Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai

Na pasimeciau as per tas sanatorijas ir gydyklas ziuredama kur galima nuvaziuot su 2.gif pailset. Nuotraukos ne visur, tai neaisku koks ten remontas, kokie kambariai ir pan. nesuprantu, kaip issirinkti g.gif
Atsakyti
Mes visa seimynas spalio 8 - 10 varom i Egle wink.gif . Pasiimam ir pati maziausia, jam tai bus pirma didesne kelione tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (westa @ 2004 09 30, 08:57)
Mes visa seimynas spalio 8 - 10 varom i Egle wink.gif . Pasiimam ir pati maziausia, jam tai bus pirma didesne kelione tongue.gif

Westa ,kai grisi papasakok ispudzius.As irgi uzsisakiau Egleje savaitgali,bet tik lapkricio men.
Atsakyti
Jus man tundrai paaskinkit ar tikrai egles sanatorijoj , i 85 lt kaina ieina maitinimai, dvi nakvynes ir trylika proceduru g.gif Ar as ka nors ne taip supratau?
Atsakyti
QUOTE (alvija @ 2004 10 01, 21:44)
Jus man tundrai paaskinkit ar tikrai egles sanatorijoj , i 85 lt kaina ieina maitinimai, dvi nakvynes ir trylika proceduru g.gif Ar as ka nors ne taip supratau?

I 85 lt ieina viena nakvyne , 3 kartu maitinimas, 5 proceduros.Uz kita diena vel 85 ir t.t.
Atsakyti
hm man per telefona paaskino kad uz tuos 85 nakvoji viena nakti bet proceduras ir maitinima atseit gauni dvieju dienu g.gif , reiks pirmadieni vel skambintis ir idemiau klausytis laugh.gif
Atsakyti
O gal zinot, kas tos 5 proceduros ieinancios i suma? Ar jas pats renkiesi, ar jos is anksto numatytos?
Atsakyti
QUOTE (Nedurna @ 2004 10 02, 21:07)
O gal zinot, kas tos 5 proceduros ieinancios i suma? Ar jas pats renkiesi, ar jos is anksto numatytos?

Proceduras paskiria gydytojas pagal tavo susirgimus , poreiki ,bet ne visos ieina i ta sarasa kai kurias gali nusipirkt.Paziurek cia http://www.sanatorij...le/kainos4.html
Atsakyti
O klausykit, gal ir kvailokas klausimas, bet savaitgalis Eglej, lapkricio menesi 260 Lt cia dviems zmones ir nakvyne, ir manitinimas, ir proceduros.? Ar cia vienam zmogui? Galvociau, kad dviems, nes jeigu vienam, tai braagokai iseina.
Atsakyti
Čia nurodyta tokia kaina dviems žmonėms dvieviečiame kambaryje "savaitgalio programa" wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Nedurna @ 2004 10 02, 19:07)

Iš anksto numatytos yra procedūrų komplektas. Bet realiai tai tas procedūras skiria gydytojas, atvažiavus į sanatoriją.
Atsakyti
AS uzsisakiau lapkricio men.,tai man isaiskino,kad 3d.su maitinimu,dviem zmonem 260lt.Anksciau buvo320lt. Dabar nuolaidos.Reikia savaite pries vaziavima ,dar karta pasiskambinti.
Atsakyti