QUOTE (Carmen @ 2004 09 14, 14:56) |
Ar "Eglės" sanatorijoje teikiamas sveikatingumo kompleksas panašus į Afroditę? |
Cia suzinosi apie paslaugas ir kainas http://www.sanatorij...le/kainos4.html
Sveiki ir Sveikos:))
Gal kas buvot taip vadinamam Romantiskam savaitgaliui Druskininkuose?
Ten keletas viesbuciu ar sanatoriju tokius savaitgalius siulo? Noreciau savo vyrui padovanoti gimtadineio proga... Aisku ir as tuom pasinaudociau
Tai as cia jau perskaiciau. Bet mane domina tie konkretus pasiulymai Reginos , Violetos ... Savaitgalio programa dviems. Ten raso kad masazai vonios.... bet ar tai i kaina ieina .. ar kaip??
Paskaityk cia
http://www.sanatorij...?lang=lt&pID=24
http://www.sanatorij...?lang=lt&pID=24
Aš tai šeimos atostogoms gruodžio mėnesį užsakiau poilsį savaitei "Eglės santorijoje" dviejų kambarių liukse. Kaina vienam žmogui dabar 110 Lt. para (bet gruodžio mėn. bus kiek pigiau). Įeina 5 procedūros (aišku, turbūt ne tos, kurių norėtumėm, bet tiek to..kainos neuakštos, turėsim laiko pakaitomis su vyru lakstyt, tai nusipirksime ir trokštamas), 3 k. maitinimas ir nemokamai pirčių kompleksas (nes liukso kambarį ėmėm). Vaikui iki 3 m. apgyvendinimas nemokamas..mano panelė išranki, tai maitinimo sanatorijoje neimsiu jai, o pati paruošiu, nes "apartamentai" su virtuvėle Jau dabar ilgiuosi to poilsio
Mama ilsėjosi "Lietuva" sanatorijoje, tai nors pigiau, bet sakė, kad ne viskas gražiai sutvarkyta..tiesa visos procedūros viename pastate, nereik per lauką vaikščioti į gydyklas.
Mama ilsėjosi "Lietuva" sanatorijoje, tai nors pigiau, bet sakė, kad ne viskas gražiai sutvarkyta..tiesa visos procedūros viename pastate, nereik per lauką vaikščioti į gydyklas.
as tai gruodio menesiui irgi noreciau... bet tikriausiai reikia anksti uzsisakyti-o as dar tiksliai nezinau.... nu bet gal ka nors sumastysiu-reiks perskambinti ir pasiciekavinti:)
Klausiau kaip ten reikalai su paklausa ilsėtis..sakė, jei noriu gruodžio męėn,. užsisakyt, tai reiktų padaryti maždaug prieš mėnesį. Bet kadangi mano atostogos tiksliai planuojamos ir aš jau esu numačiusi datą, tai užsisakiau dabar, koks skirtumas..nėra reikalo delsti iki paskutinės minutės "galėsiu-negalėsiu..". Užsisakyti gali ir dabar, jei kas sutrukdys poilsiauti, tai tiesiog likus savaitei iki atvykimo į sanatoriją nepatvirtinsi rezervacijos tai yra būtina užsakinėjant iš anksto
Patys fainiausi savaitgaliai yra sveikatingumo centre Vilnius. Ten fainiausiai, komfortabiliausiai iruosta ir proceduru yra . Vienintele problemele, kad ten jie ir kainuoja nemazai
Viesbuciuose Violeta ir Regina irgi gerai, bet proceduru kaip ir nerasta.
Del Egles, tai man nepatinka jos isdestymas, nes norint eiti i proceduras reikia eiti per lauka... Bet ten bent jau patvarkyta kur baseinai ir pirtis. Tiesiog svaru, paprasta, bet skersveju nera. Ko negaleciau pasakyti apie Lietuva. Ten baseine buvau liepos menesi. Tai buvo kazkas baisaus - vieni skersvejai. Tiesiog dar nemodernizuotas, sovietinis iruosimas. Virsune buvo, kai reikejo issidziovinti plaukus. Uz plauku dziovintuva paprase 2 lt. Maistas tiek Eglej, tiek Lietuvoj man primena sovietines valgyklas.
O siaip savaitgaliu kaina yra ivairi ir labai atspindi galima komfortabiluma.
Daugiau info apie savaitgalius yra:
http://www.druskinin...x.php/lt/25401/
Viesbuciuose Violeta ir Regina irgi gerai, bet proceduru kaip ir nerasta.
