Mes kermapės Mažylių kirpykloje Kaune, Savanoriu pr.
Kiek mačiau jie ir facebooke savo psl turi. http://www.facebook....la/285256772244
O maniske uzsispyrus kirptis nenori
,plaukai vos ne sikniuka dengia
kol susisukuojam tragedija,o ir tie galiukai tokie plonyciai,reik kirpt butinai
Na derybos atkakliai vyksta,manau greitu laiku trauksim i kirpykla

Kirpom plaukus masinele turbut nuo sesiu menesiu

Dukrytei pati pakerpu kirpcius ir galiukus, o berniukas dar nekirptas, skysti tie jo plaukai visiskai.
Nors mano dukrytei tik 7 menesiai, greit jau trecia karta kirpsiu kirpciukus, nes lenda i akis
Tikrai nelengvas darbas

Be reikalo klausiau pliurpalų ir nekirpau saviškiui plaukučių anksčiau, laukiau iki metų. Lindo į akis baisiausiai, tai ant šono šukuodavau. Dabar taip nebedaryčiau, kirpčiau tik gimusiam, nes ir atrodo normaliau, ir vaikui patogiau.
Pirmą kartą kirpomės spec. vaikų kirpykloje, tačiau sūnus sėdėjo man ant kelių, neįdomu jam buvo nei tos mašinytės - kėdės, nei kiti žaislai. Sekantį kartą vesiu pas savo kirpėją kirptis
kirpimas mums irgi didelė problema, nes nesiduoda. Nors kirpomės jau 2 kartus per 2 metus
galbut cia uzsuka ir kirpejos,turiu klausima ar imanoma espreso kavos spalva dazytus plaukus atsviesinti iki blondinisku?
per kiek kartu tai imanoma padaryti jeigu imanoma,nes man tamsiai plaukus isdaziusi kirpeja tvirtina,kad tai padaryti nerealu.
per kiek kartu tai imanoma padaryti jeigu imanoma,nes man tamsiai plaukus isdaziusi kirpeja tvirtina,kad tai padaryti nerealu.
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2011 06 20, 21:43)
galbut cia uzsuka ir kirpejos,turiu klausima ar imanoma espreso kavos spalva dazytus plaukus atsviesinti iki blondinisku?
bet kokius plaukus iššviesinti įmanoma,tik klausimas kaip jie atrodys po to ir per kiek laiko patapsite blondine.Dažant iš tamsių plaukų į šviesius,geriausia būtų nedaryti kelių šviesinimų iš eilės,plaukai taip labiau pažeidžiami,bet vaikščioti įvairių spalvų vaivorykšte,kol pereinama prie norimo rezultato,taip pat sudėtinga.O jau su kuo juos iššviesinti,priklauso nuo Jūsų plaukų,kokia natūrali spalva,su kokiais dažiukais dažyta,koks plauko pigmentas-tai be galo svarbu,taip pat kokia jų būklė.Tad patarti kažką nematant,nejaučiant sudėtinga,o juolab kiekvieno žmogaus plaukas skirtingas ir tik padirbus ne vieną kartą,galima įvertinti situaciją,kaip geriausiai nudažyti kuo mažiau žalojant plaukus