QUOTE (Arvira @ 2004 09 10, 21:24) |
Visumoj neblogai - tik maitinima jei iseina atsisakyt-neimkit,nes vistiek nevalgai-kadangi jei paskirta procedura -nespeji pavalgyt,nekalbant apie skoni. |
Mes buvom balandžio mėnesį ,,Eglėje".Visai normalus tas maitinimas, valgyklinis maistas ir tiek.Man užteko ir vyrui užteko ir nepasakyčiau, kad neskanu.Iš pradžių manėm, kad reiks į kavines eit valgyt, bet neprireikė
QUOTE (laurala @ 2004 09 11, 08:22) |
Man užteko ir vyrui užteko ir nepasakyčiau, kad neskanu.Iš pradžių manėm, kad reiks į kavines eit valgyt, bet neprireikė |
As nesakau,kad neuztenka,bet tikrai neskanu,nes mano nuostata tokia -geriau badaut nei valgyt bet ka Bet tai mano asmeninis gyvenimas ir visiems tas netaikoma,o gal tai todel nes mano darbas susijes su maisto vertinimu
QUOTE (Arvira @ 2004 09 11, 11:54) |
nes mano nuostata tokia -geriau badaut nei valgyt bet ka |
Aš pataisysiu:,,Geriau badaut kavinėse, nei valgyt bet ką"
QUOTE (laurala @ 2004 09 12, 09:40) |
Aš pataisysiu:,,Geriau badaut kavinėse, nei valgyt bet ką" |
Kiti ir namuose taip maitinasi,palikim ramybej kavines
MERGINOS BUTINAI VAZIUOKIT I DRUSKININKUS,TAI RELAXINIS MIESTELIS! AS KIEKVIENA VASARA TEN LANKAUSI SU DUKRA.PIETAUTI PATARCIAU''SICILIJOS''PICERIJOJE-NORMALIOS KAINOS,JAUKU YRA VAIKU KAMBARIUKAS .KAVINEJE''DANGAUS SKLIAUTAI'' LANKIKYTES VAKARE,PO 21VAL.,TUOMET VEIKIA KAIP NAKTINIS KLUBAS,IEJIMAS 5LT.,PROGRAMOJE STRIPTIZAS IR VYRU,IR MOTERU
QUOTE (DAIVUŽĖ @ 2004 09 12, 15:10) |
PATARCIAU''SICILIJOS''PICERIJOJE-NORMALIOS KAINOS,JAUKU YRA VAIKU KAMBARIUKAS .KAVINEJE''DANGAUS SKLIAUTAI'' LANKIKYTES VAKARE,PO 21VAL.,TUOMET VEIKIA KAIP NAKTINIS KLUBAS,IEJIMAS 5LT.,PROGRAMOJE STRIPTIZAS IR VYRU,IR MOTERU |
mes ir ten maitinomes.O "Dangaus skliautuose"labai gerai aptarnavimas.Malonus vaikinas gerai ismanantis savo darba
Mes paprastai vaziuojam i Draugystes sanatorija Druskininkuose. Vaziuojam pora kartu i metus: rudeni ir pavasari. Praktiskai vaziuojam del "Afrodites" proceduros: prausimas, pilingas, tepimas medumi, turkiska pirtis, jacuzzy, baseinas ir masazas. Trukme 1,5h. Kaina apie 60lt. Po proceduros jautiesi super. Galima pasirinkti ivairius apsigyvenimo variantus (pagal nora ir kisene): centrinis pastatas, Kolonada, viesbutis "Violeta" (www.violeta.lt). Siulau pasidometi "Violetoje" siulomu spec. pasiulymu savaitgaliui. "Netycia" vyrams ar mylimiesiems pametekit tokia ideja, kaip romantiskai praleisti savaitgali ). Arteja niurus rudens ir ziemos vakarai ).
As jau nusprendziau - vaziuoju savaitei lapricio menesi su visais valymais ir visom procedurom.........
Manau kad reikia ieskoti laisvu vietu jau dabar!!!!
Labai noriu, jau tiesiog svajoju.............
Gal dar ka nors kas patars kur apsistoti??
Papildyta @ [mergetime]1095064325[/mergetime]
Ir dar - skaiciau apie proceduras ir viena is ju yra berods "Apolono selsmas" tik vyrams???!!! Gal girdejote apie ji??? Kodel tik vyrams ir kas ji daro?????????? Nejaugi tokia pavydi pasidariau........
Manau kad reikia ieskoti laisvu vietu jau dabar!!!!
Labai noriu, jau tiesiog svajoju.............
Gal dar ka nors kas patars kur apsistoti??
Papildyta @ [mergetime]1095064325[/mergetime]
Ir dar - skaiciau apie proceduras ir viena is ju yra berods "Apolono selsmas" tik vyrams???!!! Gal girdejote apie ji??? Kodel tik vyrams ir kas ji daro?????????? Nejaugi tokia pavydi pasidariau........
Per "apolonus" vyrams masaza daro su vandens srove. Nieko ten erotisko ir jokio ranku kontakto, tik baimes pilnos akys, kad vyriskumo nenurautu.
QUOTE (Makarska @ 2004 09 13, 14:38) |
Per "apolonus" vyrams masaza daro su vandens srove. Nieko ten erotisko ir jokio ranku kontakto, tik baimes pilnos akys, kad vyriskumo nenurautu. |
uzuojauta,bet manau nenurove
Nea. Viska parsivezem namo. Veikia be priekaistu .
Ar "Eglės" sanatorijoje teikiamas sveikatingumo kompleksas panašus į Afroditę?