ir tėtį ir mažius galės pats tėtį kirpt - tai sėdėjo ramiausiai  lotuliukas.gif Kirpau taip, kad liktų plaukučiai gan normalaus ilgio (ne plikai  biggrin.gif )

Šaunu thumbup.gif ,reikės ir mums praktikoje pritaikyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Patarkit, kur Vilniuje apkirpti metuku mergyte? Plaukai garbanojasi, tad gale mums visai netrukdo,bet priekyje akis uzdengia, tenka pastoviai risti "palme". Pati bijau negraziai pakirpt, nes vietoj nenusedi.
Nenoriu kad pirmakart isgasdintu kirpeja...
Atsakyti
Savo vyrukui iki metukų galiukus apkirpdavau pati, o 1 m 3 mėn jau ėjom į kirpyklą, nes buvo per ilgi, kad nukirpčiau pati.
Atsakyti
mums 1,4men tai pati dar tuos pukelius apkarpau berniukui su zirklem ,pas mus labai neauga plaukai tai su kirpimu nera problemų tik soniukus aptrumpinu
Atsakyti
vesdavau pas pažįstamą kirpėją, bet dabar išvykusi, tai neseniai mašinėle apkirpom, labai nustebom kad leidosi ir visai patenkintas buvo smile.gif
Atsakyti
Mano sūnui greit metukai, tai dar nekirpau visų plaukučių, tik aplink ausytes apkerpu su žirklutėmis. Įdomu, kaip bus kai prisiruošim visus patrumpinti unsure.gif
Atsakyti
dukrai tuoj trys, tj be jokiu problemu leidziasi kirpti - tikra mergiote, svarbu kremu patepti, pasukuoti, pakvepinti. sedi ir laukia kol apkirpsi

o va sunu visai neseniai apkirpau, kuriam 1m ir 2men. plaukai jo labai greitai auga ir stori, bet neleidzia nei prie plauku listi, nei ausu, zodziu, grifkute ir ta per asaras rankas suemus, nes kj tik bandai kirpt, arba prie plauku listi, iskart su rankytem musa. bet.. yra didziulis teletabiu fanas, tj kj reikejo apkirpt visa, ijungiau teletabius, pasisodinau priesais i maitinimo kedute, glosciau glosciau ir apkirpau smile.gif

gal kam pades irgi toks budas smile.gif
Atsakyti
Savo mazaji vaikiuka kirpau pati tik viena karta ir visai neblogai gavosi smile.gif
Atsakyti
Aš savo vaiką kerpu pati jau 3 metai,nes labai kyrpikloi išgazdino
puikiai išeina thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus tėtis - kirpimo meistras lotuliukas.gif Bet sūnelį ne visada galima įkalbinti kirptis.. kažkaip nenori, negali ilgai ramiai pasėdėti doh.gif
Atsakyti