Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai

QUOTE(rasulka @ 2005 11 09, 09:14)
Liuksas kainuoja 120 lt/para, brangoka..., bet kazkaip norisi normalesnem salygom:), kai liuksa imi tai dar i pirciu kompleksa vaikstai "nemokamai":) dvivietis kainuoja rodos 95 lt/parai, cia jei su svedisku stalu.

aisku kas buvo Vilnis Spa tai visi gyre, sake nerealu, pailsi labai gerai... nu bet uz penkiu dienu kelialapiuka i Vilnius Spa gali nulekt ir Egipte pasisildyti...

Rasulka, paaiskink tu mano durnai galvai-120 ir 95 lt., tai vienam zmogui parai ar dviems???? g.gif doh.gif

Nes kai pavasari buvau Egleje, tai uz 3d. dvivieciame kambaryje(ne liukse!!!) mokejome 400 lt.Kambaryje padarytas remontas, yra saldytuvas, televizorius, baldai nauji, patalas net siugzda... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Is esmes mes ten tik pernakvoti ie ateidavome, tai kam tas liuksas?

Paaiskink, kuo jis skiriasi nuo paprasto.... wub.gif Sakau, naaaa, nebent su vyyyru noretume ilgaaai lovoje vartytis, ant duru rankenos pakabine uzrasa-,,Netrukdyti,,.... biggrin.gif ...ir dar pusrycius i lova uzsakyti...Bet juk neatnes, a neeeeee biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ir kodel pirciu kompleksa veltui rasei kabutese... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vailet: 09 lapkričio 2005 - 22:55
Sveikos!
Uzsisakem su vyru savaitgalius "Reginos" ir "Druskininku" viesbuciuose. Dabar esu pasimetusi, nezinau kuri ishsirinkti.... Ar galetumet patarti???? Mane domintu:
1. Reginos kambariai (ar didele vonia?), maistas ir masazo kokybe
2. kiek zinau "Druskininkuose" maitinimas ir kambariai yra puikus, ar ne?
3. "Druskininku" pirties ir masazo kokybe? Ar ten ne konvejeris po 15 min masazui?

Siaip "Druskininkai" kainuoja daugiau, tai kyla klausimas ar tikrai verta? Gal butu racionaliau vaziuoti i Regina ir patiems uzsirasyti i gydykla ir pan? Tuomet kaina bus ta pati, bet uztat esu garantuota, kad pvz. Afrodites procedura tikras rojus:)

Kas buvo Reginoje ir Druskininkuose? HELP!:)

Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Iren Adler @ 2005 11 10, 08:34)
Sveikos!
Uzsisakem su vyru savaitgalius "Reginos" ir "Druskininku" viesbuciuose. Dabar esu pasimetusi, nezinau kuri ishsirinkti.... Ar galetumet patarti???? Mane domintu:
1. Reginos kambariai (ar didele vonia?), maistas ir masazo kokybe
2. kiek zinau "Druskininkuose" maitinimas ir kambariai yra puikus, ar ne?
3. "Druskininku" pirties ir masazo kokybe? Ar ten ne konvejeris po 15 min masazui?

Siaip "Druskininkai" kainuoja daugiau, tai kyla klausimas ar tikrai verta? Gal butu racionaliau vaziuoti i Regina ir patiems uzsirasyti i gydykla ir pan? Tuomet kaina bus ta pati, bet uztat esu garantuota, kad pvz. Afrodites procedura tikras rojus:)

Kas buvo Reginoje ir Druskininkuose? HELP!:)

Aciu!

na, aš siūlyčiau "Druskininkus", jei kaina ir didesnė, tai paslaugų įvairovė - taip pat. O dėl konvejerio, tai gydyklose jis irgi "veikia". Svaitgaliais aš neįsivaizduoju, kur to konvejerio Druskininkuose nebūtų. "Druskininkuose" ir maistas, ir kambariai geri, pirtis, masažas - taip pat, vienas minusas, kad pirty nebūsite vieni tą valandą, kuri priklauso, kaip pvz., "Galioj".
Atsakyti
QUOTE(kava @ 2005 11 10, 08:43)
na, aš siūlyčiau "Druskininkus", jei kaina ir didesnė, tai paslaugų įvairovė - taip pat. O dėl konvejerio, tai gydyklose jis irgi "veikia". Svaitgaliais aš neįsivaizduoju, kur to konvejerio Druskininkuose nebūtų. "Druskininkuose" ir maistas, ir kambariai geri, pirtis, masažas - taip pat, vienas minusas, kad pirty nebūsite vieni tą valandą, kuri priklauso, kaip pvz., "Galioj".