Del Egles, tai man nepatinka jos isdestymas, nes norint eiti i proceduras reikia eiti per lauka... Bet ten bent jau patvarkyta kur baseinai ir pirtis. Tiesiog svaru, paprasta, bet skersveju nera. Ko negaleciau pasakyti apie Lietuva. Ten baseine buvau liepos menesi. Tai buvo kazkas baisaus - vieni skersvejai. Tiesiog dar nemodernizuotas, sovietinis iruosimas. Virsune buvo, kai reikejo issidziovinti plaukus. Uz plauku dziovintuva paprase 2 lt. Maistas tiek Eglej, tiek Lietuvoj man primena sovietines valgyklas.
O siaip savaitgaliu kaina yra ivairi ir labai atspindi galima komfortabiluma.
Daugiau info apie savaitgalius yra:
http://www.druskinin...x.php/lt/25401/
QUOTE (Rasma @ 2004 09 27, 08:19) |
Aš tai šeimos atostogoms gruodžio mėnesį užsakiau poilsį savaitei "Eglės santorijoje" dviejų kambarių liukse. Kaina vienam žmogui dabar 110 Lt. para (bet gruodžio mėn. bus kiek pigiau). Įeina 5 procedūros (aišku, turbūt ne tos, kurių norėtumėm, bet tiek to..kainos neuakštos, turėsim laiko pakaitomis su vyru lakstyt, tai nusipirksime ir trokštamas), 3 k. maitinimas ir nemokamai pirčių kompleksas (nes liukso kambarį ėmėm). Vaikui iki 3 m. apgyvendinimas nemokamas..mano panelė išranki, tai maitinimo sanatorijoje neimsiu jai, o pati paruošiu, nes "apartamentai" su virtuvėle Jau dabar ilgiuosi to poilsio Mama ilsėjosi "Lietuva" sanatorijoje, tai nors pigiau, bet sakė, kad ne viskas gražiai sutvarkyta..tiesa visos procedūros viename pastate, nereik per lauką vaikščioti į gydyklas. |
As ta pati uzsisakiau spalio 8- 9 d.d , tai dabar laukiu, nesulaukiu. Tik va musu daugiau vaziuos. O mazajam tai bus pirmoji kelione toleliau
QUOTE (Monet @ 2004 09 27, 12:07) |
Patys fainiausi savaitgaliai yra sveikatingumo centre Vilnius. Ten fainiausiai, komfortabiliausiai iruosta ir proceduru yra . Vienintele problemele, kad ten jie ir kainuoja nemazai Del Egles, tai man nepatinka jos isdestymas, nes norint eiti i proceduras reikia eiti per lauka... Bet ten bent jau patvarkyta kur baseinai ir pirtis. Tiesiog svaru, paprasta, bet skersveju nera. Maistas tiek Eglej, tiek Lietuvoj man primena sovietines valgyklas. |
Jo, pažiūrėjau 306 lt vien dvivietis kambarys Eina sau, geriau aš grynu oru pakvėpuosiu ir iki procedūrų pasivaikščiosiu..galva nuo šeimynos prasivėdins, bet tokios kainos Ir Vilniuje gali pailsėti už tokias sumas, ne prasčiau
Aš į druskininkus beldžiuosi, kad pakeisti aplinką ir porcedūras gauti pigiau..Man nelabai svarbi sienų spalva, svarbu būtų geras personalas ir procedūrų įvairovė
Valgyti nesiruošiu niekur, nors į kainą įeina Čia jau profesinė liga..
Ta propaguojama "SPA Vilniaus" europietiška virtuvė tik kvepia skaniau ir garnyrui agurkus gražiau išpjausto
Antra, kadangi esu dietininkė ir gal dar būsiu vis vien paėmėm liukso kambarį, kad galėčiau ką paruošt sau greito O trečia, važiuojame gi poilsiauti, taigi nesėdėsime užsidarę, lankysimės vietinės reikšmės restoranuose, kad būtų kuom pasiskųst grįžus į darbą
As pati viena planuoju spalio pabaigoje-lapkricio pradzioje vaziuoti savaitei laiko. Skambinausi vakar i "Egle" - tai sake nuo spalio 16 d. kainos pinga. O uzsisakyti pilnai pakaks pries dvi savaites.
Vienvietis kambarys dabar kainuoja 79 Lt., nuo spalio 16 d. kainuos 69 Lt., o as imsiu be maitinimo - tai dar -20 %, gaunasi apie 55 Lt.
Tai va. Proceduras manau reikes geresnes pirkti. As irgi labai jau noriu vaziuoti.
Gal kas ilsejotes uz tokia kaina. Idomu, kokios proceduros i ta kaina ieina??
Vienvietis kambarys dabar kainuoja 79 Lt., nuo spalio 16 d. kainuos 69 Lt., o as imsiu be maitinimo - tai dar -20 %, gaunasi apie 55 Lt.
Tai va. Proceduras manau reikes geresnes pirkti. As irgi labai jau noriu vaziuoti.
Gal kas ilsejotes uz tokia kaina. Idomu, kokios proceduros i ta kaina ieina??