QUOTE (auges @ 2004 01 14, 06:43) |
O pakirpom tai labai lengvai: ijungem reklama per TV, i vaikas sustingo. O tada jau daryk ka nori, nors plikai nuskusk. |
aš savo vyresnėlį sodindavau į bliūdą su vandeniu (vasara karšta buvo

Maniske tai pati kirptis nori.
Tik pamato zirkles, tai tuoj, tai man plaukus kirpk, tai nagucius kirpti laikas.
O mociute truputi tuo piktnaudziauja, tai kaip tik pas mociute i svecius isvezam, tai parsivezam visai be kasu. Mat, mociute nusprendusi, kad "tu triju plauku ant galvos" ner cia ko i kasas augint.
O mano dukrytes supratimas jau kokia trecia savaite sustojo ties: "as ne mergaite, as neturiu kasyciu". Ir niekaip kitaip isaiskint negalim.
Nors maniskei plaukuciai jau predejo tanket, tai gal ir tas kasas uzsiauginsim

Tik pamato zirkles, tai tuoj, tai man plaukus kirpk, tai nagucius kirpti laikas.
O mociute truputi tuo piktnaudziauja, tai kaip tik pas mociute i svecius isvezam, tai parsivezam visai be kasu. Mat, mociute nusprendusi, kad "tu triju plauku ant galvos" ner cia ko i kasas augint.

O mano dukrytes supratimas jau kokia trecia savaite sustojo ties: "as ne mergaite, as neturiu kasyciu". Ir niekaip kitaip isaiskint negalim.

Nors maniskei plaukuciai jau predejo tanket, tai gal ir tas kasas uzsiauginsim

QUOTE (Konsuela @ 2004 01 14, 07:03) |
Maniske tai pati kirptis nori. ![]() Tik pamato zirkles, tai tuoj, tai man plaukus kirpk, tai nagucius kirpti laikas. O mociute truputi tuo piktnaudziauja, tai kaip tik pas mociute i svecius isvezam, tai parsivezam visai be kasu. Mat, mociute nusprendusi, kad "tu triju plauku ant galvos" ner cia ko i kasas augint. ![]() O mano dukrytes supratimas jau kokia trecia savaite sustojo ties: "as ne mergaite, as neturiu kasyciu". Ir niekaip kitaip isaiskint negalim. ![]() Nors maniskei plaukuciai jau predejo tanket, tai gal ir tas kasas uzsiauginsim ![]() ![]() |
REIKĖS PAŽIŪRĖTI, KAI PASVEIKSIM

Mes savaitgalį kirpom jau n kartą. Visai nebijo. Tik pirmą kartą kerpant labai juokėsi, nes kaklą kuteno. O šiaip su kirpimo mašinėle kerpa tėtis. Net laikyti nebereikia. Pats sėdi ramiai ir laukia. Nagus rankų kerpam puikiai, po to dildinam, o jau kojų tai tik su žviegimu.
Aš dičkei pirmąkart 6mėn kirpau, antrą 1metukų, o nuo tada auginam, dabar jau iki šiknos, taip sakant
O mažei jau 8 mėn bet dar nekirpom, nors jau laikas butu, bo beveik į akis lenda
tik nezinau kaip pavyks, labai jau judri

O mažei jau 8 mėn bet dar nekirpom, nors jau laikas butu, bo beveik į akis lenda

QUOTE (ema @ 2004 01 14, 09:48) |
REIKĖS PAŽIŪRĖTI, KAI PASVEIKSIM ![]() ![]() ![]() ![]() |
Reiks pasinaudot, gal kokia stilinga sukuosena sukurpsit, jei tik nepasibranginsit

ash savo vyruka pirma karta kirpau vasara, tada drauge su mashinele, beveik plikai nukirpo, kad nebutu karshta, asharu ashareliu buvo, drauge kirpo, ash laikiau, drauges vyras prieshais kadrili shoko, vaika linksmino, niekas negelbejo, po to karto jau 2 kartus ir kirpykloj buvom, sedi ramiai, bet va atsiseda i kede ishsizhioja, kai nuimu nuo kedes uzhsichiaupia, nors belaukdamas eiles, puse kirpyklos aukshtyn kojom apverchia, o kedej visas krutumas ishgaruoja

As tai vonioj kerpu, koki karta per menesi. Kadangi siek tiek kirpejos praktikos turiu tai ir vaiki stengiuosi graziai apkirpti, o vonioj labai gerai, kol pliuskenasi imi ir kerpi, is vienos puses pasisodinu is kitos, taip ir pakerpu nieko net nepajunta. Kartais kad butu paprasciau ir su masinele apzarijam, tik tada jau pagalbos reikia. Vyras buna uz klouna, suima uz zandu ir laiko kad galva nekrutetu o tuo tarpu dar visokias grimasas isdarineja. Greitai susitvarkom. Manau svarbiausia nebijoti ir kirpima padaryti tarsi atrakcija ar zaidimu: va dabar as kirpsiu o paskui paziuresim veidrosyje kas gavosi: Jei mergaite didesne as dar leisciau ir jai kokia lele apkirpti, kad pamatytu jog nieko cia baisaus.
Na, su kirpciukais tikrai vargas- jau kai pradejai kirpt, tai po to nespeji trumpint
As pirmakart maze apkirpau, kai buvo gal 2-3 men., gime ji su tokiu dideliu kuokstu plauku ant virsugalvio. Anyta vis dziaugesi- bus kur banta irist, o as paemiau ir nukirpau...
Po to gal kokiu 9 men. jau kirpom kirpciukus, nes i akytes lindo. Metu- jau visa "sukuosena" darem, o po to kaip pradejo plaukai augt...
O dabar kirpciukus jau atsiauginom- prisegu ar surisu, nes netinka jai o ir kirpt daznai nebeleidzia. Kerpu pati, irgi geriausiai sekasi vonioje
Bandem nusivest i kirpykla, bet nepavyko ikalbet, kad leistu apkirpt... Teks mamai vel pasidarbuot, nes labai jau veliasi mums tos "kasos"- sunku issukuot po nakties. Siaip manau, kad kol vaikiukas mazas geriausiai kirpt trumpai- tiek berniuka, tiek mergaite. Ir i akytes nelenda, vasara ne taip karsta. O jau nuo kokiu 1.5 metu galima ir kasytes pradet augint. Jau tada galima ir susegt, ir surist plaukiukus.

Savo berną mes maždaug nuo metų kirpom mašinėle. Lengva, paprasta ir vyriška
O merginai norim užaugint kasas, tik va kirpčiukai nedorėliai į akytes labai lenda
Prisiskaičiau jūsų patarimų, ir bandžiau tai šiaip, tai taip prisigretinti prie jos su žirklėmis, bet kad dukrytė taip spurda... Taip ir liko nekirpta. Teks vėl segtukus išbandyti. Anksčiau tai su visais plaukais juos išsiraudavo, bet dabar pamėgo maivytis prieš veidrodį kuo nors "pasipuošusi", tai gal ir segtukai pramuš
?

O merginai norim užaugint kasas, tik va kirpčiukai nedorėliai į akytes labai lenda

Prisiminiau, kad savo sunu, kol buvo mazas, kirpdavau mieganti. "Kietai" miegodavo...