Aš irgi siūlyčiau "Druskininkus", nors tiesą pasakius "Galioje" nebuvau, bet "Druskininkuose" tai labai patiko thumbup.gif
Dėl konvejerio irgi pritariu, savaitgaliais visur žmonių galybė, o dėl pirties ir kitų vandens procedūrų, tai "Druskininkų" viešbutyje buvome 6 žmonės, vieni kaitinosi, kiti voniose mirko, biškelį buvo keista, kai teko kitur būti ir vieniems, bet kai žinom, kad visi susirinkom to paties, t.y. pailsėti ir atsipalaiduoti, tai per daug ten niekas ir nesipriklino mirksiukas.gif
Atsakyti
Į "Galios" pirtį man atrodo galima nueiti ir pabūti ir iš kito viešbučio... Bent jau praeitą savaitgalį, tai Galioje buvo daug laisvo laiko pirtyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasulka @ 2005 11 09, 12:22)
Nu gal cool.gif , bet kadangi anksciau nebuvus sanatorijoj, tai negaliu matyti privalumu pries silta krasta:)

tai nieks nebuvo paskutiniu metu Eglej???

Buvau prieš mėnesį. Ėmėm savaitgalio kompleksą "Man gerai". Kaina, atrodo, 440 lt. su gyvenimu liukse ir švedišku stalu. Nuomonių prisiskaičiau visokių, vienoms labai patiko, kitoms -ne. Apie gyvenimo sąlygas ir maitinimą tikrai nieko blogo negaliu pasakyti. Maisto pasirinkimas tikrai didelis. Na, bet procedūros...... ir ta visa sovietinė aplinka, kad ir tas vaikščiojimas į procedūras per lauką, ilgi koridoriai, senos patalpos. Ateini, nusirengi, 15 min. tave paprocedūrina, vėl rengiesi ir vėl eini per lauką namo. Na, tokios sanatorijos tikrai ne man. Ir tikrai nemanau, kad tai yra vieta jauniems žmonėms, romantikos tikrai nepajutau, nes aplink begalės senų, ligotų žmonių, rusų ir t.t. Keletas "mielesnių" prisiminimų.
Labai "patiko" tvarka baseine. Atėjus, turėjome įsigyti kepuraites po 3 lt. Seniai, teko būti tokiam baseine, kur reikėtų naudoti tas stebuklingas kepuraites. Šiaip pirčių buvo net kelios ir infraraudonųjų spindulių, ir garinė ir dar kažkokia. Pirtys patiko. Tai va, į kainą įena 1 val. baseino ir pirčių komplekso.Praėjus valandai, išėjo prižiūrėtojas, kuris visiems sušuko, kad laikas jau baigiasi ir laikas lipti iš baseino, nes laukia jau kita pamaina. Atėjus į rūbinę, net išsigandau, stovi pilna moteriškių su stiukėmis ir laukia spintelių, nes visos užimtos. Teko greitai suktis. O įsidėjau kremų, galvoju issitepsiu ir ten, ir ten. Per tokį skubėjima net veido nepasitepiau. Labai nemėgstu kuistis, kai kazkas stovi už nugaros ir žiūri. Tai, va tokia buvo pirties diena.
Sekančia diena šalia visų kokteilių ir masažų, turėjau labai "nuostabią" raminančia vaistažolių vonia. Aplinka tarybine, patalpos seniai remonto nemačiusios, plytelės senos. Vonios senumas turbut nuo sanatorijos pastatymo laikų. Į vonia pripylė kažkokio vaistažolių koncentrato ir liepė atsipalaiduoti. Man nelabai tas gavosi, nes aplinka tikrai nenuteikianti atsipalaidavimui. Baisu į vonios kraštą net galvą atremti(dėl abejotinos švaros) Už pertvaros girdėjosi, kaip valytoja plauna grindis, grežia skudura. Na, turbūt vaizdžiai papasakojau.
Taip pat teko pasinaudoti skaitykloje internetu. Tiksliau, norejome pasinaudoti, bet nepavyko. Pirmiausia, moteriškė išrašė mums pajamų orderį 2 lt. už būsimą pasinaudojimą internetu, bet internetas neveikė. Liepė ateiti kitą dieną, bet ir kitą dieną neveikė. Tada, ji nemokėjo, kaip mums atiduoti pinigus už nepanaudotą paslaugą, juk orderis jau išrašytas. Sakom, rašykit, kad sugadintas. Sako, tai, kad aš čia viską gerai parašiau, aš čia nieko nesugadinau. Na, vienu žodžiu....
Nors, daugeliui tikrai patiko ir nedaryk išvadų vien iš mano įspūdžių. Gal tai tikrai gera vieta nuvažiuoti su mažais vaikais, ar tėvais. Ir gal ne visų tokie poreikiai, kaip mano. Mėgstu komfortą ir esu tos nuomonės,kad jei gali skirti 400 lt. šiaip sau savaitgaliui, tai pridejus gal tik 100 daugiau turesi super savaitgali, pvz. SPA Vilniuj. Manau, į Eglę su draugu ar vyru galėsi nuvažiuoti po 20 ar 30 metų. Tada, tikrai bus pats tas. Bet dar kartą sakau, čia tokia mano nuomonė. O komentarų ir atsiliepimų, jei perskaitei visus, tikrai daug.
Atsakyti
QUOTE(vailet @ 2005 11 10, 00:54)
Rasulka, paaiskink tu mano durnai galvai-120 ir 95 lt., tai vienam zmogui parai ar dviems???? g.gif  doh.gif

