QUOTE(rasulka @ 2005 11 09, 12:22)
Nu gal
, bet kadangi anksciau nebuvus sanatorijoj, tai negaliu matyti privalumu pries silta krasta:)
tai nieks nebuvo paskutiniu metu Eglej???
Buvau prieš mėnesį. Ėmėm savaitgalio kompleksą "Man gerai". Kaina, atrodo, 440 lt. su gyvenimu liukse ir švedišku stalu. Nuomonių prisiskaičiau visokių, vienoms labai patiko, kitoms -ne. Apie gyvenimo sąlygas ir maitinimą tikrai nieko blogo negaliu pasakyti. Maisto pasirinkimas tikrai didelis. Na, bet procedūros...... ir ta visa sovietinė aplinka, kad ir tas vaikščiojimas į procedūras per lauką, ilgi koridoriai, senos patalpos. Ateini, nusirengi, 15 min. tave paprocedūrina, vėl rengiesi ir vėl eini per lauką namo. Na, tokios sanatorijos tikrai ne man. Ir tikrai nemanau, kad tai yra vieta jauniems žmonėms, romantikos tikrai nepajutau, nes aplink begalės senų, ligotų žmonių, rusų ir t.t. Keletas "mielesnių" prisiminimų.
Labai "patiko" tvarka baseine. Atėjus, turėjome įsigyti kepuraites po 3 lt. Seniai, teko būti tokiam baseine, kur reikėtų naudoti tas stebuklingas kepuraites. Šiaip pirčių buvo net kelios ir infraraudonųjų spindulių, ir garinė ir dar kažkokia. Pirtys patiko. Tai va, į kainą įena 1 val. baseino ir pirčių komplekso.Praėjus valandai, išėjo prižiūrėtojas, kuris visiems sušuko, kad laikas jau baigiasi ir laikas lipti iš baseino, nes laukia jau kita pamaina. Atėjus į rūbinę, net išsigandau, stovi pilna moteriškių su stiukėmis ir laukia spintelių, nes visos užimtos. Teko greitai suktis. O įsidėjau kremų, galvoju issitepsiu ir ten, ir ten. Per tokį skubėjima net veido nepasitepiau. Labai nemėgstu kuistis, kai kazkas stovi už nugaros ir žiūri. Tai, va tokia buvo pirties diena.
Sekančia diena šalia visų kokteilių ir masažų, turėjau labai "nuostabią" raminančia vaistažolių vonia. Aplinka tarybine, patalpos seniai remonto nemačiusios, plytelės senos. Vonios senumas turbut nuo sanatorijos pastatymo laikų. Į vonia pripylė kažkokio vaistažolių koncentrato ir liepė atsipalaiduoti. Man nelabai tas gavosi, nes aplinka tikrai nenuteikianti atsipalaidavimui. Baisu į vonios kraštą net galvą atremti(dėl abejotinos švaros) Už pertvaros girdėjosi, kaip valytoja plauna grindis, grežia skudura. Na, turbūt vaizdžiai papasakojau.
Taip pat teko pasinaudoti skaitykloje internetu. Tiksliau, norejome pasinaudoti, bet nepavyko. Pirmiausia, moteriškė išrašė mums pajamų orderį 2 lt. už būsimą pasinaudojimą internetu, bet internetas neveikė. Liepė ateiti kitą dieną, bet ir kitą dieną neveikė. Tada, ji nemokėjo, kaip mums atiduoti pinigus už nepanaudotą paslaugą, juk orderis jau išrašytas. Sakom, rašykit, kad sugadintas. Sako, tai, kad aš čia viską gerai parašiau, aš čia nieko nesugadinau. Na, vienu žodžiu....
Nors, daugeliui tikrai patiko ir nedaryk išvadų vien iš mano įspūdžių. Gal tai tikrai gera vieta nuvažiuoti su mažais vaikais, ar tėvais. Ir gal ne visų tokie poreikiai, kaip mano. Mėgstu komfortą ir esu tos nuomonės,kad jei gali skirti 400 lt. šiaip sau savaitgaliui, tai pridejus gal tik 100 daugiau turesi super savaitgali, pvz. SPA Vilniuj. Manau, į Eglę su draugu ar vyru galėsi nuvažiuoti po 20 ar 30 metų. Tada, tikrai bus pats tas. Bet dar kartą sakau, čia tokia mano nuomonė. O komentarų ir atsiliepimų, jei perskaitei visus, tikrai daug.