Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kirpimas

Mano dukrytės plaukučiai užaugo jau tiek, kad pradėjo lįsti į akis smile.gif . Reiktų nukirpti bent kirpčiukus, bet net nežinau nuo ko pradėti unsure.gif . Bijau su žirklėm net eiti prie jos, o jau kirpti tai iš vis...
Ką jūs darot su mažylių šukuosenom? Kaip kerpat? O gal geriau pakentėti ir paauginti, kad paskui nereikėtų kirpčiukų karpyt kiekvieną mėnesį unsure.gif ?
Atsakyti
Savo bicui kirpau jau 2 kartus. Viena kai buvo 7 men, nes buvo vasara ir jam prakaitavo kakliukas nuo tu plauku, o kita tai 11 men. Buvo tikrai baisu, bet su vyro pagalba siaip ne taip nukirpome. Tiesiog suemiau slapius plaukucius ir nukirpau, sleivai kreivai gavosi tongue.gif
Atsakyti
Mes kerpames nuolat nuo 6 men amziaus. Is pradziu su zirklem, kol visai kvailiukas buvo, o jau nuo metu, beziuredamas kaip as tete kerpu su masinele, uzsimane, kad ir jam taip daryciau. Zyzimo nebijo visai, bet megsta ziureti i veidrodu kai kerpu ir tada abu su tete dziaugiasi kokie jie striuki-buki... O man pinigai tauposi... smile.gif
Atsakyti
mano merginos seveliura tai tokia ispudinga buvo blink.gif plaukai visur skirtingo ilgumo, o ant pakausiio tokie baisingai ilgi ir amzinai susisiause biggrin.gif tai tata kazkada uzsiknises liepe man vaika laikyti, o pats apkirpo biggrin.gif dabar mergina irgi nekaip atrodo tuo atzvilgiu, nes labai muistesi beperkama rolleyes.gif
Atsakyti
Visu pirma paskau, kad tais prietarais, kad iki metu kirpti negalima netikiu, nes visvien kas nors apie tai parasys. Tai va. Visu antra, tai mano dukrytei jei kas ir sparciai augo, tai paukai nuo momenelio kaktos ir akiu link. Zodziu ciubas toks ph34r.gif O pakausis kaip tilviko buvo. Tai negi dabar taip nelygiai augint? Pakirpom, kai septyni men buvo. Kirpykloje turu drauge, tai ji taip lengvai bekalbindama keliais mostais kirpciukus praretino ir patrumpino.
O paskui pati. Kai miegojo pietu miego. Aisku rezultatas nelabai ten koks, teko koreguot rolleyes.gif , bet nors mate, kur eit.
Dabar kai susilygino as ir pati svarstau, gal augint? Tikriausiai bandysim augint. Paskui surisiu kasyte ir rami galva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mute: 13 sausio 2004 - 23:30
Mes kirpom jau metinukei pries 2 sav. Bemaudant. Lengviausia buvo uzpakali prie kaklo "uzuolaideles" nukirpti. Ji sau zaide, pliuskenosi, kazka krapste, o as slapius plaukucius suemiau ir nudziorinau. Galvojo, gal kad glostau rolleyes.gif Is priekio sunkiau, nes viska mato smile.gif bet uzkalbinau ir tevelis per viena karta cirkstelejo. Na bet pas ja nedaug buvo, reikejo tik tokius nutysusius siulus prie kitu prilygint.
O siaip tai biski bachuriskai gavosi unsure.gif
Atsakyti
man atrodo pakentėk, nes po to išties vargsi su kirpčiukais, gal kas turi ir geresnių pasiūlymų g.gif. O pas mus (6 mėn.) yra likę pirmųjų plaukų ir visur po du biggrin.gif: ant pakaušio, prie vienos ir prie kitos ausies, tai prieš šviesą cool atrodo. Jie tokie netrumpi apie 6 cm wink.gif
Atsakyti
As saviskiui gal 9-10 men. pirma karta kirpau, nes jau i akis lindo plaukai. O va uzvakar nukirpau jo tipo garbanas gale. Is pradziu dar siek tiek raitesi plaukeliai, tai visa nieko buvo, o kuo toliau augo, tai maziau garbanojosi. Uzkniso ir ciakst nukirpau gale. Dabar tikras berniukas gavos, siek tiek nukramsnota sukuosena, bet nieko, kaip pirmam kartui, tai net visai neblogai biggrin.gif
Atsakyti
Na, mes dar kasu nekirpom mazgei. Pamatytu mane vyras prie jos artinantis su zirklemis, pacia apzharintu laugh.gif Todel naudojam daug segtuku, gumyciu ir kitokios mergaitishkos atributikos tongue.gif
Atsakyti
O mes neturim dar ko kirpt sad.gif
Na pries pora savaiciu ilgiausius palukelius nukirpau, bet vos vos susirinko viena sruogele is nukirptu plaukuciu. Po teisybe jau ir baisoka darosi, kada gi tie plaukeliai augt prades, nes kaip ner taip ner (1.4m.)

O pakirpom tai labai lengvai: ijungem reklama per TV, i vaikas sustingo. O tada jau daryk ka nori, nors plikai nuskusk.
Atsakyti
Uffff.... pirma karta maze kirpom kai jai virs metuku siek tiek buvo wink.gif Tai vargom ja bekirpdami ir as, ir vyras ir dar brolis mano laugh.gif . Nes siaip jau plaukuciai ne kokie mazosios: tuomet buvo savotiska skiautere, be to dar ir 2 verpetai wink.gif . Tai po to laiko tik kirpciukus kerpu, visa kita auginam cool.gif . Siap paskutini karta kai kirpau, tai taip ramiai sedejo, o kai baigiau pareiske: DAR !!! laugh.gif
Dabar vis paziuriu i jos verpetus ir plaukus sterancius i visas puses unsure.gif tai jauciu oi kiek vargo pana tures paaugus. Nors paziurejus i siuolaikines sukuosenas... rolleyes.gif
O isegus koki segtuka ar surisus 'a la uodegytes' - teisbuna kokias 5 minutes.
Atsakyti
Kaip tik zadu sestadieni su abiem savo vyrais eiti i kirpykla pas pazistama kirpeja. Kol vyra kirps, tikiuosi mazasis (1m.) apsipras su aplinka ir po to jau leisis kirpejos kerpamas. Pirma syki kirpciukus apkirpau pati (nes siaubingai i akis lindo), dabar vel tas pats. O be to jau norisi ir kokia sukuosena islauzti. rolleyes.gif
Atsakyti