Nes kai pavasari buvau Egleje, tai uz 3d. dvivieciame kambaryje(ne liukse!!!) mokejome 400 lt.Kambaryje padarytas remontas, yra saldytuvas, televizorius, baldai nauji, patalas net siugzda... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Is esmes mes ten tik pernakvoti ie ateidavome, tai kam tas liuksas?

Paaiskink, kuo jis skiriasi nuo paprasto.... wub.gif Sakau, naaaa, nebent su vyyyru noretume ilgaaai lovoje vartytis, ant duru rankenos pakabine uzrasa-,,Netrukdyti,,.... biggrin.gif ...ir dar pusrycius i lova uzsakyti...Bet juk neatnes, a neeeeee biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ir kodel pirciu kompleksa  veltui rasei kabutese... g.gif

liuksas parai zmogui kainuoja 120 lt, tai viso kambarys 240, bet jei tas dvivietis irgi geras, tai geriau gal imsiu dvivieti...
O liuksas nuo paprasto skiriasi tuo, kad ten vienas kambariukas gyvenamasis, o kitas miegamasis:)) ir lova didele dviviete, nes ziurejau paprastam lovos atskiros:))
Atsakyti
rosma, aciu labai uz ispudzius! tik, aisku gaila, kad nelabai patiko tau sad.gif , vel abejoju... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosma @ 2005 11 10, 17:56)
Na, tokios sanatorijos tikrai ne man. Ir tikrai nemanau, kad tai yra vieta jauniems žmonėms, romantikos tikrai nepajutau, nes aplink begalės senų, ligotų žmonių, rusų ir t.t. Keletas "mielesnių" prisiminimų.

rosma, paaiškink man: ar dabar rusų tautybės žmonės priskiriami prie ligotų ir senų žmonių? blink.gif Įdomu kaip tu jaustumeis perskaičiusi tokį pasakimą jei būtum rusė?
Atsakyti
QUOTE(vijelius @ 2005 11 11, 09:29)
rosma, paaiškink man: ar dabar rusų tautybės žmonės priskiriami prie ligotų ir senų žmonių?  blink.gif  Įdomu kaip tu jaustumeis perskaičiusi tokį pasakimą jei būtum rusė?

Tikrai neturiu nieko prieš nei prieš senus, nei prieš ligotus, nei prieš rusus. Atsiprašau, jei ką įžeidžiau. Mano pačios senelis baltarusis ir tikrai nesu nacionalistė. Galbut, panaudodama tuos žodžius, norėjau labiau perteikti tarybinę-sanatorinę aplinką.
Atsakyti
valio valio valio!!!pagaliau apsisprendziau po ilgu interneto klaidziojimu ir ieskojimu issirinkti SPA vilnius viesbuti.jau ryt uzsisakinesim ir varysim. ax.gif dziaugiuos sia tema radus thumbup.gif
Atsakyti
kaip as tau pavydziu!!as tai jau 3 paras sedziu internete,skaitau komentarus ir metausi nuo vieno varianto prie kito,na sanatorijas aisku jau atmeciau...nes vaziuosim dviese su vyru,tai noretusi kazkaip romantiskiau,negu vaiksciot tarybiniai koridoriais,be to baigrusi man visos romantikos,jei maniskiui tektu sedet eilej i kokia procedura su bobulkom...smile.gif))nera jis tokiu pramogu megejas,tai nusprendziau kad reik komforto:)))tai va ir sedziu pasimetus,ar vlnius spa,ar galia,ar regina rinktis....nes tiek skirtingu nuomoniu:((bukit geros,papasakokit kaip ten yra,jei kas buves...o dar zinokit girdejau pletka,kad birstone zymiai geriau ir pigiau,vienintelis minusas kad visai ner ka veikt,kaimas...ten buvo mano mamos drauge,kuri pinigu tikrai neskaiciuoja,tai sake kad pasirinkus druskininkus ismeti pinigu i bala...na padekit,mergaites,nes jau visai pasimeciau...
Atsakyti